Nieuwe lampen voor Mama en Jesse

Ik mocht mezelf en mijn zoontje onlangs trakteren op twee hele gave cadeaus: nieuwe lampen! Voor mezelf een nieuwe eettafellamp en voor mijn zoon een stoere nieuwe lamp voor op zijn slaapkamer. De oude lampen waren beide namelijk echt heel erg toe aan vervanging. Kijk je mee?

Eettafel lamp

Om te beginnen geef ik je een kijkje in onze huiskamer. Even een stukje uitleg: Tot een jaar of 3 geleden stond onze eettafel op een andere plek in de huiskamer en daar hing de eettafel lamp boven. Op een bepaald moment was ik de inrichting beu en heb ik de tafel gedraaid en met een kant tegen de muur gezet. Dat leverde veel meer ruimte op, maar er was een probleem: de lamp hing niet meer goed. Dat zag er een beetje vreemd uit in het begin, maar na een paar weken was het normaal. De bedoeling was natuurlijk om hem goed te hangen of om een andere te kopen, maar dat kwam er gewoon niet van. Dat ken je vast wel…zo’n klusje wat onwijs lang blijft liggen. Zo lang, dat het je eigenlijk niet meer opvalt dat het nog moest.

Joekel!

Maar…eindelijk is-ie er dan! De nieuwe eettafellamp van Directlampen.nl! En wauw wauw wauw, wat is het nu GAAF! We hebben gekozen voor een grote industriele fabriekslamp, in een kleur die perfect matcht bij onze inrichting. Het stoere uiterlijk van de lamp vind ik geweldig; de dikke ketting waar hij aan hangt en het grote ijzere werk. Geweldig vind ik hem! Toen ik hem binnen kreeg dacht ik even: Wow….wat een joekel, staat dat wel? Maar nu hij hangt wil ik niet meer anders. Wel hebben we de ketting ingekort, want als we dat niet deden hing de lamp zo ongeveer 20 cm boven de tafel, haha.
Deze lamp is er trouwens ook een maatje kleiner, mocht je deze toch wat te groot vinden. Wat me ook heel gaaf lijkt, is deze grote en kleine variant naast elkaar of 2 kleine naast elkaar. Maar dan moet je ook wel echt een mooie grote eettafel hebben.

Slaapkamer lamp

Dan komen we uit bij de slaapkamerlamp van Jesse. Ook maar even een stukje uitleg: Jesse had op zijn slaapkamer onze oude lamp. Dat was een lamp die in een plafondventilator zat. De ventilator-platen hadden we eraf gehaald en dus hing er alleen nog het lampgedeelte. Dat zag er erg raar uit en het was natuurlijk alles behalve een kinderkamerlamp. Ook hoog tijd voor een nieuwe lamp voor Jesse dus. Samen met Jesse ging ik op de computer op zoek naar gave slaapkamerverlichting van Directlampen.nl. Jesse houdt van de wereld en van reizen. Hij heeft bijvoorbeeld ook een wereldkaart en een wereldbol op zijn slaapkamer. Toen hij de stoere vliegtuiglamp zag, was hij dan ook direct verkocht. Die moest het worden! Handige Harry, oftewel papa, had de lamp binnen een uurtje hangen en het resultaat is geweldig!

De vliegtuiglamp staat perfect op Jesse’s slaapkamer en Jesse is er enorm blij mee. Wat trouwens nog echt even gezegd moet worden, is dat in de vleugels erg gave mini lampjes verwerkt zijn. Dat geeft een heel gaaf effect van onderaf.

Wat vinden jullie van onze nieuwe lampen?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Cassandra
    8 september 2017 at 21:46

    Die vliegtuig lamp is echt super awesome!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.