Een krasloze telefoon met je zelf ontworpen iPhone hoesje

Een blitse nieuwe iPhone kan natuurlijk niet zonder een strak, hip nieuw hoesje. Ik ben namelijk zo iemand die het echt zonde vindt als er krassen op mijn telefoon komen. Ik wil dus altijd zo snel mogelijk na aanschaf een hoesje om mijn nieuwe telefoon.

Een krasje is zó snel een feit, jammer genoeg. Zeker met twee stuiterende kinderen in huis gebeurt het nogal eens gauw dat een telefoon iets te hard wordt neergelegd, wordt geschoven over tafel of zelfs valt. Krasjes zijn natuurlijk nooit te voorkomen, maar je kunt er in ieder geval een hoop (of zelfs een kapotte achterkant) voorkomen door je telefoon te beschermen met een hoesje. Daarnaast vind ik het er ook nog eens erg leuk uit zien, zeker als je een hoesje kiest met een leuk ontwerp. Of nog leuker, je ontwerpt je eigen hoesje!

Ik vind dat de nieuwste telefoons heel vaak een hele gladde achterkant hebben. Die oude Nokia van vroeger die schoof echt niet van je been af, als je hem daar even op had liggen. Maar tegenwoordig glijdt een telefoon zo van mijn schoot af, vanwege die gladde achterkant. Nu heb je ook hoesjes die redelijk glad zijn, vooral de hardcase-hoesjes. Die kies ik daarom ook niet, ik ga altijd voor flexibele, siliconen hoesjes.

Zelf je hoesje ontwerpen

Ik heb mijn nieuwe iPhone 8 hoesjes ontworpen bij Hoesjesdirect.nl. Daar heb je een super ruime keuze in allerlei soorten hoesjes. Ook voor de nieuwe iPhone 8 hebben ze er al super veel, mede omdat de iPhone 7 ook in het hoesje past. De iPhone 8 kreeg dus geen nieuwe maat hoesje, wat ideaal is want nu hebben we lekker veel keuze.
Omdat ik een gepersonaliseerd hoesje super leuk vindt, heb ik gekozen voor het zelf ontwerpen van een hoesje. En dat is echt heel leuk, want je kunt er alle kanten mee op!

Ben je fan van ananasjes, meloentjes, castussen, dieren, sporten of noem maar op; alles kun je op jouw eigen persoonlijke hoesje verwerken. En heb je liever een foto van je eigen partner of kids, ook dat is mogelijk. Je kunt tijdens het ontwerpen je Facebookaccount of Instagramaccount koppelen en zo heel gemakkelijk kijken tussen al je eigen foto’s en kiezen welke je wil gebruiken. Vervolgens kun je als je wil een tekst toevoegen en deze ook weer op allerlei manieren bewerken. Ook de achtergrondkleur van je hoesje kun je aanpassen. Je kunt hem echt helemaal naar je zin maken!
Je kunt trouwens hoesjes voor alle soorten en maten telefoons ontwerpen of kant en klaar shoppen, zo ook de nieuwe iPhone X hoesjes.

iphone hoesje

Wow!

Het hoesje was na mijn bestelling trouwens de volgende dag al binnen! Echt heel fijn, zo’n snelle service! Zo is mijn telefoon direct beschermd en hoef ik niet eerst nog een aantal dagen zonder hoesje te doen. Ik hou ervan hoor! 🙂
Het hoesje is echt leuk geworden vind ik. Het klopt precies met hoe ik hem ontworpen heb en de kwaliteit is helemaal in orde. Hij is niet glad waardoor je telefoon niet meer gaat schuiven, dat was voor mij ook wel een van de belangrijkste punten! Mijn kids vinden het hoesje trouwens ook echt heel leuk, die riepen al: “Wow, ik wil ook een eigen iPhone 8 hoesje ontwerpen”! Maar daar moeten ze nog even op wachten hoor, aangezien ze nog niet eens een telefoon hebben, hihi!

 iphone hoesje
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.