Vaderdag Winnen

De mooiste Vaderdagcadeaus voor jou op een rij

Moederdag is weer achter de rug, hopelijk zijn jullie allemaal heerlijk door jullie kinderen in de watten gelegd 🙂
Wij gaan vrolijk door en hebben vanaf vandaag een super toffe win-actie klaar staan voor Vaderdag. Wie wil er nou niet mooi op tijd een cadeau in huis hebben, waar niet alleen de papa iets aan heeft maar de rest van het gezin ook? Ik bedoel, mama’s krijgen vaak cadeau’s waar niet alleen de moeder iets aan heeft (om het maar even zo te zeggen 😉 ). Iets zoals een waterkoker, een nieuwe pan, servies en dat soort spullen. Tijd voor een Vaderdagcadeau waar ook het hele gezin van kan meegenieten dus. Wij mogen van Voor-Papa een set houten memory van Arthur & Friends weggeven!

Arthur & Friends Memory Spel

De hippe papa’s en mama’s kennen dit merk waarschijnlijk wel, en dan denk je vast aan de gave glijbaan of de eenvoudige maar super mooie meubels die ze ontwerpen. Duurzaam speelgoed van goede kwaliteit, bedacht in België, gemaakt in Europa en gewild over de hele wereld! Een zo min mogelijke ecologische voetprint vinden ze belangrijk. Daarbij moeten hun ontwerpen creativiteit en spel stimuleren. Naast meubels en glijbanen hebben ze ook een speelgoed serie, met onder andere houten blokken om gezichtjes mee te maken, en dus het memory spel.

Het memory spel bestaat uit acht paren, gemaakt met een simpel maar erg leuk design. Je kunt er ook prima ‘los’ mee spelen. Maar er zitten ook leer-mogelijkheden bij dit spel. Zo kun je vormen leren, gezichtsuitdrukkingen herkennen en puzzelen (paren maken). Het memory spel zit in een mooie katoenen zak waarin je de zestien houten rondjes kunt doen. En mocht je nou een heel erg creatief kind hebben, dan kan het maar zo zijn dat ze de glijbaan met dit memory spel gebruiken om een sjoelbak van te maken.

Bij Voor-Papa nog veel meer hippe Vaderdag cadeau’s

Vind jij het bovenstaande spel net niet wat je zoekt voor jullie papa? Dan kun je bij andere vaderdag websites ook terecht voor andere hele toffe en handige cadeau’s. Om het kiezen je wat gemakkelijker te maken laten we je hier even zien wat er nog meer te kopen valt:

Daddy Proof Kids Wear

Heeft jullie papa ook altijd moeite met het aandoen van de babykleertjes? Al die drukknoopjes kunnen nogal verwarrend zijn voor mannen die niet eens hun eigen overhemd op de juiste manier in één keer kunnen dichtmaken. Laat staan een kleine wurm die beweegt en ook een drukknoop of tien op zijn pyjama heeft zitten. Gelukkig bestaat er nu een kinderkledinglijn die heeft gedacht aan de papa’s (en mama’s) die daar moeite mee hebben. Kleding met matchende knoopjes (je hoeft dus alleen maar het blauwe knoopje bij het andere blauwe knoopje te doen etc.) zorgen er nu voor dat je nooit meer een scheef pyjamaatje of shirtje aan kunt doen.

Een knisperkrant

Zit jullie papa graag ‘s ochtends met een bak koffie en de krant op de bank te chillen? Grote kans dat die krant meer dan eens in flarden is gescheurd door een grijpgrage tien maanden oude baby. Want alles moet in een mond, en alles wat knispert en kraakt moet uitgebreid bestudeerd worden. Tijd voor een krant waar wel aan gesabbeld mag worden, en die ook knispert zonder te scheuren. Kan jullie papa rustig de echte krant verder lezen terwijl de kleine zijn eigen krantje bestudeert. Allebei rust en allebei toch druk bezig.

Play & Go opbergzak

Wij hebben zelf een Play & Go zak en kunnen bijna niet meer zonder. Het niet zomaar een opbergzak, nee het is een speelkleed en opbergzak in één. Spelen met al je LEGO, auto’s of ander spul, en opruimen in minder dan tien seconden. Klinkt dat als een hemel op aarde voor jullie papa? Geef hem dan deze Play & Go opbergzak cadeau, dan heeft hij meer tijd over om dingen te doen die hij ook leuk vind (voor de meeste vaders zal opruimen niet in dat rijtje thuis horen).  De zakken zijn er met verschillende prints, waarvan je één print zelfs kunt inkleuren! Daar zullen papa en de kids wel een aantal uur mee zoet zijn…

Baby Shower Glove

Ook zoveel moeite met kleine kinderen of zelfs baby’s douchen? Al dat geglibber en het niet hebben van grip op de situatie (hallo control freak papa die stiekem meeleest!)…. Gelukkig is daar de Baby Shower Glove, een soort handschoen die tot aan je elleboog komt. Zo kun je tijdens het badderen of douchen van de kleine gewoon makkelijk met één hand de kleine vasthouden en de ander schoonmaken. Geen gekluns meer, want de Baby Shower Glove geeft veel meer grip en is bovendien lekker zacht voor het huidje (van zowel papa als de kleine).

Winnen

Zoals je ziet meer dan genoeg cadeau’s waar papa (en mama) blij van wordt. Nu is het tijd voor de Voor-Papa winactie! Om kans te maken op de super leuke Memory set wil ik je vragen om op Facebook in een reactie een lieve, leuke, gekke of grappige foto achter te laten van de papa voor wie je dit cadeau wil winnen. Als je die liever niet deelt, mag je de papa in kwestie ook taggen :).

Winactie = gesloten
De winnaar is bekend! Proficiat Astrid Mucaj

vaderdagcadeaus




♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



6 Comments

  • Reply
    Nancy van Heck
    23 mei 2017 at 21:47

    wat een leuke actie deze memory is echt wel erg leuk om te winnen voor mijn vriend zodat hij gezellig memory kan spelen met zij zoontje. Ik volg je bijna overal behalve op twitter en linkedin.

  • Reply
    Myrthe
    17 mei 2017 at 19:45

    Het spel ziet er mooi uitgevoerd uit!

  • Reply
    Marian B
    16 mei 2017 at 20:22

    Wat leuk, eens een ander dan de soort memory! Een Play & Go opbergzak is inderdaad wel een tip.

  • Reply
    Astrid
    16 mei 2017 at 18:05

    JA SUPER LEUK om onze houten speelgoed assortiment mee uit te bereiden ?

  • Reply
    Oma Will
    16 mei 2017 at 14:23

    Wat een grappig memoryspel.
    Leuk voor de papa van mijn kleinzoon.
    Kunnen ze mooi samen memory spelen.
    Voor hem doe ik graag mee
    Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    16 mei 2017 at 11:07

    Ik vind dat memory spel bijzonder leuk. Grappig ook dat het rond is!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.