3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Winnen

25 jaar VTech

Bloghop VTech 25 jaar winactie

Hiep hiep hoera! VTech viert feest vanwege hun 25-jarige bestaan en het leuke is: zij vieren feest samen met jou én 25 leuke bloggers! 

VTech Bloghop

Maar liefst 25 dagen lang vieren we samen met VTech feest door vanaf 1 november tot en met 25 november iedere dag een VTech winactie te origaniseren! Iedere dag maak je dus kans op een prachtig VTech cadeau, 25 dagen lang.
Iedere dag komt er bij één van de bloggers om 07.00u ‘s ochtends een VTech winactie online. In iedere winactie zal ook een link staan naar de blog waar je de volgende dag om 07.00u een winactie kunt verwachten. In mijn winactie, die je nu zit te lezen dus, lees je onderaan bij wie je morgenvroeg de winactie kunt verwachten. Super leuk toch?!
Nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten? Snap ik! Dus…ik geef je een klein tipje van de sluier!! Je kunt onder andere winnen: een K3 muziekspeler, Vrolijke Vriendjes, een Cars Tablet, Zoef Zoef en Toet Toet figuren, Bedtijd Baby, een MagiBook en nog véél meer!

KidiFluffie

Ik mag zoals gezegd de Bloghop gaan starten en wel met een super leuke winactie! Ik mag namelijk een super schattige KddiFluffie Dalmatiër weg gaan geven! Misschien ken je de KiffieFluffies al? Een KidiFluffie is een zacht knuffelig huisdier met oogjes op een LCD-scherm. De KidiFluffie reageert op aanrakingen, geluid en beweging.
Als je hem over zijn hoofdje aait, reageert hij. Als je op zijn handjes of buikje drukt, reageert hij ook en als je bijvoorbeeld een poosje harde muziek op hebt staan, zal hij daar ook iets over zeggen.

Goeiemorgen Daan en Jesse!

De KidiFluffie kun je heel erg leuk instellen. Ik ben hier dus echt super enthousiast over! Zo kun je instellen wat hij zegt als je op zijn linker- en rechterhandje duwt. Je kunt dit zelf inspreken, bijvoorbeeld “geef je mij een knuffel?” Je kunt vervolgens instellen hoe snel hij dit zinnetje zegt (snel afgespeeld of normale snelheid).
Ook kun je instellen wat de KidiFluffie zegt als hij ‘s ochtends wakker wordt. Bijvoorbeeld “goeiemorgen Daan en Jesse”. Je kunt een verjaardag toevoegen zodat hij je kindje feliciteert op de grote dag en ook met feestdagen zal de KidiFluffie je verrassen met een leuke opmerking.

KidiFluffie vtech review

In slaap wiegen

Papa of mama kan instellen wanneer de KidiFluffie moet gaan slapen en wanneer hij weer wakker mag worden. Zo is de KidiFluffie dus ideaal om mee naar bed te gaan met je kindje. Hij of zij kan er niet in bed alsnog mee gaan spelen, want slapen is slapen bij deze knuffel. En, zeer belangrijk: je kunt het volume instellen op 5 niveaus. Heel fijn!
De KidiFluffie gaat automatisch in stand-by modus als er een paar minuutjes niet mee gespeeld is.
Je kunt de KidiFluffie trouwens ook zelf in slaap wiegen, net zoals je een baby in slaap wiegt. Dat is echt enorm schattig, daar stonden mijn stoere jongens hun Dalmatiër vriendje in slaap te wiegen.

(Actieve) spelletjes

De KidiFluffie spreekt Nederlands, wat super fijn is. Zo kan je kindje precies begrijpen wat hij wil en wat je met hem kunt doen. Met de KidiFluffie kun je spelletjes spelen, 6 verschillende in totaal. Dit zijn 3 actieve spelletjes waarbij je bijvoorbeeld moet springen en 3 gewone spelletjes. Door het spelen van de spelletjes kun je sterretjes verdienen en uiteindelijk verdien je daarmee weer beloningen. Deze beloningen bestaan uit eten, drinken en medicijnen voor de KidiFluffie. Je moet namelijk ook goed zorgen voor je KidiFluffie natuurlijk! Als hij ‘s ochtends wakker wordt heeft hij honger en dorst, en door de dag heen wil hij ook af en toe wel iets te eten of drinken hebben. Ook kun je aan de oogjes van de KidiFluffie zien als hij voorbeeld moe is, of verdrietig is of een beetje ziek.

KidiFluffie fitness
KidiFluffie spelletjes

Go or No Go

Daan en Jesse, 7 jaar, vinden de KidiFluffie écht heel erg leuk. Ze spelen er al een aantal weken elke dag mee, nemen hem mee in de auto, mee naar bed en ‘s ochtends als ze wakker worden is het eerste wat ze doen hun nieuwe Dalmatiër vriendje eten geven. Ik vind hem zelf écht heel leuk voor kinderen. Zo vind ik het heel leuk dat je zelf een aantal teksten kunt inspreken die hij zegt als je zijn pootje induwt, zeker ook omdat je hiermee kunt afwisselen. Dat hij Nederlands spreekt vind ik echt geweldig, zo snappen je kinderen precies wat hij kan en wil.
Hij is lekker zacht en knuffelbaar, hij kan rechtop zitten en kinderen kunnen er zowel rustig mee spelen als actief mee spelen door de fitnesspelletjes.

Feitjes

Kleuren: De KidiFluffie is er in verschillende uitvoeringen, zoals een roze hondje en een blauw poesje.
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Prijs: €29,95 en onder andere te koop via bol.com

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 109 Comments

 • Reply
  Anja
  13 november 2017 at 12:45

  Graag voor onze kleine man.
  Onze hond is nu ziek en dus niet zo knuffelbaar helaas.

 • Reply
  { Review } | VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis - Go or No Go
  8 november 2017 at 07:02

  […] { Bloghop } | 25 jaar VTech met 25 winacties – Win een KidiFluffie […]

 • Reply
  Jan
  7 november 2017 at 15:03

  Erg mooie actie in samenwerking met VTech! Ik hoop één van de dagen te mogen winnen en een mooi (schoen)cadeautje te ontvangen! Deze eerste actie behoord direct tot m’n favorieten, wat er ook nog komen mag!

 • Reply
  René
  7 november 2017 at 14:57

  Hier zou m’n neefje echt met liefde voor zorgen en met plezier mee spelen!

 • Reply
  Ruud
  7 november 2017 at 14:43

  Zowel ons zoontje als dochtertje zullen dit geweldig vinden!!

 • Reply
  Ava
  7 november 2017 at 14:26

  Wat leuk als ik m’n neefje straks zou kunnen vertellen dat Sint en Piet ook bij mij voor hem langs zijn geweest en een cadeautje achtergelaten hebben!

 • Reply
  Johan
  7 november 2017 at 14:22

  M’n neefje wil heel graag een eigen hondje. Hier wordt hij dus zeker blij van!

 • Reply
  Marscha Martens
  7 november 2017 at 14:11

  Wat een fijne actie van jullie en VTech samen! Ik maag heel graag kans! 🙂

 • Reply
  HCL Lemmens
  7 november 2017 at 14:06

  M’n kleinzoon zou hier dol op zijn! 🙂

 • Reply
  Bodil
  7 november 2017 at 12:48

  Wow, wat een feestje!
  Mijn meiden zouden dit schatje maar al te graag in slaap wiegen 🙂

 • Reply
  Jeroen
  7 november 2017 at 09:54

  Gefeliciteerd VTech! En jullie natuurlijk ook dat jullie dankzij hen deze mooie actie kunnen en mogen organiseren. Hier vindt dit hondje zeker een goed huis!

 • Reply
  Tirza
  7 november 2017 at 09:45

  M’n vriend heeft een ontzettend leuk neefje welke ik hier ontzettend graag mee zou verblijden en verrassen! 🙂 🙂

 • Reply
  Frank
  7 november 2017 at 09:37

  Voor m’n neefje! (Y)

 • Reply
  Annie
  7 november 2017 at 09:23

  Met dit VTech hondje zou ik zowel m’n kleinzoon als -dochtertje heel erg blij maken. En dat vindt deze oma het leukste om te zien: twee ongelofelijk blije kleinkinderen 🙂

 • Reply
  Lieke
  7 november 2017 at 09:19

  Wat een geweldig toffe actie van VTech en jullie! Hier wordt zeker een kindje ontzettend blij mee gemaakt en ik hoop dat ik degene ben die dat samen met jullie mag gaan doen <3

 • Reply
  Yvonne de Groot
  7 november 2017 at 09:12

  Niets leuke dan m’n neefje en nichtje verwennen met een cadeautje! Dit gaan ze zeker erg leuk vinden 🙂

 • Reply
  Antoon
  7 november 2017 at 09:06

  Hier ga ik m’n kleinzoon heel blij mee maken als ik zou mogen winnen!

 • Reply
  Daphne Vleuten
  7 november 2017 at 09:01

  Wat een ontzettend leuke actie! 🙂

 • Reply
  Lian
  7 november 2017 at 08:54

  Dit zou ons zoontje echt helemaal geweldig vinden om te krijgen! Ik ga heel hard duimen dat we de gelukkigen mogen worden! 🙂

 • Reply
  Niek
  7 november 2017 at 08:39

  Cadeautjes weggeven is altijd leuk. Evenals ze in ontvangst mogen nemen! Ik hoop in dit geval dat tweede te mogen doen 😉

 • Reply
  Kelly Amber
  6 november 2017 at 20:07

  Wat een toffe actie! Ik zou deze heel graag willen winnen als cadeau voor 5 december voor mijn nichtje!

 • Reply
  Liesbeth
  6 november 2017 at 18:59

  Wat een lief hondje, perfect voor onze kleinzoon die allergisch is voor echte 🙂

 • Reply
  Oma Will
  6 november 2017 at 11:07

  Wat een geweldige winactie.
  Ik wil allereerst VTech van harte feliciteren met hun 25 jarig bestaan. Hiep, hiep, hoera!
  Mijn kleinkinderen hebben ook een speeltje van VTech, maar dit hondje hebben ze niet.
  Graag doe ik mee voor mijn kleindochter, die vindt dit vast heel leuk.
  Ze had altijd graag een echte hond willen hebben, maar dat gaat niet in verband met allergieën.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op bloglovin.

 • Reply
  sab
  6 november 2017 at 10:33

  oh wat ontzettend leuk. Mijn zoontje is nu wel erg aan het knuffelen met zijn knuffels en ze bij zich houden dus zou deze hond helemaal te gek zijn

 • Reply
  Els Timmers
  6 november 2017 at 10:11

  Dit is een van de leukste nieuwe producten die ik voor kinderen gezien heb dit jaar. Een knuffel die ook nog eens spelletjes met je doet, dat moet wel een gigantisch succes worden!

 • Reply
  Esther Hofstra
  6 november 2017 at 10:06

  Wat een schatje 🙂 Ik doe graaag mee voor mijn zoontje en heb je ook gevolgd op insta!

 • Reply
  Iris
  6 november 2017 at 09:50

  Wauw! Dit zou echt een geweldig cadeau zijn voor onze zoon. Hij is helemaal gek op honden, maar tsja, met twee werkende ouders komt er bij ons nou eenmaal geen hond. Wel een schuldgevoel, ja hoor, dat krijg ik er wel bij. Hoe tof zou het zijn om dat schuldgevoel een beetje af te kunnen kopen met dit toffe cadeau 🙂

 • Reply
  Jennifer Lee
  6 november 2017 at 08:23

  Wat een enorm leuke actie! Ik doe heel graag mee voor m’n zoontje! Hij is helemaal gek op honden!

 • Reply
  Inge Stroobandt
  5 november 2017 at 20:53

  Ik heb vroeger de voorloper gehad van dit soort speelgoed. Ik heb er uren mee gespeeld!
  Dit zou leuk zijn om cadeau te geven aan mijn neefjes 🙂

 • Reply
  Anneliese de Waal
  5 november 2017 at 19:47

  Echt een super winactie, de kinderen zullen dit geweldig vinden, een hond om mee te spelen 🙂
  Ik waag graag een kans voor ze.

  Groetjes Anneliese

 • Reply
  Caroline Van Asbroeck
  5 november 2017 at 18:36

  Wat een lieve snoet, dit Vtech-hondje!
  Hij zorgt vast voor een leuk Sinterklaasavondje!
  Onze beide kids zouden stralen van blijdschap
  bij het ontdekken van zo’n tof gezelschap!

 • Reply
  Marloes Frijters
  5 november 2017 at 11:56

  Dit is echt superleuk! Dat zal al snel het favoriete speelgoed in huis worden denk ik.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  5 november 2017 at 03:11

  Echt super cute. Wauw ik doe heel erg graag mee! Ik volg je overal. Stalk ?

 • Reply
  Pauline
  4 november 2017 at 23:29

  Wat een super leuke winactie. Mijn dochter is dol op honden. Maar helaas zijn papa en mama super allergisch voor dieren☹ dit leuke hondje zou voor super gaaf zijn. We is dol op vtech en hebben hier geen allergische reactie op???

 • Reply
  Marcia Kan
  4 november 2017 at 22:38

  Leuk deze Bloghop! Onze dochter is erg bang voor honden, maar ik denk dat deze dalmatiër haar hart zal stelen!?

 • Reply
  Nelly
  4 november 2017 at 17:11

  Ik loot graag mee voor deze knuffel van de jarige VTech

 • Reply
  Jan
  4 november 2017 at 12:29

  Super leuk om kans te maken voor onze kleine dierenvriend.

 • Reply
  Stephanie
  4 november 2017 at 11:45

  Ik doe graag mee voor mijn 2 lieve, en enige, neefjes!!

 • Reply
  Lyn
  4 november 2017 at 11:19

  Ik doe graag mee voor mijn neefje 🙂

 • Reply
  Gera
  3 november 2017 at 22:00

  Knuffels en computerschermpjes scoren hier altijd. Dus die combi ook vast! We doen graag mee

 • Reply
  RianneW
  3 november 2017 at 21:29

  Wat een superleuke actie zeg! Laat ik nou vandaag een briefje vinden in de tas van mijn dochter die ze op school heeft geschreven ‘ik wil graag een hond maar dat mag niet van mijn papa en mama’ Wat zal ze blij zijn met dit hondje! Ik was nog niet op de hoogte van dit hondje, leuk!

 • Reply
  Diny Frijters
  3 november 2017 at 15:40

  Superleuk, deze KidiFluffie! Ik word er bijna jaloers op dat wij dat vroeger als kind niet hadden.

 • Reply
  Kiani
  3 november 2017 at 15:25

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje van bijna 4! Die zou dit super leuk vinden ?

 • Reply
  fatima
  3 november 2017 at 12:53

  Super!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje.

 • Reply
  Micky
  3 november 2017 at 12:01

  Gefeliciteerd VTech! Wij zijn hier thuis gek op jullie speelgoed. Zou heel graag voor mijn lieve meisje willen winnen.

 • Reply
  Cobi
  3 november 2017 at 10:40

  asf leuk! Ik loot graag mee

 • Reply
  Kim Stolk
  3 november 2017 at 10:15

  Wat leuk!! Ik doe graag mee voor mijn nichtje Lola!! Helemaal gek van hondjes 🙂
  En ik like op Insta 🙂

 • Reply
  Mieke
  3 november 2017 at 10:13

  Superleuk voor mijn kleinkinderen!

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  3 november 2017 at 07:42

  Van harte V-tech! Van onze toen nog baby hebben we al mogen genieten van het mooie, uitdagende en leerzame speelgoed. Dochterlief is inmiddels bijna 4 jaar. Ze is echt gek op speelgoedhondjes. Dit cadeau staat dan ook op nr 1 op haar wensenlijstje ?✨ ze wil graag een eigen hondje.

 • Reply
  Melissa
  3 november 2017 at 07:36

  wauw deze zou mijn zoontje fantastisch vinden!!
  hij is 4j en verzot op dieren

 • Reply
  Stephanie
  3 november 2017 at 07:16

  Dit hondje is van harte welkom bij ons thuis. 2 lieve kindjes zullen goed zorg voor hem dragen.

 • Reply
  Vanessa cuypers
  3 november 2017 at 07:11

  Zouden de kindjes geweldig vinden. Zouden ze zich samen wel uren mee kunnen bezig houden.

 • Reply
  Lies
  2 november 2017 at 21:41

  Leukleukleuk! Ik doe graag mee!!

 • Reply
  Charlotte
  2 november 2017 at 20:57

  Wat een leuk idee van V-Tech! Ik kende dit hondje nog niet maar het ziet er inderdaad erg leuk uit. Kan me voorstellen dat hij bij veel kindjes op het verlanglijstje beland!

 • Reply
  A.
  2 november 2017 at 16:56

  Wat een leuke knuffel met verrassing 😉 ????

 • Reply
  Vivian
  2 november 2017 at 16:08

  Zo leren de meiden wanneer het echt tijd is om te gaan slapen! Hoop dat ze ook veel liefde gaan geven aan de Kidifluffie 🙂 . Vooral leuk om zelf leuke zinnetjes in te spreken! Dat is echt uniek zeg.

 • Reply
  marieka waalwijk
  2 november 2017 at 15:44

  wow deze is echt supergaaf ik zou hem graag winnen

 • Reply
  marij brand
  2 november 2017 at 13:28

  Wat ontzettend leuk! mn dochtertje van bijna 3 zou dit helemaal geweldig vinden!!!

 • Reply
  Helena
  2 november 2017 at 12:19

  Mijn neefje en nichtje (een tweeling) zijn dol op dieren en wat zouden ze deze leuke hond fantastisch vinden.
  Ik doe daarom mee voor hun 🙂

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  2 november 2017 at 12:01

  Vaak gaat Robin een blokje rond
  met z’n lieve, trouwe hond.
  Robin loopt met hem aan de “riem”.
  Ze vormen een prima team.
  Robin luistert vast goed als Fluffie hem roept.
  En denk maar niet dat het hondje op de stoep poept! 😉
  In het park of in het bos
  mag hij altijd lekker los.
  Zie hem toch eens dollen
  en samen over de grond rollen!
  Helaas zijn dit nog maar dromen,
  En hoopt hij dat de Kidifluffie hond snel mag komen.
  Samen gaan ze vast heerlijk spelen,
  En zal Robin hem in slap strelen
  Hopelijk mag Robin hem winnen,
  Dan kan het verzorgen van Fluffie gaan beginnen….

 • Reply
  Michael noo
  2 november 2017 at 11:50

  Wat een gave actie!!! Super leuk om mijn dochter mee te verrassen op haar verjaardag! Doe heel maar dan ook heel graag mee!

 • Reply
  melissa
  2 november 2017 at 09:55

  Wat een leuke actie van V-tech en leuk dat jij de bloghop mag aftrappen. Wij zijn hier zoieso wel v-tech fan; voor elke leeftijd hebben zij wel wat.erg leuk zo’n interactieve knuffel; daar kan ik beide kids wel blij mee maken. hip ook met dat LCD scherm; ik dacht meteen aan die kleine computertjes van vroeger waar je je diertje moest eten geven enzo, maar dit is toch net iets anders; hipper en leuker. Al met al: ik doe graag mee! Ik volg via ig en fb. liefs melissa

 • Reply
  Rafaella
  2 november 2017 at 09:29

  Ah wat een leuk ding!! Dit zal m’n dochtertje echt geweldig vinden. Nu sleept ze haar Wheelybug achter zich aan als hond maar een “echt” hondje is natuurlijk veel leuker 😉

  Ik volg je nu ook op Instagram 🙂

 • Reply
  Rory
  2 november 2017 at 09:26

  Jeetje wat is het allemaal veranderd als ik terugkijk naar ‘mijn’ tijd. Ik wilde destijds heel graag een hondje. Mijn ouders absoluut niet. En voordat ik een knuffelhondje kreeg, had ik zelf al iets bedacht. Ik maakte een gezichtje op een opgeblazen ballon. Deed er een touwtje aan. Et voilá. Ik had mijn eigen hondje wat ik overal mee naartoe sleepte. Een klein dingetje, soms (buiten) ging het mis en zei de ballon ‘pang’. Daarna kreeg ik een knuffelhondje die ik werkelijk jaren heb meegesleept en bewaard. Hoe anders is dit technische wonderhondje zeg. Wow. Ik sla even over (ik probeer een beetje te minimaliseren).

 • Reply
  Thomas Geurts
  2 november 2017 at 09:13

  Dit zou echt een waanzinnig gaaf kado zijn voor onze dochter Lynn! Ik zie het al helemaal voor me hoe ze erin op zou gaanom voor hem te zorgen 🙂

 • Reply
  Brenda Oosterbaan
  2 november 2017 at 08:57

  Vtech is een super gaaf merk, mijn zoon speelde er graag mee. Hij is inmiddels te groot voor deze gave hond. Maar mijn nichtje wordt hier heeeeel gelukkig van. Zeker nu er wat meer aandacht naar haar pasgeboren broertje gaat.

 • Reply
  Linda
  2 november 2017 at 07:32

  Wat een ontzettend leuke actie ik doe graag mee voor mijn dochter en nichtje zodat ze er samen leuk mee kunnen spelen.

 • Reply
  Silvia Kuiper-Swart
  2 november 2017 at 05:55

  Ooooh.. wat een schatje… ik doe heel graag mee voor onze 3 jarige Randy 🙂

 • Reply
  Femke Dekker
  1 november 2017 at 22:56

  Deze zou heel gaaf zijn voor onze Teun van bijna 2. Teun kan nog bijna niet praten. Misschien kan deze lieve pratende hond hem helpen om mee te gaan praten, want Teun is dol op dieren en knuffelen. Wie weet geeft hij wel antwoord als zijn hondenvriendje iets tegen hem zegt! Broer en zus van 4 en 6 willen ook wel spelen en knuffelen.

 • Reply
  Tamara
  1 november 2017 at 22:50

  Ik doe heel graag mee voor Emma, die zou zo graag een echt hondje willen. Maar helaas 2 met allergie in huis deden haar droom in diggelen. Kidifluffie is dan een hele mooie “vervanger”

 • Reply
  Kelly Aarts
  1 november 2017 at 21:45

  Superleuk dit! Hier zou ik mijn meiden heel blij mee maken!

 • Reply
  Liesbeth
  1 november 2017 at 20:29

  Ik doe heel graag mee! En ik volg je ook op Instagram!

 • Reply
  Marian B
  1 november 2017 at 20:23

  Wat schattig en leuk! Komt er toch een huisdier voor mijn zoontje 😉 Maak zelf ook graag kennis met dit leuke vriendje, dus loot graag mee!

 • Reply
  Lisa
  1 november 2017 at 19:26

  Ik zou super graag willen winnen voor mijn zoon! Op instagram heb ik je ook toegevoegd.

 • Reply
  Moniek
  1 november 2017 at 19:16

  Wat een schatje zeg!!!
  Een echt huisdier, daar beginnen we niet aan, maar dit is wel erg leuk! Ik doe me voor dochterlief van 7!

 • Reply
  Lieke van Veen
  1 november 2017 at 18:08

  Ik doe graag mee voor dit leuke en schattige hondje. Ik volg je ook op Facebook (lieke van veen) en Instagram (liekevv24)

 • Reply
  Marguerita
  1 november 2017 at 16:33

  Schattig beestje! Ik doe niet mee met de winactie, want als gezegd verloot ik morgen zelf iets leuks. Was gewoon even nieuwsgierig naar jouw review, die wekkerfunctie klinkt handig!

 • Reply
  Madelon
  1 november 2017 at 16:14

  Wat een scheetje! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Thea
  1 november 2017 at 15:55

  Ahw wat een schattig hondje! Ik denk dat er heel veel stoere jongens zijn die dit toch nog wel heel erg leuk vinden, en mijn zoon is er vast 1 van!

 • Reply
  Monique Weber
  1 november 2017 at 15:44

  Geweldig dat Vtecht al 25 jaar bestaat end at jij een cadeau mag uitdelen. Vtech staat hoog bij ons hoge kwaliteit en verantwoord leerzaam speelgoed.
  ik doe graag mee voor de kat

 • Reply
  Janine Tuinstra-Knigge
  1 november 2017 at 14:50

  Wauw!! Dat is een leuk en schattig hondje! Hier bewust geen huisdier maar leren verzorgen vind ik wel erg belangrijk. Dit lijkt me een goed alternatief! Ik zie alleen maar voordelen en met een merk als deze weet ik zeker dat het lang genieten wordt! (Gedurende de momenten dat ze niet zullen ruzie maken wie er nu mee mag knuffelen… Want daar ruziën ze nu ook wel eens over als het om hun zusje van 5 maanden gaat ?

 • Reply
  Susan
  1 november 2017 at 14:29

  Ahhh, wat schattig! Ik scrollde als een gek naar de leeftijd… Jammer genoeg is m’n neefje met z’n 2,5 nog te jong. Maar echt heel leuk!

 • Reply
  Linda
  1 november 2017 at 13:49

  Wat een leuke hop, lief dat we mee mogen genieten!!
  Ik volg je ook op IG (fennaisdeliefste)
  Groetjes

 • Reply
  Evi Huys
  1 november 2017 at 13:47

  Altijd al een dalmatiër in huis gewild, maar dat zal helaas niet lukken. Maar ik denk dat de kinderen al dolblij zouden zijn met dit exemplaar. En hij is meteen zindelijk 😀

 • Reply
  Andy E
  1 november 2017 at 13:45

  Wat leuk een bloghop, en wat een start ook zeg! Wat ziet deze er heerlijk fluffy uit, ik denk dat mijn dochtertje van 2,5 hier heel erg blij van zou worden, alleen zien dat haar broer van 4 er niet steeds mee gaat lopen.

 • Reply
  Goele H
  1 november 2017 at 13:43

  Wat leuk! De kinderen krijgen hier geen huisdier wegens allergie, maar deze mag wel bij ons komen wonen hoor. Ik denk dat de kinderen er dolblij mee zouden zijn.

 • Reply
  Liline Erdmann-van Steenbeek
  1 november 2017 at 13:09

  Ik doe graag mee! Leuk zeg!

 • Reply
  Xenia
  1 november 2017 at 13:05

  Wat een leuk feestje vieren we met VTECH . Ik doe graag mee met de winactie, mijn jongens zouden dit erg leuk vinden!

 • Reply
  Linda raaijmakers
  1 november 2017 at 13:05

  Dit is geweldig voor onze tweeling Lucas en eva die graag een echte hond zouden willen dus dit is ideaal ?

 • Reply
  Roos
  1 november 2017 at 12:53

  Lijkt mij ook leuk om te winnen voor de kids! Review gelezen en dit is echt wat voor ze

 • Reply
  Kim Coremans
  1 november 2017 at 12:30

  V-tech en go or no go slaan de handen in elkaar! Dat vinden wij hier een prachtig gebaar. Wie wil er nu geen Kiddie Fluffie Dalmatiër om mee te slapen en spelen. Hij kan ervoor zorgen dat de kids in huis zich niet gaan vervelen. Reageert hij toch eens te fel op geluid, aanrakingen en beweging? Mijn 2 kids doen graag de verpleging!

 • Reply
  Alicia Hofman
  1 november 2017 at 12:23

  Leuk zo’n bloghop! Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter. Ik volgde je al op instagram

 • Reply
  Marange Krouwel
  1 november 2017 at 11:39

  Jaaaaa ik doe graag mee voor mijn dochter en zoon! Dit zouden ze fantastisch vinden! Fingers crossed

 • Reply
  Wendy goverde
  1 november 2017 at 11:32

  Wat een leuke actie van v tech en jullie bloggers. Graag doe ik mee voor mijn knulletje. Ik weet zeker dat hij dit geweldig vind!! Het is zo’n leuk ding ook!! En vooral omdat het persoonlijk gemaakt kan worden.

 • Reply
  l tromp
  1 november 2017 at 11:19

  hier zou onze tweeling die net gaat ontdekken zo super blij mee zijn!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  1 november 2017 at 11:08

  Wat een lieve knuffel VTech heeft altijd veel mooi speelgoed vind ik. Succes met de winactie!

 • Reply
  Sabine Flothuis
  1 november 2017 at 10:45

  Wat een SUPER leuke bloghop!! En wat mag je met een leuke prijs aftrappen….Mijn dochter heeft deze al in de winkel gezien en was er daar al niet bij weg te slaan. Ik denk ook dat mijn zoontje het erg leuk gaat vinden. Wat zullen ze verrast zijn als dit mooie cadeau uit de zak van Sint komt 🙂

  Op Insta volg ik je natuurlijk ook al een poos 😉 Dus hoop dat mijn extra kansje deze keer werkt ^_^

 • Reply
  Anouk nijmeijer
  1 november 2017 at 10:05

  O wat een schatje! Mijn zoontje (4) vindt het lastig vriendjes te maken. Deze knuffel kan hem leren goed voor iets te zorgen en hem zelfvertrouwen geven.

 • Reply
  Jolanda
  1 november 2017 at 09:54

  Gaaf!doe graag mee voor mn meiden!

 • Reply
  Petra de Mooij
  1 november 2017 at 08:55

  Wauw wat een onwijs leuk hondje. En naast dat ook erg leerzaam. Zou super leuk zijn voor mn dochtertje Lotus. Ze vind honden te gek.. vooral als ze op afstand blijven?? haha. Ze vind ze leuk en beangstigend tegelijk. Dit zou weleens de manier zijn om van haar amgst af te komen. We gaan duimen.?

 • Reply
  Marian Zw
  1 november 2017 at 08:50

  Echt een schatje! Deze maand is mn dochter jarig en vanwege allergie mag ze geen huisdier. Dit zou ze echt geweldig vinden.

 • Reply
  Bloghop van Vtech speelgoed - What's on mama's mind
  1 november 2017 at 08:19

  […] Vandaag wordt afgetrapt door Go or no Go. […]

 • Reply
  Natasja
  1 november 2017 at 08:01

  Wauw! Dit is helemaal op t lijf geschreven van onze jongste. Ik maak graag kans voor haar. Superleuk. Ik volg op instagram mee.

 • Reply
  Marjo
  1 november 2017 at 07:51

  Wauw wauw wauw. Wat een leuke actie. Met drie kids die heel graag een hondje willen is dit misschien wel de beste optie! Papa wil namelijk geen echte hond. Deze lijkt mij zooooo leuk!

  • Reply
   Linda - Go or No Go
   9 november 2017 at 18:00

   Proficiat Marjo, jij hebt gewonnen!! 🙂

 • Reply
  Ellen
  1 november 2017 at 07:39

  Super leuk! Zowel de bloghop als deze lieve hond :). Ik doe mee!

 • Reply
  Erika van Koert
  1 november 2017 at 07:36

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Elin

 • Reply
  Marieke Flikweert
  1 november 2017 at 07:28

  Wat een leuke actie van VTech! Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen van 4 en 2 jaar.

 • Reply
  Francis
  1 november 2017 at 07:27

  Als eerste leuk dat jij als eerste een cadeau mag weggeven. Ik wil heel graag kans maken op deze super gave hond. Mijn meiden zouden hier onwijs blij mee zijn. (En ik ook aangezien ze dan hopelijk stoppen met zeuren over een echte hond??)

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.