0 jaar 1 jaar 2 jaar Gastblog Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Beatbo Buggies van Fisher Price

Nu onze kleine man 6 maanden oud is, merk je dat hij toe is aan iets nieuws. Hij kan al wat langer rechtop zitten en de wereld is hartstikke interessant aan het worden. Het grote ontdekken kan beginnen! Vooral lichtjes en geluiden schijnt hij momenteel erg leuk te vinden. Tijd voor wat nieuw en uitdagender speelgoed dus. Toen me gevraagd werd of ik de nieuwe Beatbo Buggie van Fisher Price wilde testen met hem, hoefde ik ook niet lang na te denken. Auto`s doen het hier in het gezin altijd goed, dus ik ging er min of meer vanuit dat het bij onze jongste telg ook goed in de smaak zou vallen.

Fisher Price

Ik denk dat er in bijna ieder huishouden wel iets van Fisher Price te vinden is. Ook ik ken het nog uit mijn jeugd. Wilde je goed, degelijk en uitdagend speelgoed wat ook nog eens de fantasie stimuleert? Dan werd er iets van Fisher Price gekocht. Al bijna 90 jaar bestaat Fisher Price nu en nog steeds ontwikkelen ze mooie, nieuwe producten voor verschillende leeftijden.

De Beatbo Buggies

En zo ontstond dus ook de Beatbo Buggie, een nieuw en vrolijk vriendje in de Beatbo lijn. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Wij mochten de hippe Beatbo ontvangen, maar voor de kleine dametjes onder ons is er bijvoorbeeld Beatbelle met lieve kleurtjes zoals roze en paars. Daarnaast is ook de stoere, oranje Franky Beats verkrijgbaar.

Go or No Go

De buggies zijn niet zo heel groot, wat het ideaal maakt voor de kleine babyhandjes om ze vast te houden. De felle kleurtjes en het knipperende licht zorgden ervoor dat onze babyboy direct interesse had. Zijn grotere zus drukte op het gezichtje van Beatbo waardoor er een muziekje of een zinnetje te horen was. Zinnetjes zoals “Kijk eens naar mijn te gekke blauwe wielen!” zorgen ervoor dat baby`s al op jonge leeftijd in aanraking komen met kleuren.
Hij valt hier goed in de smaak, dus we geven de Beatbo Buggies een GO!

Feitjes

Leeftijd: vanaf 0 maanden
Prijs: €10,99 en te koop via bol.com

Wat vind jij van deze leuke Beatbo Buggies?





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.