1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis

Vrolijke vriendjes diepzeepaleis
Cassandra
Laatste berichten van Cassandra (alles zien)

Met Leia’s tweede verjaardag kochten wij het Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Kasteel met Twinkel de Eenhoorn, met Sinterklaas werd deze set uitgebreid met een paar leuke poppetjes uit deze serie. Dit jaar komt Vtech, tijdens hun 25-jarig bestaan, met een nieuwe uitbreiding, namelijk het Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis, benieuwd of dit een Go of een No Go is voor je kleintje?

Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis

Samen met Zeemeermin Lynn gingen we op diepzee avontuur in het Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis, waarbij we aan allebei de kanten kunnen spelen. Het kasteel is lekker groot en heeft heerlijke felle en vrolijke kleuren. Roze, mint en blauwtinten hebben de overhand. En dankzij de grote accessoires ook geschikt voor kleintjes vanaf 1 jaar.

In het Magisch Diepzeepaleis vind je op de bovenste verdieping een diepzeecarrousel, zet daar Lynn en één van haar vriendjes (los verkrijgbaar) in en druk op de gele Zeester. Het carrousel begint dan de draaien. Op de onderste verdieping van het Magisch Diepzeepaleis kunnen de Vriendjes dansen, dit doe je door de krab te schuiven. Er gebeurt van alles, wat het voor kleintjes geweldig blijft om mee te spelen.

Natuurlijk kunnen ze ook gezellig van de glijbaan, schommelen of lekker tutten op de kamers. Ook kun je verschillende Vrolijke Vriendjes sets aan elkaar verbinden met een wegenset uit de Vrolijke Vriendjes serie van Vtech. Zo kun je een enorme stad bouwen met allerlei paleizen en meer.
Door aan de gele bloem te draaien gaat de schelp open, je kunt Lynn dan in de schelp plaatsen en dan zie je het lichtje van de andere schelp van kleur veranderen.

ervaringen VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis

Specificaties van Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis

 • Uren speelplezier aan beide zijden.
 • Wordt geleverd met Vrolijk Vriendje: Zeemeermin Lynn.
 • Zeemeermin Lynn zingt 3 liedjes en heeft 6 melodietjes.
 • Je krijgt 2 accessoires (poort en spiegeltafel) en 2 vriendjes (dolfijn en zeepaardje).
 • Wanneer je een Vrolijk Vriendje in de schelp plaatst dan verandert hij van kleur.
 • Duurzaam en stevig design.
 • Door de krab te verschuiven laat je de Vrolijke Vriendjes dansen in het Magisch Diepzeepaleis.
 • De vrolijke vriendjes schakelen automatisch uit, maar dit kan ook handmatig aan de onderkant.
 • Zeemeermin Lynn reageert op elk magic point, dus ook op die van andere Vrolijke Vriendjes sets.
 • Heb je net zoals ons meer Vrolijke Vriendjes, dan reageren ze op elkaar met grappige zinnetjes.
 • Geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.
aanbieding VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis

Is het Magisch Diepzeepaleis een Go or No Go?

Wij zijn absoluut gecharmeerd van dit prachtige diepzeepaleis. Leia heeft er al uren speelplezier opzitten en door de interactieve poppetjes vind ik het ook een leerzaam spel waarbij de fantasie absoluut wordt geprikkeld.

Wanneer alle poppetjes aan staan word ik persoonlijk wel lichtelijk gek haha! Al die poppetjes die tegelijk beginnen te zingen is voor mijn oren soms ff too much, maar dan zie ik de blik in Leia haar ogen en hoe gelukkig ze er mee is en dan verdwijnt mijn ergernis als sneeuw voor de zon.
Ik vind het ook echt heel leuk dat alle sets te combineren zijn, waardoor er een heus Vrolijke Vriendjes stad ontstaat. Je snapt hem al: een GO it is!

review VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis

Feitjes

Leeftijd: vanaf 1 jaar
Prijs: Het Vrolijke Vriendjes Diepzeepaleis shop je bij bol.! Super leuk cadeau voor Sinterklaas, verjaardag of kerst!

VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.