3 jaar 4 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Swim To Me Puppy voor in bad

De dochters van Fleur gaan graag in bad en het liefst ook met zoveel mogelijk speelgoed. Op de vraag of zij misschien de Little Tikes Swim To Me Puppy wilden uitproberen, kwam meteen een duidelijke ja als antwoord. Nu zwemt dit hondje alweer een paar weken mee in bad, maar wordt ook buiten het bad vertroeteld en uitgelaten.

Little Tikes Swim To Me Puppy

De Swim To Me Puppy is een nieuwe Cute Lil’ Pups uit de Little Tikes Family. Deze zwerfhondjes willen graag geadopteerd worden, zodat er voor ze gezorgd kan worden en mee gespeeld wordt, net als echte pups. Samen met het hondje zit er in de doos een adoptiebewijs, zodat je hem direct officieel kunt adopteren.

Dit schattige zwerfhondje wil de hele dag zwemmen. Je kunt je meenemen in bad en gewoon in het water zetten. Zonder moeite zwemt hij vrolijk rondjes in je bad. De pup komt met een eigen zwembril, maar ook met halsriem. Zo kun je ook met hem gewoon op land gaan wandelen.

Wat vonden wij ervan?

Toen wij de Swim To Me Puppy ontvingen, werd hij meteen door mijn dochters geadapteerd. Omdat het nog geen badtijd was, werd hij eerst uitgelaten en hebben de meiden hem het huis laten zien. Met een druk op de medaille om zijn nek gaat hij lopen. En met de halsband om zorg je dat hij bij je in de buurt blijft.
Natuurlijk hebben we ook meteen getekend voor de adoptie.

’s Avonds zaten mijn meiden nog nooit zo snel in bad en Swim To Me Puppy mocht mee. Het was wel even wat wennen, want de Puppy zwemt maar door en ook tegen je aan. Door de metalen knopjes op zijn borst, begint hij automatisch met trappelen als hij het water raakt. Hij stopt pas weer als deze plaatjes droog zijn. Dat gaf nog wel wat heisa, want als ze hem uit bad haalde, liep hij meteen nog van de badrand af. Een andere aan- en uit knop zit er niet op, maar even met een handdoek deppen en hij staat stil. Ook moesten de meiden erg lachen, want als je hem uit het water tilt, dan zit er een gaatje onder zijn staartje waar het water uit loopt…

Go or No Go

Leuk extraatje is ook dat kinderen zelf kunnen kiezen uit verschillende oorkleurcombinaties! Zo zijn er dus verschillende pups verkrijgbaar. Swim To Me Puppy mag hier dus blijven wonen en de volgende keer mag hij ook mee naar het zwembad toe.

Feitjes

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Prijs: €32,99 en te koop via bol.com

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.