Speelfiguren & Voertuigen

Punten scoren bij je kids? Check deze Angry Birds tip!

Veel kids vinden de Angry Birds erg leuk. Onze jongens vinden zowel de spelletjes als de filmpjes van de Angry Birds leuk. Binnenkort verschijnt er een heuse Angry Birds tv-serie! 

Deze tv-serie zal te zien zijn op Cartoon Netwerk, hét kanaal voor grappige, avontuurlijke en leuke kinderfilmpjes en series. Je kunt er super veel cartoons zien, van grappig, tot een beetje gek, tot een beetje actie. Denk aan Ben 10, The Powerpuff Girls, Adventure Time en Teen Titans Go.

Angry Birds

Binnenkort komt daar dus een nieuwe tv-serie bij: Angry Birds. De filmpjes zullen 11 minuten duren en gaan natuurlijk over Red en zijn vriendjes. Ze zitten gezellig allemaal op een prachig eiland en ze hebben eigenlijk maar 1 doel: Hun eieren beschermen. Het probleem? De Angry Birds kunnen niet vliegen. Het zijn schattige maar vooral een beetje vreemde vogeltjes, maar vliegen is een dingetje. De varkentjes vinden dat wel handig, en proberen hun eieren te stelen.

Pigs

Het probleem van de varkentjes? Ze zijn niet al te slim. Dat is een understatement. Ze zijn gewoon best wel dom. De humor uit de Angry Birds filmpjes maakt, vind ik dan, dat het als volwassenene prima mee te kijken is.
Behalve het ei-steel-probleem gaan de verhalen in de nieuwe tv-serie ook over alle Angry Birds vriendjes. Zo moet Stella bedenken of ze nog wel vrienden wil zijn met haar oude beste vriendinnetje Gale. Gale wil eigenlijk weer terug in de vriendengroep, maar is eigenlijk ook nog veel te druk met het vinden van een gouden ei.

Angry Birds tv-serie

Cartoon Network

Genoeg spannende avonturen en verhalen om te beleven dus!
Angry Birds is vanaf maandag 7 augustus iedere doordeweekse dag te zien om 18.00u op Cartoon Network. Om hoeveel afleveringen het gaat is mij nog even onbekend, maar dat zien we vanzelf wel toch? 🙂 Wij maken bij dit soort leuke tv-series altijd graag gebruikt van de serie-opnemen-functie, zodat iedere aflevering automatisch wordt opgenomen. Zo kunnen we ze altijd terugkijken wanneer we willen. Ideaal!

Zijn jouw kids ook zo’n Angry Birds fans?


Ook leuk op Cartoon Network: We Baby bears

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.