3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Lekker spelen met Star Wars meiden poppen

Star Wars meiden poppen voor kinderen

Star Wars is echt een ding bij ons thuis. Mijn man is een grote fan van de films en spaart zelf vintage Star Wars poppetjes en speelgoed. Maar daar mag kleine Miya natuurlijk niet mee spelen! Gelukkig kreeg ze helemaal voor haar twee hele mooie, stoere Star Wars poppen.


Niet uit de verpakking halen!

Mijn man vindt speelgoed uit zijn verpakking halen soms wel erg moeilijk hoor. Dan is het namelijk minder waard…je weet wel, over tig jaar is het een collectors item. Maar goed dat er van deze Star Wars poppen heel veel van zijn dan :-). Want het eerste wat de meiden deden toen ze de poppen zagen was natuurlijk hup, de verpakking eraf. Doe dit overigens wel een beetje voorzichtig en niet zoals wij…Bij de eerste doos lagen de ledematen al door de kamer. Die zitten los zodat je de kleertjes makkelijker aan en uit kan doen denk ik? Ze kunnen er in ieder geval gewoon weer prima aan, dus wel handig op zich. Ook de hoofdjes kunnen gewoon bewegen net zoals bij barbiepoppen, waardoor het spelen in een rollenspel ook extra leuk is.

meiden star wars poppen

Tijd om te spelen!

De poppen zijn echt geweldig mooi gemaakt. De details in de kleding en de wapentjes zijn echt heel goed. De haren zijn lekker zacht, en glanzen heel mooi. Wat ik vooral erg leuk vind is dat het net een soort van Barbie poppen zijn, maar niet weer helemaal roze met een dikke laag make up. Ze zijn goed na gemaakt, en precies bijvoorbeeld zoals Rey in de film. Inclusief kleding in schutkleuren en grote boots. Miya vindt dat ook echt leuk en gaat er in haar eigen Star Wars outfit heerlijk mee spelen. Leuke poppen die in het poppenhuis kunnen slapen, maar die niet net als alle andere barbiepoppen glitterende roze jurkjes aan hebben. Ze dragen juist coole broeken, en vooral de wapens vallen erg in de smaak. Deze poppen kunnen alle andere roze-jurkjes-poppen mooi beschermen ;-).

Star Wars meiden poppen

Go or No Go

Wij hebben de Star Wars Forces of Destiny Rey en BB-8 (haar trouwe droid) en daarnaast kregen we stoere Jyn. Bij beide kun je trouwens een wapen in de handen doen. Zo heeft Rey een lightsaber vast. Als je dan de benen van de pop bij elkaar doet, bewegen de armen met het wapen. Het zijn dus echte actionfigures. Voor meiden zie je die maar heel weinig, dus wat mij betreft is dit wel heel uniek!

Miya was echt heel erg enthousiast, en de dames staan as we speak als bodyguard bij het My Little Pony kasteel. Dat is ook altijd het leuke bij Miya, ze speelt echt met alles samen en combineert verschillende soorten speelgoed. Super leuk! De stoere meiden poppen krijgen een GO!

Feitjes

Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Lengte pop: 28 centimeter
Prijs: €32,99 en online te koop.

Heb jij ook een Star Wars fan in huis?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  10 cadeautips voor kinderen die alles al hebben - Go or No Go
  24 december 2019 at 06:31

  […] kind in het gezin is. Wat te denken met drie meiden in huis?  De hoeveelheid LEGO, Playmobil en poppen kan wat overweldigend zijn. Herken je […]

 • Reply
  Rory
  30 november 2017 at 16:41

  Wat gaaf Judith! En wat een leuke foto’s van Miya. Mijn meisje is meer van de My Little Pony (ze heeft de serie-verslaving van haar moeder. Althans. Dat zei H. gisteren). Al mag ze niet teveel kijken hoor. Zo nu en dan een (deel van een) aflevering. Dat hele Star Wars is aan mij voorbij gegaan (ai). Ziet er wel heel leuk uit deze poppen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.