10 jaar 11 jaar 12 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Bouw & Constructie

{ Review } | NERF Nitro DualFury Demolition

Je kent het merk NERF wel, waarschijnlijk van die super snelle pistolen en pijltjes. Heel gaaf, maar misschien ben jij wel niet zo’n voorstander van pistolen of pijltjes. No problem, want NERF hééft me nu toch iets gaafs! Maak kennis met de NERF Nitro Sets! 

NERF Nitro heeft niets met pijltjes en pistolen te maken, maar wel alles met snelheid! De NERF Nitro lijn bestaat namelijk uit super snelle autootjes, vuurringen, obstakels, springschansen en blasters waar je de autootjes mee lanceert.

{ Review } | NERF Nitro DualFury Demolition

Autootjes van schuim

Wat zo gaaf is aan de NERF Nitro sets, is dat je hele gave stuntbanen kunt bouwen. Zo’n standaard racebaan waar de autootjes in rondjes doorheen vliegen is echt verleden tijd, want deze NERF Nitro sets zijn zooo veel gaver!
Om te beginnen heb je dus de blaster. Hier doe je het autootje in om hem te lanceren. Even een belangrijk feitje: de autootjes zijn van schuim. Ideaal, want het is dus geen probleem als ze per ongeluk tegen een meubel of zoiets aangeschoten worden; ze zijn zacht en maken niets kapot. De foam autootjes zijn trouwens ook gewoon los te koop.

{ Review } | NERF Nitro DualFury Demolition losse autootjes

Bouw je eigen stuntbaan

Je doet de foam autootjes dus in de blaster. Nu kun je hem direct lanceren, maar het is ook wel handig om eerst even je stuntbaan op te bouwen. Dat kun je doen met NERF Nitro accessoires zoals de vuurring, de springschansen en allerlei obstakels zoals tonnetjes en blokjes. Je kunt natuurlijk ook je eigen obstakels gebruiken; Angry Birds poppetjes, blikjes, LEGO of wat dan ook. Het gaafste is wel om in je stuntbaan in ieder geval de springschansen te verwerken. Die geven wel echt de stoerste stunts, zéker als je de autootjes vanaf de schans door een vuurring krijgt.
Het leuke is dat je je stuntbaan continu kunt verbeteren. Als je de vuurring mist, moet je je schans misschien wat verschuiven of juist je blaster iets anders richten.

{ Review } | NERF Nitro DualFury Demolition

Alle NERF Nitro sets

Erg leuk om op deze manier ook wedstrijdjes te doen tegen je vriendjes. Wie de meeste blokjes omver kan schieten, of wie het vaakste door de ring kan schieten. Wij hebben de NERF Nitro DualFury Demolition waar twee blasters in zitten. Heel gaaf, want zo kunnen de kinderen dus tegen elkaar strijden. En tegelijkertijd!
Deze set bevat ook 4 schuimautootjes, dus genoeg om lekker mee te spelen. Er zijn trouwens nog veel meer sets. Zo heb je de NERF Nitro MotoFury Rapid Rally set, die heeft een hogere schans waardoor je auto’s verder de lucht in vliegen. Wil je nog meer actie, dan is de NERF Nitro Flashfury Chaos gaaf, want die lanceert drie auto’s achter elkaar zonder te herladen. Alle sets van Nerf Nitro kun je hier terug vinden.

Go or No Go

Onze jongens vinden de NERF Nitro sets heel erg gaaf en vinden het vooral super leuk om met hun vriendjes ermee te spelen. Erg stoer spul, het kan niet kapot, gaat lang mee en het gaat niet vervelen. Je kunt continu nieuwe dingen bedenken en andere obstakels gebruiken. De NERF Nitro sets krijgen een GO!


Lees ook: Soggy Doggy review

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.