Op bezoek bij Fien en Teun in de Julianatoren

De Julianatoren heeft dit seizoen weer ontzettend veel leuke evenementen. Wij bezochten het eerste weekend van juni dit leuke pretpark. Deze maand kun je onder andere Fien en Teun ieder weekend in de Julianatoren zien.

Fien en Teun

De Julianatoren staat niet stil en organiseert ontzettend veel leuke evenementen. Om te beginnen is er ieder weekend in juni de show van Fien en Teun. Als je kids onder een jaar of 4-5 hebt dan ken je ze wel van de populaire televisieserie op Telekids. Ze wonen samen met hun dierenvriendjes op de boerderij en beleven natuurlijk allerlei leuke avonturen. In de theatershow bij de Julianatoren vertellen en zingen de twee over hun boerderij en hun moestuin. De kinderen worden leuk betrokken in de theatershow en bijna alle kindjes dansten en sprongen vrolijk mee. De show duurt ongeveer 15 minuten en natuurlijk kun je na afloop nog even met Fien en Teun op de foto.

Fien en teun julianatoren

En nog veel meer!

Er zijn nog veel meer leuke evenementen de komende weken. 10 en 11 juni viert Julia haar verjaardag en 8 en 9 juli viert Jul zijn verjaardag. Beide feesten worden natuurlijk uitgebreid gevierd met leuke verjaardagshows.
In juli maken Fien en Teun plaats voor Woezel en Pip. In een schattige theatershow zullen zij de kindjes verrassen met een leuk verhaal. En in augustus is het natuurlijk weer tijd voor de AFAS Sprookjesweken, waar je écht een keer bij moet zijn geweest. Heel leuk om mee te maken!

Onze favorieten

Naast de shows is er natuurlijk ook meer dan genoeg tijd om lekker te spelen. Bij D. en J. blijven de waterspuit-bootjes favoriet. Toen we er waren was het prachtig weer, dus dan is het ook niet erg om met een doorweekt shirt het bootje weer uit te stappen. Verder vonden de jongens het game-gedeelte binnen deze keer ook wel interessant. Hier kom je als je door de griezeltunnel loopt uit. We hebben hier als piraten op skeletten geschoten en in een simulator gezeten. We hebben ons onwijs goed vermaakt en zoals altijd hadden we weer tijd te kort. Binnenkort maar weer eens een keertje terug dus! 🙂

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    6 juni 2017 at 13:58

    Wat ziet dat er allemaal leuk uit zeg! Ik herinner me dit park wel. Het is niet te groot en doet daardoor vriendelijk aan.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.