Prinsessenhaar, welk meisje wil dit nu niet?

prinsessenhaar

Precies dat. Welk meisje wil nu geen prachtig prinsessenhaar? Als klein meisje had ik een flinke bos haar en daarnaast ook nog eens krullen. Geweldig! Alleen was ik dan weer niet zo’n meisje wat graag vlechtjes in haar haar wilde. Prinsessenhaar had ik niet hoor, want het pluisde vroeger ook wel alle kanten op met die krullen. 

Rechte pony

Mijn krullen waren prachtig, maar ik had meer wensen. Ik wilde als 8-jarig meisje een rechte pony. Je weet wel, zo een net boven je ogen. En tsja, die kreeg ik dan ook. Achteraf kan ik alleen maar denken: ‘hoezo dan?! hoezo wilde ik een rechte pony?!’. Hoewel, toen ik een jaar of 24 was heb ik nogmaals zo’n rechte pony laten knippen. Dat was toen helemaal hot. Toen stond het best oke hoor, maar ik was toch wel erg blij toen mijn pony weer gewoon lekker lang was.

Lang haar

Veel haar heb ik nog steeds en ook die krullen zitten er nog in, maar wel een stukje minder als toen ik klein was. En prima hoor, ik ben blij met mijn haren en de kapster kan er een prachtig kapsel mee maken. Helaas ben ik zelf totaal niet creatief met mijn haar en opsteken of vlechten lukt me dan ook niet echt.
Het enige wat ik heel graag zou willen, is mijn haar een stuk langer. En dat lukt tot nu toe nog niet echt. Ik kom elke keer op een tussenlengte die niet handig is, en dan knip ik het toch maar weer wat korter. Een beetje langer zou mij wel echt het prinsessenhaar-gevoel geven.
Een collega van mij heeft prachtig jaloersmakend lang haar en steeds als ik dat zie denk ik… Wow, dat wil ik ook! Nou, wat blijkt? Eigenlijk kan dat dus gewoon heel simpel..

Hair Extensions

Gewoon, met hair extensions! Vroeger, zo’n jaar of 20 geleden, had ik twee barbie’s met hair extensions. Ja, die liepen dus al ver vooruit op de mode van nu. Met een stukje klittenband maakte je de extensions vast onder haar andere haar, en ineens had ze haar tot op haar enkels. Letterlijk. Dat is voor mij natuurlijk een beetje overdreven, maar zo’n 10 centimeter langer zou ik heel gaaf vinden. En wat blijkt, dat kan dus gewoon gemakkelijk! Met echt haar! Je hebt hiervoor speciale clip-in hair extensions. De extensions schuif je zo in je haar door middel van de clips. Door het siliconen laagje glijden ze niet uit en blijven ze goed zitten. En je kunt je extensions gewoon krullen, stijlen of wat dan ook, want is het gewoon 100% natuurlijk haar. Bijzonder toch? Prinsessenhaar it is!

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Check dan alles over deze hair extensions op: https://www.oxyextensions.nl/clip-in-extensions

 

Uitgelichte foto via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.