Fashion & Styling

Daan’s Outfits | Stoere Braqeez die direct lekker zitten!

Kinderschoenen moeten onverwoestbaar zijn. Van stevig materiaal en niet te vergeten slijtvaste zolen. Met de schoenen van Braqeez zit dat wel goed! Daan kreeg deze stoere nieuwe winterschoenen van Braqeez en kan precies vertellen wat hij daar zelf van vindt! 

Eerst even een stukje van mij over de schoen zelf. Braqeez schoenen hebben zachte leren voeringen, uitneembare binnenzolen, goede doorgroeiruimte en slijtvaste rubberen zolen. Wat ik ook altijd heel belangrijk vindt zijn de neuzen van de schoen. Die moeten echt stevig zijn en tegen een stootje kunnen. Gelukkig kunnen deze Braqeez schoenen dat prima, ze hebben goede stootneuzen.

Maar veel belangrijker is natuurlijk wat Daan van de schoenen vindt. Toen ik hem vroeg te vertellen wat hij van zijn nieuwe schoenen vond, zodat ik dit kon vertellen in deze blog, begonnen zijn ogen helemaal te glunderen! Een klein bloggertje/vloggertje in de dop misschien? 😉

“Wow, die zijn mooi”

Het eerste wat hij zei, leuk hè!? Hij vindt schoenen erg mooi omdat ze er stoer uitzien en wat hoger zijn dan hij tot nu toe gehad heeft. Daarnaast vindt hij het kleine BQZ logootje op de voorkant stoer en de tekst die achter op de schoen verwerkt is. Zeker toen ik hem vertelde wat ‘let the rebel out’ betekende.

“Ze zitten lekker!”

Toen hij ze eenmaal aan had en er een stukje mee ging rondlopen (lees: rennen) riep hij tijdens het rennen: Ohhhh, die zitten lekker! Ze zitten meteen goed! Daan heeft eerder wel eens in de winkel wat hogere schoenen gepast, maar die vond hij altijd vervelend zitten bij zijn enkels. Maar bij deze Braqeez kun je zelf kiezen of je ze wil strikken tot over de enkel, of net daaronder. Door ze tot net eronder te strikken, blijft het gedeelte van de schoen rondom de enkel los zitten en zit je enkel dus niet strak in je schoen.
Daan heeft ze vervolgens de hele dag aangehad. Toen ik hem ‘s avonds voor het slapen gaan vroeg of ze nog steeds lekker zaten en of hij nergens last van had bij zijn voeten, was het antwoord wederom duidelijk: “Nee, ze zitten echt heerlijk!”.

“Gelukkig, een rits”

Daan zag als eerste natuurlijk al die veters. Nu kan hij wel prima zijn veters strikken, maar toch ook weer niet zo goed dat ze dan niet een paar keer per dag los gaan. En daarnaast heeft hij ook echt geen zin om steeds zijn veters te moeten strikken als hij zijn schoenen even uit gehad heeft, want dat duurt natuurlijk veel te lang. Maar toen hij de schoenen aan ging doen zag hij tot zijn grote blijheid en opluchting de ritsen aan de zijkant! Wat een uitvinding hè. 🙂

Feitjes

De Braqeez jongensschoenen zijn beschikbaar in maat 20 t/m 42 en zijn te koop vanaf €69,95. Door middel van deze storelocator kun je zien waar Braqeez allemaal te koop zijn.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

 • Reply
  MamaMinke
  17 oktober 2017 at 05:24

  Wat een stoere schoenen! En wat fijn van die rits. Ik snap dat hij niet steeds zn veters wil strikken. Staat super leuk.

 • Reply
  Caroline
  16 oktober 2017 at 21:09

  Ooooh, wat zijn deze mooi! En al vanaf maat 20! Mijn zoontje heeft nu maat 21, dus als hij uit zijn huidige schoentjes is gegroeid, misschien maar eens hiernaar kijken!

 • Reply
  Cindy
  16 oktober 2017 at 20:21

  Amen voor de rits en stoottenen ? klinkt hemels en ze zien er zeer comfortabel uit. Topkoopje!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.