Fashion & Styling

Een zachte maar haarscherpe fotodeken + een cadeautje voor jullie!

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Wij zijn dol op foto’s maken en hebben de afgelopen jaren heel wat foto’s laten afdrukken. Niet alleen voor fotoboeken, maar ook op canvas, op hout en op dibond. Deze keer gingen we voor iets totaal anders!

Een foto op hout

Onze foto op hout hangt al jaren op de gang. Een van mijn favoriete foto’s van de jongens is daarop afgedrukt, toen ze nog inieminie waren. Een prachtige foto die gemaakt is door een fotograaf die een shoot kwam doen toen de twins ongeveer 2 weken oud waren. In onze gang is het echt een eyecather en nieuw bezoek vindt het altijd leuk om te raden wie nu eigenlijk wie is. Dat blijft natuurlijk altijd een leuk spelletje bij een een-eiige tweeling ;).

Een canvasdoek

Wat al jaren populair is, is een foto op canvas. Dit kun je simpel online doen via bijvoorbeeld BesteCanvas.nl. Tegenwoordig kies ik zelf liever voor een ander materiaal, omdat ik al zo’n 4 canvassen in huis heb. Zo heb ik bijvoorbeeld een deel van onze trouwkaart op canvas laten afdrukken. Hierop hebben tijdens onze bruiloft alle gasten hun naam en gelukswensen geschreven. Voor ons echt een geweldige herinnering!

Naast canvas heb je natuurlijk heel veel alternatieven. Zo kun je je foto bijvoorbeeld op aluminium of glas laten afdrukken, of op dibond. Wij hebben ook een foto op dibond, dat is heel dun materiaal en ik vind dat erg mooi aan de muur hangen. Deze foto hangt bij ons in de huiskamer boven de bank.

Een fotodeken

Zoals gezegd ging ik deze keer helemaal ergens anders voor. Ik wist zelf niet dat deze optie er was; ik koos voor een foto op een deken! Grappig hè, gewoon een foto op een dekentje! Hoe gaaf om daar dan lekker ‘s avonds onder te kruipen. Onder je favoriete natuurfoto, foto van je gezin, van je kids of je huisdier. Toen ik mijn dekentje van 150 x 100 cm binnenkreeg was ik positief verrast! Het dekentje is heerlijk zacht, lekker dun en de foto is er prachtig op afgedrukt. Super scherp en het is gewoon echt een egale, perfect gedrukte foto. Ook kun je het dekentje gewoon  uitwassen (in een koude machinewas) zonder problemen en zonder kwaliteitsverlies.

fotodeken

Cadeautje!

Ik mag een cadeautje weggeven. Deze keer geen loting en geen winactie, maar een cadeautje voor ALLE volgers!
Met de code GONOGOCANVA kun je nu een gratis canvasdoek bestellen op www.bestecanvas.nl van 20x20cm (t.w.v. €28,90) of van 30x20cm (t.w.v. €32,90)! Het enige dat je betaald zijn de verzendkosten. Deze speciale code is geldig tot 27 juli 2017. De verzendkosten bedragen binnen  Nederland €5,90.

Veel plezier!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments

 • Reply
  Iris
  25 juli 2017 at 21:03

  Ik kan de kortingscode nergens invoeren?

  • Reply
   Linda - Go or No Go
   25 juli 2017 at 21:12

   Hoi Iris,
   Direct als je je bestelling in je winkelmandje geplaatst hebt zie je de mogelijkheid om, als je op verder klikt, de kortingcode toe te voegen.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  4 juli 2017 at 11:11

  LOL! Een foto deken! Dat is een nieuwe voor me. Maar ook weer een leuke manier om een foto een tweede leven te geven!

 • Reply
  Marian Zw
  4 juli 2017 at 08:13

  Wat een leuke actie, heb er een besteld! Een prachtige foto van mn schoonzoon van 23 die afgelopen weekeinde de Kennedymars heeft uitgelopen, 80 km, een mooie herinnering zo’n canvas van de finish!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.