10 jaar 11 jaar 12 jaar 8 jaar 9 jaar Fashion & Styling

{ Review } | Project Mc2 Perfume Science Kit

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Buiten het maken van filmpjes en clipjes voor Musical.ly of YouTube, heeft Keira nog een hobby: Scheikunde. Tenminste..dat is een mooi woord voor slijm maken, smurfensnot maken of bijvoorbeeld zoals nu je eigen parfum maken met de Project Mc2 Perfume Science Kit!

Project Mc2

Er komen steeds meer series op TV/Netflix met meiden die niet alleen kunnen zingen, dansen en mooi zijn. Niet dat daar wat mis mee is, maar het is natuurlijk ook leuk als er ook andere talenten aan bod komen.
De nerds van Project Mc2 zijn hier een goed voorbeeld van. Ze zijn slim, mooi én maken leuke, stoere, gave dingen. Keira had er een paar poppen van (die zijn inmiddels richting kleine zusje gegaan) en een gaaf dagboek. Het bijzondere van dit dagboek is dat je alleen met een speciale pen kunt schrijven, en het alleen kunt lezen met een speciaal lampje. Toen Keira dus de parfummaker mocht uitproberen stond ze natuurlijk te springen!

Project Mc2 Perfume Science Kit

Project Mc2 Perfume Science Kit

Omdat Keira graag samen speelt, had ze een vriendinnetje uitgenodigd om mee te komen spelen met de Parfume Science Kit. Die is namelijk ook fan van Project Mc2, dus dat maakt het dan extra leuk. Het project is snel en makkelijk in elkaar gezet. Bij de iets kleinere kinderen zou ik er wel even bij blijven.

Je doet wat water (eigenlijk gedestilleerd water, maar dat hadden we niet zo bij de hand) in de daarvoor bestemde bakjes en daar doe je ook wat olie bij. Je kunt alle soorten parfum olie gebruiken, dit houdt dus in dat je echt helemaal je eigen geur kunt ontwikkelen. Er zitten standaard 2 geuren bij (viooltjes en rozen), maar het is leuker om even in de keukenkastjes van je moeder te duiken en daar een lekker zoete vanille-olie of een mooie kleurstof vandaan te gebruiken. Je kunt bij je geurtje namelijk ook wat kleurstof bij doen (niet te veel om vlekken te voorkomen) om het een echt science effect te geven.

Als je alles klaar hebt kun je starten pompen. Hierdoor komt alles via een slangetje samen in een handig parfum flesje. Het druppelt er langzaam in en dat ziet er wel heel cool uit. Voor de duidelijkheid moet je maar even het filmpje van de dames bekijken! 🙂

Go or No Go

Dit is zeker leuk speelgoed voor meisjes vanaf een jaar of 7 tot ongeveer 11-12 jaar. Ze leren maten opnemen en zien hoe ze iets helemaal zelf kunnen maken. Keira wil later misschien wel laborante worden, dus proefjes doen en eigen geuren ontwikkelen met de Perfume Science Kit is dan zeker weten helemaal leuk! Een GO dus!

Feitjes

Leeftijd: 7-12 jaar
Prijs: €39,99 en online onder andere verkrijgbaar via bol.com

Lees ook: Ultimate make-over bag

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    ineke
    10 november 2017 at 14:05

    Hier staat hij op het sint lijstje van Emma :).

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.