Producten voor kids Verjaardag & Traktaties

Voorpret: Je kinderen uitnodigen voor een uitstapje

Linda - Go or No Go

Uitstapjes met je kinderen zijn goud waard. Voor ons wel tenminste! We maken allerlei fijne, mooie, bijzondere en leuke uitstapjes. Maar nog nooit maakten we de voorbereiding op een uitstapje zo origineel! 

En nee, we lieten geen vliegtuig met spandoek boven ons huis vliegen en ook geen luchtballon dalen in onze achtertuin. We hielden het klein, heel klein, maar wel heel bijzonder. We nodigden onze jongens namelijk uit voor een uitstapje door middel van een uitnodiging :).

Voorpret

De voorpret voor een uitstapje is heerlijk. De dagen aftellen tot het uitstapje en als het echt iets groots is maken we vaak met de jongens een aftelkalender. Daan en Jesse vragen vanaf een week van te voren zo ongeveer iedere dag of DE dag al is, dus dan geeft een aftelkalender naast veel voorpret ook een stukje rust.

Uitnodiging voor een uitstapje

Maar voor dit uitstapje bedacht ik dus om een uitnodiging te maken. Je kunt dit super handig online doen, zo kun je bijvoorbeeld een uitnodiging maken. Iedere stap spreekt voor zich en is heel makkelijk. Daarnaast hoef je niet alles zelf te bedenken; er zijn heel veel voorbeelden. Tijdens het maken kun je allerlei leuke kaders en stickers gebruiken om je uitnodiging op te vrolijken. Een fotootje erop of een leuke afbeelding, en klaar ben je!

Efteling

Omdat we onze jongens zouden gaan verrassen met een dagje Efteling, zocht ik een mooie foto van de Efteling. Niet te voorspelbaar met Pardoes, maar een beetje moeilijker, met het huisje van Hans en Grietje. Ik was wel heel benieuwd of ze het meteen zouden herkennen of niet. Op de achterkant schreef ik de tekst waarin duidelijk wordt dat we naar de Efteling gaan. De tekst was trouwens super makkelijk te bewerken met allerlei kleuren door elkaar. Ik vind het er wel erg vrolijk uit zien!

Kinderen uitnodigen met uitnodiging

Post!

Het kaartje stopten we in de brievenbus. Onze jongens vinden het altijd helemaal geweldig als er post voor ze is, dus daar begon het feest al. “Euj!! Een kaart voor ons!!”. Ze lazen de tekst op de voorkant voor, maar herkende niet direct het huisje. Wel herkenden ze het sprookje van Hans en Grietje, door de ‘Knibbel, Knabbel, Knuisje’ tekst. Maar het kwartje viel nog niet direct. Maar toen ze de uitnodiging omkeerde en de achterkant begonnen te lezen, werd het al heel gauw duidelijk. En man, wat waren ze blij! Er werd gejuicht en gesprongen en meerdere dikke knuffels volgden! Op de foto hierboven zie je ook echt precies hun geweldige, spontane reactie.
Vol trots hebben ze de volgende dag op school verteld over hun uitnodiging voor de Efteling.

Super leuk om op deze manier al zo veel voorpret te hebben! En super leuk dat vanaf het moment na de uitnodiging het aftellen naar de grote dag kan beginnen!

Hebben jullie je kids al eens uitgenodigd op deze manier voor een uitstapje?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Verras iemand met een surprise uitnodiging! - Go or No Go
    22 september 2019 at 06:31

    […] genoemde voorbeelden. Denk aan een uitnodiging voor een gezellige high tea met een vriendin of een uitnodiging aan je kinderen voor een dagje weg. Wat het ook is: met een uitnodiging is het direct een stuk persoonlijker én […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.