Vakantie in Europa Vakantie met kinderen

Ultiem genieten in het Splashworld Pegasos World Hotel in Turkije

Linda - Go or No Go

Zodra het zonnetje begint te schijnen krijg ik altijd de zomer in mijn bol. Heerlijk om vooruit te kijken naar de naderende zomervakantie, maar ook om terug denken aan de vorige heerlijke zomer!

Turkije

Vorig jaar waren we op dit moment namelijk met ons gezin 10 heerlijke dagen aan het vertoeven in Turkije! Wat mij betreft zijn de maanden mei en juni een heerlijke periode om op vakantie te gaan. Je hebt een zeer grote kans op heerlijk weer: niet te warm en zeker niet te koud. In Nederland is het maar afwachten wat voor je weer je in deze periode krijgt, dus een prima periode om er lekker even uit te gaan met je gezin.

Pegasos World Hotel

Wij waren dus in Turkije vorig jaar. We hadden daar een fantastisch hotel wat we voornamelijk gekozen hadden vanwege het prachtige aquapark. We verbleven in het Pegasos World Hotel, een van de bekende Splashworld hotels. Dit houdt in dat er een groot waterpark bij het hotel aanwezig is. Gegarandeerd heel veel speelplezier voor de kinderen dus! Dit hotel bevindt zich in Side.

Wij waren dus in Turkije vorig jaar. We verbleven in het Pegasos World Hotel, een van de bekende Splashworld hotels.

Visum aanvragen

Maar, om in Side, en dus in Turkije te komen, moeten er wel thuis eerst wat dingen geregeld worden. Het belangrijkste hierbij: Ga een visum voor Turkije aanvragen voor alle reisgenoten. Tot een aantal jaar geleden kon je een visum ook op het vliegveld kopen, maar dat is nu niet meer mogelijk. Gelukkig ook maar, want dat veroorzaakte vaak hele rijen op het vliegveld. Ik vind het super handig om een visum gewoon simpel en snel online te bestellen. Dit deden we vorig jaar via Turkijevisum.nl en ik kan je deze website zeker aanraden. Je hebt je visum binnen 1 dag binnen in je mail (indien je spoed hebt kan het nog sneller!) en ze hebben veel betaalmogelijkheden, zoals iDeal, PayPal en Creditcard. Betrouwbaar en snel dus, wat wil je nog meer!

Prachtig hotel

Zodra je je visum geregeld hebt, kun je dus naar Turkije reizen en kan het genieten beginnen! Wij hebben 10 dagen enorm genoten in het Pegasos World hotel. Het eten was heerlijk en vooral ontzettend veel keuze. Ze hadden er zelfs een kinderbuffet (en heel veel lekkere taartjes), waar de kinderen zelf hun eten konden opscheppen. En ook stonden daar kleine tafels en stoelen waar kinderen samen konden eten. Ook de foto’s van het aquapark zeggen genoeg; daar kregen onze jongens echt geen genoeg van. En papa trouwens ook niet! Tot slot ligt het strand direct achter het hotel, dus binnen 3 minuten lig je heerlijk de bakken op het strand van Side. Echt een geweldig hotel waar we zeker nog eens naar terug zullen gaan.

Kenden jullie Pegasos World al?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Astrid
    19 juni 2017 at 09:55

    Ahh wat ziet dat er heerlijk uit zeg! Dit jaar geen ver weg vakantie voor ons, als er al een vakantie in zit. Maar hier wil ik wel heen

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.