Christmas Spirit Giveaway: Maak iemand blij met Kerst

Christmas Spirit giveaway

Deze Kerst organiseer ik samen met een aantal andere bloggers een speciale weggeefactie. Geen winactie, maar een gunactie. We kennen allemaal wel iemand of wellicht wel meerdere personen die je iets moois gunt. Daarvoor is deze Christmas Spirit Giveaway bedoeld.

Kerst draait voor ons niet om cadeautjes, maar om gezelligheid en samen zijn met je gezin en familie en vrienden. Samen kerst spelletjes doen, lekker uitgebreid koken en eten, de All You Need Is Love Kerstspecial kijken en de meest zoete kerstfilms met z’n allen kijken natuurlijk. Maar daarnaast vinden we het ook altijd heerlijk om onder de Kerstboom te genieten van een paar leuke kerstcadeautjes. Dat ziet er gezellig uit en de kids vinden het natuurlijk extra leuk. Geen grote cadeaus, maar kleine leuke, lieve cadeautjes waar echt over nagedacht is en die goed passen bij iemand.
Maar niet iedereen heeft deze mogelijkheid. Er zijn genoeg gezinnen die bijna niet rond komen elke maand. Cadeautjes zijn dan echt een overbodige luxe. En juist voor deze gezinnen slaan wij, 8 bloggers, nu de handen ineen en organiseren we de Christmas Spirit Giveaway.

Christmas Spirit

Met de bloggers Charlotte, Fleur, Mirjam, Marguerita, Merel, Linda en Nicole hebben we de Christmas Spirit Giveaway in het leven geroepen. Juist omdat wij vinden dat iedereen zou moeten kunnen genieten van Kerst. Als blogger krijg je vaak producten op gestuurd, in mijn geval voornamelijk speelgoed en producten voor kinderen. Veel speelgoed geef ik weg aan school, maar er blijft ook vaak van alles leuks liggen waar uiteindelijk weinig mee gespeeld wordt. Dit bewaar ik dan voor iemand of voor een ander moment..en dat moment is nu!

Surprise Giveaway

Het pakket is dus bestemd voor iemand die het echt verdient. Met deze gedachte hebben we besloten om allemaal een surprisepakket samen te stellen voor een gezin. Bij elk van ons zal dit pakket anders zijn. Bij de een is het pakket meer gericht op Mama, bij de ander meer op baby’s. Bij mij bestaat het pakket voornamelijk uit leuk speelgoed voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar, zowel voor jongens als voor meiden.

Meedoen?

De spelregels zijn hier net iets anders dan bij een normale winactie. Je kan namelijk niet voor jezelf meedoen, maar alleen voor een ander. Wil je meedoen laat dan hieronder of op Facebook een reactie achter voor wie (hoeft niet met naam als je dit niet wil, ‘een vriendin’ is ook goed) en vooral ook waarom.

In de week voor kerst ontvangt de winnaar een bericht via Facebook of een email en zal het pakket worden opgestuurd zodat hij voor de kerstdagen binnen is. De winnaar zal niet openbaar bekend worden gemaakt zodat het voor diegene nog een verrassing blijft!

16-12: Giveaway gesloten, de winnaar heeft bericht gehad en het pakket is verzonden.

Voor bloggers

Ben jij zelf ook een blogger; het staat je vrij om ook deel te nemen. Dit doe je door hierover te schrijven op je eigen blog, een pakket samen te stellen en die in de week voor Kerstmis op te sturen.

(Kerstfoto via Shutterstock)

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

21 Comments

 • Reply
  Nancy van Heck
  13 december 2017 at 23:40

  Voor mijn lieve zoontje zodat hij een fijne kerst heb ook al woont hij bij een pleegmoeder en niet bij mij.

 • Reply
  cobi
  12 december 2017 at 13:15

  Voor mn neefje die dit jaar zijn verjaardag niet heeft kunnen vieren omdat zn moeder in het ziekenhuis lag en zijn broertje geboren is

 • Reply
  lottie
  12 december 2017 at 09:54

  Voor mijn zus en tevens beste vriendin

 • Reply
  Els Black-Stoker
  12 december 2017 at 08:07

  Wat een super leuk idee! Ik doe mee voor goede vrienden van ons, hij ligt geregeld in het ziekenhuis omdat hij last heeft van zijn darmen en alvleesklier. Ik gun hun kinderen dus wel wat moois onder de kerstboom!

 • Reply
  Dionne van der Kooij
  12 december 2017 at 07:49

  Wat een mooie kerstgedachte! Ik doe mee voor een hele speciale vrouw, ze staat altijd klaar voor iedereen. Zo doet ze ook altijd op kindjes oppassen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. En dit zonder enige vorm van vergoeding. En ze kan heel goed iets nieuws gebruiken. Want het speelgoed dat ze nu heeft is nog van haar eigen kinderen.

 • Reply
  Christa l
  12 december 2017 at 07:23

  Ik doe graag mee voor een vriendin. We wonen niet vlakbij maar kennen elkaar van zwangerschapspagina. Onze oudste kinderen zijn bijna 9. Zij heeft nog een meisje van 5 en een meisje van 1. Ik ken haar als een lief mensen die klaar staat voor andere. Ondanks dat ze zelf heel veel laat heeft van haar schildklier. De afgelopen 5 jaar heeft ze door schulden van haar studie en haar man in de schuld sanering gezeten. Per 2018 is ze we eindelijk vanaf. Keihard geknokt. Dit is de laatste kerst met nog wat zakgeld. Ik wil ze gewoon laten zien dat ze kanjers zijn en ik rete trots op ze ben.

 • Reply
  A. Balk
  11 december 2017 at 22:16

  Wat een mooie actie. Ik nomineer graag een moeder van school die afgelopen zomer behandeld is aan een kwaadaardige schildkliertumor. Het gaat nu goed maar het hele gezin met 3 kindjes hebben er een klap van gehad

 • Reply
  rene venea
  10 december 2017 at 19:11

  om dat mijn lieve kindjes wel eens extra verwend mogen worden

 • Reply
  Claudia Diependaal
  9 december 2017 at 13:55

  Wat zijn jullie toch geweldig. Ik zou hier heel erg graag mijn vriendin mee blij maken. Ze hebben nooit geld en ik geef of leen ze af en toe wat. Ze weten dan ook dat ze bij mij mogen aankloppen en gelukkig doen ze dat nu ook. Ik doe heel erg graag mee. Ik ga ook nog even bij de anderen kijken. Daar zal dan wel hetzelfde verhaal staan ? ik zet dit niet op Facebook. Want dan zien ze het mss.

 • Reply
  janny
  7 december 2017 at 23:12

  Mijn schoonzusje moet helaas en heel verdrietig haar man missen, mijn broertje. En mijn nichtjes Alyssa van 5 en Evi van 2.5 hun lieve pappa. Ik gun hun zo iets moois.

 • Reply
  Oma Will
  7 december 2017 at 23:06

  Mooie actie, hoor!
  Ik doe graag mee voor mijn twee kleindochter van 5 en 8 jaar , die het na de scheiding van hun vader en moeder erg moeilijk hebben gehad.
  Uit het vertrouwde dorp naar een ander dorp ver weg, waar ze niemand kennen en naar een andere school.
  De vriendinnetjes ver weg, zó verdrietig voor hen .
  Hun vader maar eens per veertien zien.
  En dan ons zelf niet vergeten, zo triest.
  Deze kleintjes zou ik graag een hart onder de riem steken met een leuke verrassing.

  • Reply
   Oma Will
   7 december 2017 at 23:09

   Vergeten; ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.

 • Reply
  Kelly Aarts
  7 december 2017 at 21:19

  Geen schrijnend geval, maar iemand die het wel echt verdient: ik gun dit mijn man!
  Hij is een aantal maanden geleden gestopt met zijn sport (dit was zijn baan), en richt zich nu op onze eigen webshop. Ben gewoon heel trots op hem, en vind het ook geweldig dat hij elke dag thuis kan zijn bij onze meiden, dat ik hem deze verrassing echt gun.

 • Reply
  Lieke van Veen
  7 december 2017 at 17:54

  Leuk ik doe graag mee voor mijn kleine neefje.
  Voor het eerst tante zijn is toch wel iets bijzonders en ik vind het leuk om mijn neefje lekker te verwennen.

 • Reply
  Marian
  7 december 2017 at 17:37

  Wat lief van jullie, echt een kerstgedachte. Hier zullen jullie zeker iemand blij mee maken. Ik ken geen hele schrijnende gevallen (gelukkig), maar zou anders wel willen meedoen voor mijn vriendin en haar kinderen. Gewoon als extraatje en omdat ze zo’n goede vriendin is.

 • Reply
  Evi Huys
  7 december 2017 at 14:11

  Ik doe erg graag mee voor mijn zus, zwanger van een derde kindje en ze heeft het erg moeilijk. Ze staat er vaak alleen voor, is erg zoekende ivm problemen bij haar oudste zoontje en zit nu thuis door bekkeninstabiliteit. Ze kan wel een hart onder de riem gebruiken.
  Haar zoontje is 4,5 jaar en haar dochtertje is 2,5 jaar. (wel heel pienter voor hun leeftijd) Het geslacht van de baby weten we niet, maar we gokken op een jongen. Ze voedt haar kinderen alvast zo genderneutraal mogelijk op (al kiezen ze daar eerder zelf voor, want haar zoontje is gek op jurken, glitters en roze).

 • Reply
  Iris
  7 december 2017 at 10:42

  Mag ik je mijn nominatie mailen? Ik wil haar verhaal namelijk niet openbaar publiceren

  • Reply
   Linda - Go or No Go
   7 december 2017 at 13:58

   Hoi Iris, dat mag zeker! Groetjes Linda

 • Reply
  Christmas Spirit Giveaway | Omdat iedereen een mooie kerst verdient! - Lotus Writings
  7 december 2017 at 10:02

  […] alles bij. Dit keer is het anders. Samen met een aantal andere bloggers (Charlotte, Fleur, Linda, Linda, Marguerita, Miriam en Nicole) organiseren we geheel in de kerstgedachte de Christmas Spirit […]

 • Reply
  Jikke
  7 december 2017 at 08:43

  Wat een gave actie! Ik doe graag mee voor een gezin van mijn werk. Vader heeft pasgeleden een ongeluk gehad en ligt nu met een dwarslaesie in het ziekenhuis. Zijn zoontje heeft het er erg moeilijk mee. En de mama vertelde dat hun financiele situatie niet rooskleurig is.

 • Reply
  Yessica leidner
  7 december 2017 at 07:13

  Aah wat lief van jullie ik doe heel graag mee voor mijn lieve vriedin die heeft het niet breed heeft 1 dochtertje van bijna 5 jr oud en zit bij de kredietbank en heeft maar 40 euro per week dat moet ze nu nog 1 jr dan is ze er gelukkig van de kredietbank af ik gun haar deze geweldige cadeau
  Ik ga niet haar naam vermelden wil het wel via pb sturen als dat moet

  Wat zal haar dochtertje blij zijn
  Succes, echt waanzinnig dat jullie dit doen zo lief

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.