Huis & Tuin Inspiratie

Tuin-toppertjes uit eigen achtertuin!

Tuin Toppertjes

Zodra de zon even doorbreekt is het in onze achtertuin heerlijk warm. Er staat namelijk geen zuchtje wind, doordat hij aan alle kanten is omsloten door muren en een schutting. Dat klinkt misschien wat ongezellig maar dat is het zeker niet! Sterker nog; wij hebben een supergezellige achtertuin! En omdat het zonnetje er vanmorgen op tijd bij was, zit ik nu heerlijk te genieten. Nog even een lekkere playlist maken en ik tuin de dag wel door!

Bohemian like you (Dandy Warhols)

Een tijdje terug heeft mijn lief onze zithoek onderhanden genomen en tot een ‘Bohemian zithoek’ gerestyled, met lekkere kussens, hippe wegwijzers en leuke lampjes. En daar zit ik nu dus, een beetje Bohemian te wezen. Lekkere grote mok koffie, pistoletje filet américain erbij: ik houd het zo wel even uit.

Parasol (Jesse Cook)

Zoals gezegd; het is windstil in onze achtertuin, en dus meteen warm. Daarom heb ik de parasol lekker opgezet. In de schaduw is het prima te hebben én zo kan ik tenminste lezen wat ik aan het typen ben.

Picknick (Boudewijn de Groot)

Midden in de tuin staat de laatste grote aanwinst voor onze tuin: een royale picknicktafel met losse banken. Mijn favoriet onder de tuinmeubelen! We wilden graag zo’n echte ‘ouderwetse’ houten picknicktafel met van die gekruiste poten eronder. Meestal zitten de banken er dan aan vast en dat wilden we per se niet, dus we hebben er wel even naar moeten zoeken. Losse banken zijn ideaal; niet alleen omdat ik altijd mijn nek breek als ik in of uit zo’n gevaarte wil stappen maar ook omdat je de losse banken overal neer kunt zetten.

Jump (Kriss Kross)

In een hoek van de tuin staat sinds een paar jaar een trampoline. Best wel een joekel van een ding, maar in de hoek waar hij staat valt dat gelukkig niet zo op. Onze kids kunnen zich er uitstekend op vermaken en wij zijn er dan ook erg blij mee: het is waarschijnlijk het gezondste speelgoed dat we hebben (naast Pokémon Go natuurlijk, wat ze stimuleert om flink wat kilometers te lopen om hun eitjes uit te broeden…)

Tomatenplukkers (DJ Jan)

In onze kweektafel tierden de ‘groentetuintjes’ van de Appie welig. Zelfs zó welig, dat we de tomatenplantjes moesten verpotten naar ‘de volle grond’ waar ze nu inmiddels zo’n 2 vierkante meter hebben volgewoekerd! Wisten wij veel dat je die dingen moet opbinden en voortdurend snoeien… Ik denk dat er wel 150 groene knikkers inhangen die hopelijk binnen nu en een paar weken onze salade kunnen gaan opleuken.

Tuintje in mijn Hart (Damaru & Jan Smit)

Kortom; het is vandaag genieten geblazen in ons heerlijke achtertuintje. Ik hoop dat jij ook zo’n lekker tuintje hebt, maar anders wens ik je in ieder geval veel luisterplezier!

Wat zijn jouw muzikale tuintips? Deel ze hieronder!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.