3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Winnen

{ Inspiratie } My Little Pony de Film Speelgoed

Canterlot en Seaquestria Speelset 
Mary-Lou

Op 11 oktober 2017 ging My Little Pony de Film in première. Hierin beleven de zes vrienden een waar avontuur als ze Equestria proberen te redden uit de handen van de Storm Koning. Ze maken onderweg nieuwe vrienden en zien magische werelden. Toen de film in première ging hebben we deze mogen zien en uiteraard hebben we hier verslag van gedaan. Heb jij de film ook gezien? Ook zo genoten van het roze, glitter en eenhoornliefde

My Little Pony de Film

Haal die magische wereld nu in huis met het speelgoed dat naar aanleiding van de film is uitgebracht. Van poppetjes, complete speelsets tot een heus kasteel. Het is er allemaal en ik kan je vast verklappen dat je er hebberig van wordt. Superleuk om iets uit de film na te spelen. De film zelf is het meest geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar, dus het kan zomaar zijn dat je niet kunt gaan omdat je kindjes nog iets te jong zijn..en dat is ook helemaal niet erg. Kinderen zijn namelijk uitstekend in staat om hun fantasie de vrije loop te laten. Met het oog op de feestmaanden deel ik de favorieten van Mila en mij. En… uit het lijstje mogen we een gaaf pakket verloten onder alle kleine My Little Pony fans!

Pinky Pie de zwemmende zeepony

Een prachtig moment uit de film vond ik het toen de pony’s het onderwaterwereld betraden. Magisch is het juiste woord. Met Pinky Pie de zwemmende zeepony haal je dat magische naar je huis, in je eigen bad. Deze Pinky Pie is erg bijzonder omdat ze zelf kan zwemmen. Onder water glinstert en licht haar staart ook op. Gebruik de meegeleverde borstel om na het badderen haar haren te kammen en kappen. Vindt ze heerlijk!

Twilight Sparkle en Spike Duet

Gezien de lieve stemmetjes uit de zaal tijdens de film, houdt menig kind van lekker meezingen. Heb jij ook zo’n klein sterretje in de dop in huis? Aan het duo Twilight Sparkle en Spike heb je een goede. Zet ze naast elkaar en ze zingen samen een liedje. Druk je op het cutiemark van Twilight Sparkle dan kan ze ook alleen zingen. Een superschattig stel.

Een stralend vriendje

Geef deze pony’s een high five en zie hoe ze oplichten. Doet je stralend vriendje een “hoefjeklap” met een andere verlichtende pony, dan geven ze allebei licht. Laat je fantasie de vrije loop met deze losse poppetjes, knuffel, speel er mee en verzamel ze allemaal!

Canterlot en Seaquestria Speelset

Dit gave kasteel van meer dan 70 cm hoog, combineert 2 werelden in één speelset. De bovenste twee verdiepingen zijn aan land in kasteel Canterlot en beneden duik je in de onderwaterwereld Seaquestria waar koningin Novo regeert. Roetsj van de glijbaan, verstop schatten in de kaarsenkroon, doe een balkonscène of maak een rondje op Jamal de draaiende octopus. Het kasteel heeft meer dan 30 accessoires waar je eindeloos mee kunt spelen en diverse dingen kunt uitbeelden. Denk aan bedtijd, strandplezier, theetijd en meer! Mijn uitgebreide review vol foto’s van kasteel Canterlot en Seaquestria Speelset kun je op mamaloublogt.nl lezen.
Het prachtige en sprookjesactige My Little Pony kasteel is te koop bij onder andere speelgoedwinkels en bol.com.

review My Little Pony film kasteel centerlot

My Little Pony kasteel review

 





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



13 Comments

  • Reply
    Nicole Orriëns
    26 oktober 2017 at 13:17

    Wat een prachtig kasteel! Daar zal vast een kindje heel erg blij mee worden. Succes met de winactie!

  • Reply
    Merel
    25 oktober 2017 at 19:46

    Ah ik ben nog op tijd. Hier doe ik heel graag aan mee voor mijn dochters (nou ja en uit nostalgie, ook een beetje voor mezelf haha)

  • Reply
    Oma Will
    25 oktober 2017 at 15:01

    Ik heb geen Facebook, maar zou graag meedoen voor mijn twee kleindochters.
    Wat zou het leuk zijn als dit mooie speelgoed onder de Kerstboom zou liggen.
    Ze zijn allebei gek op My Little Pony.
    Ik volg je op Bloglovin en waag graag een kansje.

  • Reply
    Claudia Diependaal
    25 oktober 2017 at 01:43

    Ik dol graag mee wat cute zeg!

  • Reply
    Claudia Diependaal
    25 oktober 2017 at 01:38

    Wauw ik doe heel erg graag mee! Super schattig! En nu maar duimen. Ik ga snel op die andere site kijken. Ik kan hem nl n8et vinden ?

  • Reply
    Lyn
    24 oktober 2017 at 21:00

    Ik heb geen fb helaas, maar zou graag mee willen doen!

  • Reply
    Linda Raaijmakers
    24 oktober 2017 at 14:44

    Dit zou ik erg graag winnen voor Eva & Lucas die 5 december jarig zijn 😀

  • Reply
    melissa
    24 oktober 2017 at 09:54

    WAUW; dat is te gek voor onze elise. ze staan namelijk beide op haar verlanglijstje. elise is gek op paarden en zeker ook op my little pony. niet alleen haar sinterklaas-verlanglijstje heeft ze klaar met dit erop maar ook haar verjaardags-verlanglijstje ligt al klaar. ze is komend jaar met carnaval jarig dus ze weet ook al hoe ze verkleed gaat; als my little pony en ze wil graag op zeemeerminzwemles. kortom: dit cadeau past daar perfect bij 🙂 ik ga snel delen op fb!

  • Reply
    Iris
    24 oktober 2017 at 08:55

    Oh wauw, ik zou graag meedoen, maar ik heb geen Facebook 🙁

  • Reply
    Marcia Kan
    23 oktober 2017 at 22:40

    Leuke blog! Kansje gewaagd voor jongste dochter Hannah, dól op My Little Pony!

  • Reply
    Kreanimo
    23 oktober 2017 at 17:10

    Super leuk hè.
    Wij gaan binnenkort ook sowieso naar de film!

  • Reply
    Marian B
    23 oktober 2017 at 15:38

    Wat zou dit leuk zijn voor mijn dochtertje! En stiekem ook een beetje voor mijzelf, ik was vroeger een echte My Little Pony fan. Dat wordt duimpjes draaien.

  • Reply
    Bodil
    23 oktober 2017 at 15:29

    🙁 ik heb geen facebook… Wel 2 meisjes die DOL zijn op My Little Pony! 🙂
    (Misschien maar even hun tante bedelen om voor mij te delen, zodat ik toch een kansje kan wagen. Met deze gave set is het 5 december lijstje al gauw compleet 😀 )

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.