1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar

{ Review} | BABY born Douche en Wc potje

BABY born® douche

BABY born® bestaat al een behoorlijk tijd. Wat ik hier zo leuk aan vind is dat er regelmatig iets nieuws op de markt komt om het nog completer te maken. Zo is er sinds dit jaar de BABY born® douche en de BABY born® wc en wij mochten deze uittesten.

Sinds de geboorte van onze jongste moedert mijn dochter behoorlijk. Ik zie ook dat ze mij echt kopieert. Gaat mijn baby in de draagzak, dan haar baby ook. Mijn baby gaat slapen, haar baby ook. Maar als mijn baby in bad ging, dan was dat wel een tikkeltje een probleem. Een badje had ze niet en ik vond haar eigenlijk nog iets te klein om mijn baby in bad te doen, zoals ze al regelmatig had aangeboden.

BABY born® Douche

Ze begon te stralen toen ze in de gaten kreeg dat ze een BABY born® Douche mocht reviewen. Ik heb haar uitgelegd hoe hij werkte en wat ze moest doen. Met een kannetje mocht ze water in het reservoir gieten en dan kon BABY born® plaatsnemen in de douche.

Aan de zijkant zit een knopje. Als je dit draait, dan klinkt er een geluid: het water wordt naar boven gepompt. Na korte tijd komen er ineens echte straaltjes water uit de douchekop. De ogen van dochterlief werden groot. “Hij doet het echt!” riep ze uit.

Ze begon haar baby te wassen. Na een tijdje was ze klaar en zette ze de douche uit. Met het bijgeleverde handdoekje maakte ze de baby droog. Het is een tikkeltje aan de kleine kant, dus ik maakte de baby nog even extra droog met onze gewone handdoeken.

BABY born® Wc potje

De BABY born® wc is voorzien van een aantal geluiden die zorgden voor een hoop hilariteit hier in huis. Je hoort het doorspoelen van de wc als je op het knopje drukt en baby lacht en de baby laat een scheetje. Nadat dochterlief klaar was met spelen, werd de wc op de vensterbank gezet, maar ik hoorde regelmatig het doorspoelen van de wc. Bleek dat ze steeds op het knopje drukte als ze er voorbij liep omdat ze het zo grappig vond (in de video kun je de geluiden horen).

Go or No Go

De douche is zeer zeker een leuke toevoeging in je BABY born® collectie. Wel zou ik ervoor waken dat je dochter niet zomaar steeds op haar kamer aan de slag gaat hiermee. Als je klaar bent met spelen, moet je namelijk het reservoir leegmaken en goed droogmaken. Dochters willen dit nog wel eens vergeten. ?

Ook de wc is een mooie toevoeging. Zeker met de geluiden erbij is dit erg leuk voor kinderen. Hier hoef je verder niks van water oid aan toe te voegen, dus dit is wel iets wat gewoon boven kan staan.

Voor beide apparaten zijn batterijen nodig die niet bijgeleverd zijn. Houd hier rekening mee tijdens je aankoop.

BABY born® douche

Feitjes

Prijs: De BABY born® Douche kost €39,99 en het wc potje €17,99 en zijn online onder andere te koop via bol.com.
Leeftijd: Vanaf 3 jaar

We hebben nog meer Baby Born reviews, dus lees vooral lekker door!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.