{ Review } | Stinkvarken van Identity Games

Wij zijn altijd in voor hilarische spelletjes. Stinkvarken is zo’n spel waar je met z’n allen mee kunt lachen, gieren en plezier kunt hebben. 

Waarschijnlijk heb je door de naam van het spelletje al een idee waar het over gaat. Stinkvarken heeft alles te maken met scheetjes laten! Natuurlijk geen scheten van de spelers, maar alleen van het varken. Het vrolijke varkentje loopt eerst even te neuriën, maar uit het niets houdt hij ineens op en pffffffttt, laat hij een scheet!

Stinkvarken

Alleen die scheet blijft voor de heren al grappig. Maakt niet uit of ze het 10x of 100x horen, een scheet is een scheet. Gelukkig ruikt het gekke varkentje niet, want anders zou mama er minder blij van worden.

Het spel op zich is lekker makkelijk, de hele familie kan meedoen. In de verpakking vind je het varken, een dobbelsteen en fiches. Door op de buik van het varken te duwen, begint hij te neuriën. Vervolgens wordt er met de dobbelsteen gerold. Op de dobbelsteen staat of je het varken links of rechts moet doorgeven, of nogmaals moet gooien. Je moet dus zo snel mogelijk gooien als je het varken in je handen hebt, want als hij in jouw handen een scheet laat, ben je de pineut. Je krijgt dan een fiche en vervolgens begint een nieuwe ronde.
Diegene met de minste fiches heeft gewonnen en diegene met de meeste fiches is dus uiteindelijk de verliezer.

Mama ziet ook voor haar vriendinnen prima opties met dit varkentje. Een flesje drank erbij en spelen maar. Voor D. en J. nog iets te vroeg voor drankspelletjes, dus zij houden het gewoon bij de scheetjes en de lol erom heen.

Feitjes

Speelduur: Een ronde duurt ongeveer 20-30 seconden. In totaal spelen we meestal zo’n 7-10 minuten.
Leeftijd: alle leeftijden
Prijs: 12,99 en onder andere te koop via Intertoys.

Lees ook: Dokter Prik review

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    23 mei 2017 at 11:53

    Fijne prijs, en het klinkt als een leuk speeltje. En kinderen vinden scheten nu eenmaal erg amusant.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.