Fashion & Styling Gastblog

Ibiza Style met de zomerse kleding van LavaLava

Ben jij ook zo dol op kleurrijke, vrolijke en een tikkeltje bohemian kleding? Wij gingen shoppen bij de LavaLava webshop, en dat is echt een goed begin van de zomer.

Als echte Ibiza meisjes konden wij natuurlijk niet anders dan helemaal verliefd worden op de webshop van LavaLava. De foto’s, de kleding, alles is helemaal in de Ibiza style! Ik ben grotendeels opgegroeid op Ibiza en ben er uiteindelijk nog zo een 12 jaar blijven hangen. Toen Keira 2 was zijn zijn we tijdelijk naar Nederland gekomen, maar pas toen zij 5 was kwamen wij voorgoed terug.

Ibiza 

Mijn ouders waren hippies, en in ’78 gingen wij met hele gezin naar Ibiza. Al snel maakten wij vrienden voor het leven, die nog steeds als familie wordt gezien. Toen ik een jaar of 14 was bleef ik al hele zomers om te proppen op het eiland. Ik vond het er super! Uiteindelijk ben ik echt blijven hangen en heb ik alles in NL opgezegd.

Keira kwam in 2006, en toen hebben wij nog 2 jaar op Ibiza maar ook in Valencia en op Fuerteventura gewoond. Daarna een tijdje Nederland, en toen weer terug naar Ibiza. Helaas werd mijn moeder ziek, en zijn we voorgoed in Nederland gevestigd. Allebei toch wel veel heimwee, dus we gaan zo vaak mogelijk terug! De vrijheid, de geur van de dennen met de zee, rozemarijn en lavendel is echt een geur die voelt als thuis. Ik mis mijn familie, en van Keira woont er van haar vaders kant ook nog familie. Mijn zus met haar gezin is er inmiddels ook gevestigd en heeft de beroemde “De Hoeck” op het eiland. Elke BN’er en de meeste Nederlandse toeristen komen daar wel eens een hapje eten, biertje drinken of lekker voetbal kijken. Tijd om weer eens een tripje te boeken!

LavaLava Ibiza Style

Op de site van LavaLava vind je prachtige foto’s die allemaal op Ibiza gemaakt zijn. En helemaal leuk: niet op de standaard plekken, maar wel door iemand die het eiland kent. En dat zie je terug in de kleding. Vrolijke kleuren, die eigenlijk niet bij elkaar lijken te passen, maar het toch wel doen. Geel met paars, roze en oranje bijvoorbeeld. Of groen, blauw, geel en roze. Drukke motiefjes, maar ook veel effe om het niet te laten clashen.

ibiza kinder kleding

Het is echt helemaal in de stijl van Ibiza. Uniek en anders. En totaal niet wat Patty Brard en haar vriendinnen je willen laten denken wat de Ibiza Style is. Dat is meer voor een concertje van de Toppers. Niet voor Ibiza. U bent gewaarschuwd als u daarnaar toe gaat. Je herkent de “Maar-Patty-zei-dat-dit-echt-Ibiza was-toeristen” uit duizenden. Ibiza staat voor een eigen stijl, wat jij mooi vind, heel kleurrijk of juist helemaal wit. De ene gaat uit op slippers en een baljurk, de ander op hoge hakken en een gescheurde jeans.

De kinderen zijn vooral in kleur. Tenzij er iets belangrijks is, dan zijn ze meestal helemaal in het wit.

Wij zijn echt helemaal fan, en zullen er zeker vaker shoppen! Wat vind jij van de LavaLava outfit die Keira heeft uitgekozen?
En ben je benieuwd naar een geweldige outfit van Keira’s zusje Miya, dan kijk vooral even naar deze outfitpost met een jurk van Vingino.

ibiza style

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.