Jesse’s Outfits | Relaxte kleding van het nieuwe merk Nais

Relaxte kleding die ook nog eens mooi staat en lekker zit, daar ben ik altijd naar op zoek! Meestal dragen de jongens skinny jeans, maar ik wil ze ook wel eens gewoon een lekker zacht broekje aan doen. Ik heb alleen van die echte joggingbroeken die vooral geschikt zijn voor in huis, en niet voor naar school. En relaxte kleding voor naar school was dus precies waar ik naar op zoek was. En toen was daar het nieuwe merk Nais! 

Sportief

De kinderkleding van Nais staat voor stoere, hippe en sportieve kleding. De kleding van Nais is vaak net even anders dan anders door de kleurrijke designs en kleine details.
Nais is een nieuw merk en onlangs hebben zij hun allereerste wintercollectie gepresenteerd. Dat ze van sportief houden, was direct duidelijk. De vier jongensbroeken zijn vier zachte, lekkere joggingsbroeken. Twee broeken zijn met een gedurfd motiefje, de andere twee broeken zijn in een kleur met enkele details. Omdat ik de broeken met een motiefje meer geschikt vindt om als gewone broek naar school te dragen, koos ik daardoor. De blauwe ‘armin all over’ om precies te zijn.

Motiefjes

Het broekje is super tof, maar je moet wel even zoeken waar hij goed mee te combineren is. Niet alle kleuren shirts passen goed bij het drukke motief van het broekje, hoewel de meeste shirts van Nais zelf er wel heel tof op staan. De mooiste match leek mij het ‘Andrew Grey’ shirt, dus die kozen we er ook bij. Dat bleek inderdaad een uitstekende match, de kleuren passen heel mooi op elkaar. Het belangrijkste is denk ik om met een wat drukkere broek een wat rustiger shirt te kiezen.

Fijne kwaliteit

De stoffen van de kleding zijn van hoge kwaliteit, dat voel je meteen. Wat ik ook heel erg fijn vindt, is dat het shirt een hele mooie pasvorm heeft en de stof wat elastisch is. Hierdoor gaat het niet flubberen maar sluit het heel mooi aan. Bij mijn slanke jongens is dat wel echt een must. Ik vind de kleding dan ook echt geweldig staan bij Jesse! De broek is nog wat aan de grote kant, maar dat vind ik alleen maar fijn. Dan kan hij hem binnenkort al aan en kan hij er lekker lang mee doen.

Nais voor meiden

Nais heeft trouwens ook voor de sportieve meiden heel veel gave kleding. Jurkjes, rokjes, broeken, jumpsuits, shirts enzovoorts. Allemaal lekker stoer en echt mijn smaak. Geen prinsessenjurkjes maar juist stoere jurkjes mat zakken en rokjes met brede banden.

(Online) shoppen

De collectie van Nais vind je al in enkele kledingwinkels in Nederland, en dat zullen er de komende tijd natuurlijk alleen maar meer worden. Op de website van Nais staat trouwens een handige storelocator, maar natuurlijk kun je ook heerlijk online shoppen.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.