5 jaar 6 jaar 7 jaar Speelfiguren & Voertuigen Winnen

De nieuwe Transformers actiefiguren

transformers

Eind juni ging de nieuwe film Transformers: The Last Knight in première. Zijn jouw kids fan van Transformers? Dan gaan ze heel blij worden van de hele nieuwe serie actiefiguren van Hasbro!

Transformers staan natuurlijk bekend om het feit dat zij van een robot in een auto kunnen veranderen en andersom. Gebaseerd op de nieuwe film zijn er ook nieuwe actiefiguren te koop, waar alle stoere jongens en meiden volop mee kunnen spelen. Er zijn actiefiguren van Bumblebee, Optimus Prime en Grimlock. Wij ontvingen Bumblebee zodat we hem eens goed van dichtbij konden bekijken.

Bumblebee

Bumblebee is de gele Transformer. Hij kan veranderen van een robot in een stoere, blitse racewagen. Hij doet dit in 2 stappen, hoewel Jesse hem vanuit de auto naar robot wel in 1 stap kan aanpassen. Hij trekt hiervoor aan de zijkant van de auto en ineens heb je een robot.
Als robot kun je Bumblebee een extra ridderschild omdoen, dit gaat over zijn hoofd heen als je op een knopje duwt.

Autobot

Als auto kan Bumblebee goed rijden, al vind ik het wel jammer dat er geen duw- of trek mechanisme in zit waardoor hij nog gaver zou zijn om mee te rijden. Daan en Jesse vinden het nu vooral leuk om hem continu in en uit elkaar te schuiven. Je zou denken, hoe lang speel je nu met een simpele auto/robot, maar serieus, hij zit echt de hele tijd met dat ding in zijn hand. Tijdens het tv kijken bijvoorbeeld zit hij steeds de auto te veranderen naar de robot.
Helemaal leuk zou het waarschijnlijk worden als we een tweede actiefiguur erbij zouden hebben of enkele Decepticons. Dan kan het spelen natuurlijk pas echt beginnen!

Go or No Go

De jongens zijn er duidelijk over: zij vinden de nieuwe Transformers actiefiguren geweldig! Er komen hele verhalen los over de Transformers avonturen als ze met Bumblebee bezig zijn. Ze houden zich goed bezig met de autobot en hij ligt na een week nog echt niet ergens in een hoekje, dus ook wat mij betreft krijgt dit speelgoed een GO!

Lees ook; Goo Jit Zu Helden

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 13 Comments

 • Reply
  Claudia Diependaal
  15 juli 2017 at 23:36

  Onze kleinzoon Yuano zou dolgelukkig zijn als ik dit voor hem zou winnen. Het mannetje wordt grote broer. Superspannend hij is 6.5 jaar alleen geweest.

 • Reply
  Nelly
  13 juli 2017 at 12:25

  Mijn zoontje is de grootste fan

 • Reply
  Hanneke
  11 juli 2017 at 20:57

  Voor mijn zoontje, heeft al een rescuebot maar deze zou wel een gave upgrade zijn.

 • Reply
  Lisa
  11 juli 2017 at 12:15

  Voor mijn zoontje

 • Reply
  melissa
  11 juli 2017 at 11:33

  Ik weet niet of mijn man of ons zoontje de grootste fan is maar ze kunnen hier in elk geval heerlijk samen mee spelen.

 • Reply
  Iris
  11 juli 2017 at 08:31

  De grootste fan hier in huis, ben ik toch eigenlijk zelf wel. Maar mijn mannetjes kijken natuurlijk graag met mij mee. Ik doe graag mee voor mijn zoontje

 • Reply
  Marian B
  10 juli 2017 at 11:13

  Ik heb er niet zo veel mee. Maar mijn zoontje begint ze echt te ontdekken en stiekem vindt zijn papa het ook nog erg leuk 😉 Het zou een leuke verrassing zijn voor in de vakantie.

 • Reply
  Cindy Jerphanion
  10 juli 2017 at 10:31

  Wowwwwww wat gaaf dit zou yven echt super Coooooool vinden! Zo als hij al kan zeggen.
  Hij is stoere jongen en gek op deze poppen .maar ook best prijzig nu de kans krijg om te winnen! Neem ik dat voor hem met beide handen aan!

 • Reply
  Michael noo
  10 juli 2017 at 00:10

  De grootste fan hier in huis op mij zelf na is toch wel mijn dochter! Die vind deze actiefiguren helemaal geweldig dus maak graag een kans

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  9 juli 2017 at 14:10

  Onze tweeling Lucas & Eva zijn echt de grootste fans hier thuis. En van hun twee Lucas nog het meest 😀 xx

 • Reply
  Heleen
  9 juli 2017 at 13:21

  Ik heb twee fans thuis, maar Mylian is de grootste fan. Hij zeurt al eeuwen om een Transformer en we hebben nu afgesproken dat hij deze krijgt bij zijn A diploma. Hij vond deze trouwens het gaafste. De combi met de Dino is natuurlijk geweldig!

 • Reply
  Linda Meester
  9 juli 2017 at 13:09

  Ik ben thuis de grootste fan en mocht vroeger niet met de Transformers van mijn broer spelen. Ik gun drie dochtertjes een Transformers-ervaring

 • Reply
  Marian Zw
  9 juli 2017 at 10:54

  De grootste fan is zeker mijn zoontje…maar ja wat wil je met drie zussen 🙂 daar moet een stoere tegenhanger voor zijn. Hij zou het echt super gaaf vinden als hij hier de zomervakantie mee mocht spelen

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.