5 jaar 6 jaar 7 jaar Bouw & Constructie

{ Review } | Brikkon Ninja Tempel

Onze jongens bouwen heel graag met LEGO, maar wel het liefste als ze een boekje kunnen volgen. Echt uit de vrije hand zelf iets bedenken vinden ze vaak net wat te lastig en verder dan een huisje komen ze meestal niet. Brikkon geeft precies dat stukje extra inspiratie zodat ze aan de slag kunnen!

Brikkon

Misschien heb je er al eens van gehoord of misschien herken je het van de foto maar had je geen idee wat het was. Maar Brikkon bouwplaten zijn echt dé toevoeging op gewoon bouwen met LEGO, vind ik dan! 🙂
Brikkon maakt houten doorbouwplaten, oftewel houten creaties waar je met LEGO op kunt gaan bouwen. Zo hoef je niet zelf het begin te maken, maar bouw je verder op een stoere houten creatie.

Ninja Tempel

Brikkon heeft al veel verschillende doorbouwplaten gemaakt, waaronder een gave boomhut, een ruimteschip en een kasteel. De nieuwste creatie, die wij ook hebben ontvangen voor een review, is de Ninja Tempel! Deze gave houten tempel met drakenkoppen en mooie kleine details speelt briljant in op de nieuwe LEGO film die onlangs verschenen is; de LEGO Ninjago film.

De Brikkon figuren dagen uit om mooie creaties te maken en daarnaast om een leuk fantasiespel ermee te spelen. Je kunt LEGO figuren in de tempel zetten of opsluiten, de prinses eruit redden en noem maar op.

Duurzaam

De doorbouwplaten zijn gemaakt van duurzaam hout en worden gratis door heel Nederland geleverd. Ze passen prima door de brievenbus en zijn zo verpakt dat ze niet beschadigen. Het in elkaar zetten van de Brikkon platen gaat prima, ze sluiten goed aan en zitten stevig vast. De Ninja tempel kun je zelfs op meerdere manieren opbouwen, waardoor nog meer variatie mogelijk is. Het is geen probleem om de tempel weer uit elkaar te halen. Dat gaat soepel, maar hij blijft stevig en goed in elkaar zitten.

Het hout is netjes afgewerkt, nergens zitten splintertjes of iets dergelijks.

Go or No Go

Bij De Ninja Tempel zijn er ook echt tekeningetjes gemaakt waardoor bijvoorbeeld de drakenkoppen nog mooier uitkomen. Daarnaast kun je ook ondersteboven bouwen, door de steentjes onder de drakenkoppen te bouwen.
Veel variatie dus en echt een extra uitdaging. Onze jongens vinden het vrij bouwen met LEGO door de Brikkon Ninja Tempel veel leuker, dus dat is zeker een GO waard!

De Brikkon Ninja tempel kost €17,95 euro. Je kunt de bouwplaten van Brikkon op bol.com kopen.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 11 Comments

 • Reply
  Oma Will
  25 oktober 2017 at 15:06

  Wat een grappig speelgoed. Nog nooit gezien.
  En dat het met LEGO te combineren is , is handig en een echte toevoeging.
  Graag doe ik mee voor mijn kleinzoon van 7 jaar.
  Ik heb geen Facebook, maar ik volg je op bloglovin.

 • Reply
  Lyn
  24 oktober 2017 at 21:01

  Leuk! Ik doe graag mee

 • Reply
  melissa
  24 oktober 2017 at 09:52

  Leuk. wij hebben nog niet zoveel lego, maar wel wat en jarno komt steeds meer op een leeftijd dat hij het echt leuk vindt; dus deze toevoeging zal hij zeker erg leuk vinden!

 • Reply
  Iris
  24 oktober 2017 at 08:56

  Jaaaa, dit zou mijn zoon echt geweldig vinden, ik doe graag mee

 • Reply
  Liesbeth
  22 oktober 2017 at 21:45

  Gaaaaffff! Voor ons zoontje om lekker te bouwen en spelen!

 • Reply
  Marian B
  22 oktober 2017 at 20:27

  Herkenbaar. Mijn zoontje vindt het ook lastig om zelf iets te bedenken. Ben erg nieuwsgierig of hij met deze leuke doorbouwplaat wel goed uit voeten kan. Ik denk het wel!

 • Reply
  De Meyere Monique
  21 oktober 2017 at 18:13

  Waauw, dat zou iets voor onze lego-freak zijn, alles bouwt hij ook volgens plan, is 7jr en bouwt paketten van 14+, alleen. Hele goede planlezer. Maar zonder bouwplan een beetje inspiratie-loos, dus dit zou een welgekomen afwisseling zijn en mss eens wat aan inspiratie opdoen. En laat nu net de Ninjago reeks op zijn lijstje aan de goedheiligman staan ??

  Dus wij duimen superhard mee om deze mooie win-actie te mogen winnen ????

 • Reply
  Anke Boonen
  21 oktober 2017 at 14:55

  Hier 2 ninja fans en lego fans. .. ik doe dus graag mee? mijn Facebook naam is johanankejobcassaelmans

 • Reply
  Hille
  21 oktober 2017 at 14:27

  Ja ik doe graag mee (facebook Hille)!

 • Reply
  Anna
  21 oktober 2017 at 14:08

  Te gek!!!! We love it! Ik doe mee

  Facebook: An Na

 • Reply
  Heleen
  21 oktober 2017 at 13:47

  Ik heb thuis twee jongens die mega lego fan zijn. En ik vind het fijn en verantwoord speelgoed! Ik heb Brikkon al op hun sinterklaaslijstje staan, maar winnen zou natuurlijk nog leuker zijn!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.