Inspiratie

Hoe mag een man zich wat mij betreft wel kleden?

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Ik vind het super belangrijk dat mannen zich mooi kleden. Of ze nu papa zijn, jong, oud, broer, oom, maakt niet uit. Je moet er verzorgd uitzien, in je eigen stijl. Ik kan heel voor soorten stijlen waarderen, maar ik heb zeker wel mijn voorkeur wast betreft mannenkleding! 

Jeans

Een goede heren jeans zit strak, sluit goed aan en is grijs of donker van kleur. Een skinny model dus, met mooie lage kontzakken en waar die kont vooral ook goed in uit komt! I like! 🙂 Als voorbeelde de Jack and Jones heren jeans, die vind ik super mooi zitten en sluiten perfect aan! Broeken met gaten hoeft wat mij betreft niet zo bij heren.
Het liefst maak je je jeans af met een stoere riem.

Shirt / Blouse

Op die broek vind ik een mooi aansluitend shirtje tof, liefst een v-hals. Maar ook een mooi aansluitende blouse vind ik erg mooi, liefst in een donkere kleur. Geen patroontjes of bloemetjes of whatever, gewoon lekker clean.
Ook een longsleeve vind ik mooi als hij maar goed aansluit. Het Deense merk Les Deux heeft shirts en blousen helemaal in mijn smaak. Lekker strak en stijlvol.

Schoenen

Sportschoenen of schoenen met een scherpere neus zijn mijn favoriet. Stoere sneakers onder een stoere outfit en die nette schoenen onder een pak. In de zomer lekker slippertjes aan is natuurlijk ook prima.

Is dit ook een beetje jullie favoriete stijl bij mannen, of hebben jullie iets heel anders in gedachten?

Foto Jeans via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.