TV-series

TV kijken met het hele gezin

TV kijken met het hele gezin
Linda - Go or No Go

Je ziet het in bijna ieder huishouden. Alle gezinsleden komen thuis van werk, school of hobby. Er wordt gegeten en de ervaringen van de dag worden besproken. Iedereen gaat weer druk aan de gang met zijn of haar eigen dag planning; huiswerk, sport of nog even wat werk afmaken. Maar zodra dan de avond valt herenigd het hele gezin zich weer samen op de bank met meestal de TV in de functie als gezamenlijke entertainer.

Gelukkig biedt de Nederlandse televisie veel programma’s met amusementswaarde aan. Daarbij zijn er verschillende zenderpakketten verkrijgbaar met voor ieder wat wils. Natuurdocumentaires, films of sport; alles is binnen handbereik. Je kan gemakkelijk een keuze maken tussen bijvoorbeeld de zenderpakketten bij KPN. Of je nu wilt opnemen, terugkijken of films wilt huren; het kan allemaal!

Maar voor die ene avond dat je maar niet kan vinden wat je zoekt, hebben we hier even alle leuke TV-tips op een rijtje gezet!

 1. Filmavond

  Niets zo leuk als een filmavond met het hele gezin. Mocht er iets leuks op TV komen kun je natuurlijk voor de aangeboden film gaan, maar als dit nu niet is wat je zoekt zijn er nog tal van filmzender tot je beschikking. Ook leuk is het houden van een filmmarathon. Een paar avonden besteden aan een Lord of the Rings- of Harry Potter marathon bijvoorbeeld.

 2. Netflix

  Mocht je nu op geen enkele zender kunnen vinden wat je zoekt, biedt Netflix altijd nog een uitweg. Honderden films en series, vanaf telefoon of laptop zo naar je TV. Het enige wat je hoeft te doen is een Google Chromecast aan te kopen; en streamen maar. Gezamenlijk ‘Netflixen’ voorkomt ook weer die vervelende focus op de smartphone!

 3. Amusement

  Je kent het wel, the Voice, Hollands’ got Talent en ga zo maar door. Nederland biedt op jaarlijkse basis tientallen programma’s aan met hoge amusementswaarde. Hartstikke gezellig op een vrijdagavond met het hele gezin op de bank. Toastjes, chipjes en de open haard aan. Gezellig samen naar Ik Hou van Holland kijken. Op deze manier brengt het hele gezin toch weer even samen tijd door.

 4. Educatief

  Behalve spannende films of amusementsprogramma’s kun je ook eens in de week een educatieve avond houden. Zo bieden National Geographic en History Channel vaak hele toffe programma’s aan die zowel educatief zijn als dat ze amusementswaarde bieden. Zo kun je lekker ontspannen TV kijken en ook nog iets nieuws leren!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

 • Reply
  Nicole Orriëns
  14 november 2017 at 10:42

  Wij keken altijd op vrijdagavond met het hele gezin Buffy the Vampire Slayer. Met chips en zo. Supergezellig!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.