Bioscoop

{ Filmrecensie } My Little Pony de film: vriendschap komt in vele kleuren  

(Door Mary-Lou) – Een middag vol met glitter, roze en eenhoorns: een uitnodiging die we niet konden weerstaan. Samen met Mila ging ik naar Kinepolis in Utrecht voor de première van My Little Pony de Film. We waren een uur voor de start van de film al welkom om leuke activiteiten te komen doen. Heel leuk om te zien hoe al die kleine fans zich helemaal volgens de dresscode, kleurrijk, hebben uitgedost. Een hoop tutu’s, eenhoorn quotes en maillots in felle kleurtjes zag ik voorbij komen.

Een glittertje hier en een glittertje daar

Daar hoort natuurlijk glitterschmink bij en dat kregen we! Naast het schminken kon er een armbandje geregen worden, op de foto tussen de My Little Pony vriendjes, een spelletje worden gespeeld en een kleurplaat worden gekleurd. Activiteiten die erg in de smaak vielen want het was gezellig druk. We werden helemaal in de juiste sfeer gebracht voor de film.

My Little Pony de film

Na een uurtje was het dan zover: we mochten de film gaan bekijken. Maar niet voor we eerst getrakteerd werden op een bakje popcorn en wat lekkers te drinken. Vol spanning wachtten we op wat er komen ging en werden niet teleurgesteld. De film was leuk, grappig, maar ook spannend. Bij vlagen iets te spannend voor ons meisje. De vrienden trekken er samen op uit om Equestria te redden van de Stormkoning. Hij is uit op de magische krachten van de eenhoorns. De rode draad van het verhaal is vriendschap en uiteraard is er een happy end. Dit allemaal omlijst met leuke liedjes natuurlijk. Ik zag een paar kinderen enthousiast mee doen en ook Mila bleef op een gegeven moment niet meer op haar stoel zitten. Heerlijk!

My Little Pony de film

GO! Naar de bioscoop

Houden je kinderen ook van de My Little Pony’s? Deze film is dan echt een must see. En ook de mama’s en papa’s konden hoorbaar de grapjes waarderen. Het is dus absoluut geen straf om de film te gaan bekijken. Hij draait al in de bioscoop. De film is trouwens echt niet alleen voor meisjes, ook voor jongetjes is hij prima geschikt!


Feitjes

Lengte van de film: 1,5 uur
Leeftijd: Vanaf 6 jaar. Jongere kindjes kunnen hem ook gaan kijken, maar zullen sommige stukken nog wel eng vinden.

My Little Pony de film

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.