5 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Stretch Armstrong Batman

Ken je hem nog van vroeger? De originele Stretch Armstrong? Ik stiekem niet hoor, want hij is zelfs al van voor mijn tijd. In 1976 kwam de Stretch Armstrong op de markt. En nu is hij terug! In zijn originele vorm én in een 2017 vorm. 

Stretch Armstrong batman superman

Stretch Armstrong Mister Muscle

De originele Strecht Armstrong is Mister Muscle. Een gespierd mannetje met blauw broekje. De pop is 18 centimer lang en kan helemaal uitgerekt worden. Hij kan maar liefst vijf keer groter worden getrokken dan zijn originele 18 cm. En het gave is, hoe hard je ook trekt, verdraaid of verplettert, hij gaat niet kapot én hij keert altijd in zijn originele vorm terug. Je kunt zijn armen dus 5 keer om zijn lijf draaien, maar toch gaat hij weer terug naar zijn originele vorm.

Stretch Armstrong Superhelden

Om de Stretch Armstrong ook een beetje op te pimpen à la 2017, zijn er twee superhelden Stretch Armstrongs gemaakt! Namelijk een Batman en Superman. Deze zijn een stukje kleiner dan de originele Mister Muscle. Ze hebben hun superhelden outfit aan inclusief cape. Deze Superhelden Stretch Armstrongs kunnen 4 keer zo groot worden als hun originele vorm. De cape doet overigens niet mee, die is van ander materiaal.

Stretch Armstrong review

Elastiek

De Stretch Armstrong is gemaakt van elastiek. Je kunt hem zo ver uitrekken als je wil, tot het punt dat hij niet verder kan. Hij breekt of scheurt dan niet, maar keert terug naar zijn originele vorm.
Daan en Jesse hebben van alles geprobeerd, benen onder de armen door, de armen in een lusje en ga zo maar door, maar ze kregen het niet voor elkaar dat hij zijn originele vorm niet weer meteen terug nam.

Stretch Armstrong

Go or No Go

De Stretch Armstrong is wat mij betreft vooral speelgoed waarmee je kunt spelen als je je verveelt, of bijvoorbeeld tijdens een autorit. Daarnaast kan ik me voorstellen dat het je kind kan helpen als opluchting, bijvoorbeeld als hij of zij iets van frustratie kwijt moet of even stoom moet afblazen.

Feitjes

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Prijs: De Superman en Batman Stretch Armstrong kost €14,99.
De poppen zijn ook verkrijgbaar in Goo Jit Zu helden

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 8 Comments

 • Reply
  Claudia Diependaal
  25 oktober 2017 at 01:25

  Ons meisje van 3 is helemaal Batman fan mee dus iets voor in de zak uit Spanje ?

 • Reply
  Laura Martens
  21 oktober 2017 at 12:58

  Haha lollig poppetje! Het lijkt me ook wel iets hebben van een soort stress balletje, dingetje en dat je deze lekker kan uit trekken als je dat nodig hebt als kind. Zelf heb ik nog geen kinderen.

 • Reply
  Mirjam
  19 oktober 2017 at 19:05

  Wat een grappig ding! Ik vroeg me ook al af of het geen pijn doet als de anders loslaat, maar lees hier al dat dat niet zo is 😉

 • Reply
  Charlotte
  19 oktober 2017 at 12:43

  Haha wat een grappig ding! Ideaal voor kinderen die graag iets in hun handen hebben tijdens instructie in de klas ofzo

 • Reply
  MC Kleuver
  19 oktober 2017 at 11:37

  Ja, ik denk dat dit goed speelgoed is voor als iemand boos is. Kan goed helpen bij iemand met een stoornis, bedenk ik mij zo. Lekker elastisticeren.

 • Reply
  Nathalie - Volgmama
  19 oktober 2017 at 09:02

  Wat een grappig stuk speelgoed. Mijn jongens zouden dit ook wel leuk vinden!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  19 oktober 2017 at 08:02

  Wat een lollig speeltje! Hij ziet er ook nog eens leuk uit. En kunnen ze zich niet bezeren als een persoon plotseling loslaat?

  • Reply
   Linda - Go or No Go
   19 oktober 2017 at 10:21

   Goeie vraag! 🙂 Nee, hij schiet niet ineens heel hard terug, het gaat een beetje in slow-motion zeg maar 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.