Game reviews Zwangerschap

5 leuke apps voor aankomende moeders

aankomende moeders
Linda - Go or No Go

Als aankomende moeder staat je veel te wachten. Zeker als je voor het eerst moeder gaat worden is het allemaal erg spannend. Heb je toevallig een nieuwe telefoon gekocht, zoals een Samsung Galaxy 8, en zoek je nog wat vertier? Dan kun je je nieuwe toestel vullen met de leukste apps voor aankomende moeders. Deze apps zijn ideaal om al je onzekerheden weg te nemen en je voor te bereiden op wat komen gaat.

Nieuwe apps op je nieuwe mobiel

Heb je je nieuwe telefoon geleverd gekregen, bijvoorbeeld van Mobiel.nl, dan kun je al dat geheugen direct vullen met leuke apps voor aankomende moeders. Deze nieuwe Samsung heeft, net als veel andere nieuwe smartphones, veel ruimte voor het downloaden van apps. Je bent van ons gewend dat we je regelmatig Mommy’s Musthaves voorschotelen. Nu geven wij je 5 leuke apps die je als aanstaande moeder echt moet hebben.

1. Mijn Verloskundige

Een superhandige app voor het vinden van de contactgegevens van je verloskundige. In deze app kun je zo’n 500 verloskundigenpraktijken in Nederland vinden. Daarnaast is er een praktische timer die je kunt gebruiken als je weeën krijgt. In de app zijn ook eindeloos veel verhalen te vinden en diverse prijsacties.

2. Mama Apps

Deze veelzijdige app is ook zeker een musthave voor aankomende moeders. De Mama Apps app is geschikt voor vrouwen die zwanger willen worden en voor vrouwen die al in verwachting zijn. Je kunt in een grafiekje je cyclus registreren als je in verwachting wilt raken. De app kan dan je eisprong berekenen, zodat je je kansen kunt vergroten. Ben je al zwanger? Dan vertelt deze app je wekelijks wat je baby aan het doen is in je buik en waar je rekening mee kunt houden. Ook deze app heeft een timer voor je weeën als het eenmaal zo ver is.

3. Berichtje uit je Buik

De Berichtje uit je Buik app is superleuk als je precies wilt weten wat jouw baby allemaal aan het doen is in jouw buik. Deze app laat je zien hoe het ervoor staat met de ontwikkelingen en je ontvangt elke week een video om te bekijken wat er op dat moment in je zwangerschap allemaal in je buik gaande is.

4. Nutricia voor Jou

Wat mag je nu wel eten tijdens je zwangerschap en welke producten kun je beter laten liggen? Veel moeders in spé vinden dit een lastige kwestie. De Nutricia voor Jou app maakt het je een stuk gemakkelijker. Heb je trek in iets, maar weet je niet zeker of je het wel mag hebben? Zoek het op in de app en je weet het direct.

5. Mama Enzo

Dit is een zeer complete app die je kunt gebruiken vanaf het moment dat je zwanger wilt worden. Deze app geeft je alle informatie over de meest uiteenlopende fases, van zwanger worden tot zwanger zijn en van moeder zijn voor een baby tot moeder zijn voor een kleuter. Niet alleen vind je handige informatie, maar je vind ook slimme tips en adviezen, bijvoorbeeld over superfoods, leuke gezinsuitjes en de ontwikkeling van je kindje.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    25 juli 2017 at 11:09

    Wat leuk dat er ook al apps zijn die handig zijn voor aanstaande moeders zeg! Dat wist ik niet.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.