Drie originele en persoonlijke houten cadeaus voor Sint of Kerst

Je herkent het vast wel; ieder jaar weer nieuwe cadeautjes verzinnen voor elkaar voor Sinterklaas en/of Kerst. Het is soms ook echt lastig om nog leuke originele cadeaus te verzinnen, want ieder jaar het favoriete flesje parfum van je partner wordt stiekem ook best een beetje saai. Tijd voor originele inspiratie met deze houten cadeaus!

Alle drie de producten komen van een uniek en creatief bedrijf Creative Use of Technology. Wil je de producten eerst eens in het echt bewonderen dan kun je terecht in Breda, waar zij niet zomaar een shop hebben maar een shop, koffiecorner, laserlab en expositie in één.

houten cadeaus

Een persoonlijk telefoonhoesje van hout

Ik vind een houten telefoonhoesje dus écht heel erg gaaf. Ik zag er een tijdje terug een bij iemand en het gevoel van: “woohhh die wil ik ook” was echt enorm! Helemaal nu ik heb gezien dat je ze ook kunt personaliseren. Je kunt er een eigen favoriete quote op zetten of bestaande een afbeelding kiezen. Bij die afbeelding kun je vervolgens ook weer een tekst schrijven. Je kunt kiezen uit bamboe, kersen en walnoot hout. Aan de binnenkant hebben ze een fluwelen laagje zodat ze je telefoon niet beschadigen. Aan alles is gedacht! Een houten telefoonhoesje heb je vanaf €25,-.

Een houten horloge

Ja, die vind ik dus ook echt heel tof. Een houten horloge met, als je wil, zelfs een houten horlogebandje. En dat klinkt misschien gek, maar die zitten dus ook gewoon echt lekker. Je kunt overigens ook voor een leren horlogebandje kiezen en dan dus alleen het horloge zelf van hout.
Ook op de horloges kun je een mooie of lieve tekst laten graveren, een bijzondere datum of een persoonlijke boodschap. Extra leuk vind ik het dat je ook emoticons er aan toe kunt voegen, namelijk trouwringen, hartjes, een sterretje of een smiley.

Een gedicht of quote

Die kun je natuurlijk op een mooie brief schrijven, maar veel (heel veel!) gaver is het natuurlijk om die ook in hout aan je muur te hangen of ergens neer te zetten. Er zijn drie verschillende quotes/gedichten beschikbaar. Zelf koos ik voor Arno (en voor mij hihi) voor een prachtig gedicht. Het gedicht ’to be creative’ is echt een eyecatcher en je kunt er niet naar kijken zonder hem helemaal te lezen. Hij is 79 cm hoog en 50 cm breed. De quote komt zowel op een witte muur als op een gekleurde muur prachtig uit. Ik vind hem echt geweldig en serieus, als je twijfelt om hem te shoppen: DOEN! Echt doen, hij is fantastisch mooi.

houten cadeaus

Wat vind jij van de houten producten van Creative Use of Technology?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.