Producten voor kids

Meer grip in en rondom het zwembad met Sweakers

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Tijdens een gemiddeld zwembadbezoekje krijg ik vaak toch wel een keer of drie een halve hartaanval door uit-de-bocht vliegende kinderen. Vast en zeker herkenbaar, want een zwembadbezoekje kan bijna niet anders dan gepaard gaan met uitglijdende kids. Maar voor mij is er één geruststellende gedachte: mijn kids zullen het niet zijn! 

Niet omdat ze niet rennen aan het zwembad of zo voorzichtig zijn. En ook niet omdat ze speciale voetjes hebben waarmee ze nu eenmaal niet uitglijden. Nee, we hebben er een beetje hulp bij! En die hulp komt in de vorm van sweakers. Sweakers van het merk Ockyz zijn een soort zwemsokken.
Deze stevige zwemsokken hebben anti-slip aan de onderkant waardoor je kind bijna onmogelijk uit de bocht kan vliegen tijdens het rennen langs het zwembad. Een super veilig gevoel voor zowel je kind als voor jezelf als ouder.

Extra grip

Behalve rondom het zwembad zijn de sweakers ook fijn voor extra grip ín het zwembad. Waarschijnlijk komen je kids wel in de verleiding om een glijbaan op te klimmen, want ook dat gaat nu eenmaal een stuk makkelijker zonder uitglijdende voetjes, dus een oplettende papa of mama is wel even nodig in het begin ;-). Een keer waarschuwen en die van ons laten het gelukkig verder uit hun hoofd.

sweakers

De voordelen

De sweakers doe je het liefst nat aan, dan zijn ze niet zo stug. Ze zijn ademend en drogen ook weer snel na het zwemmen. Je kunt ze gewoon uitwassen als je wil, dus ook dat is geen probleem.
Ze gaan ook lekker lang mee, want je kindje kan ze wel 4 maten lang aan.
Er zijn op dit moment drie verschillende soorten designs. Het wachten is wat ons betreft op een iets rustiger design, bijvoorbeeld in één kleur.

Sweakers

De Ockyz sweakers kosten €19.95 per paar. Dat voelt misschien wat duur, maar als je je bedenkt dat je er voor in te plaats 4 paar waterschoenen zou moeten kopen, ben je uiteindelijk dus een stuk goedkoper uit.
Op de website kun je kijken waar de sweakers te koop zijn in jouw buurt.

Wat vind jij van de sweakers?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Rory
    28 mei 2017 at 10:03

    Ik heb ze ook nog thuis liggen om te testen. Helaas alleen in een grote maat. Toevallig gisteren meegegaan naar de zwemles van mijn dochtertje en inderdaad. De vaart waarmee (kleine) kindjes op die natte tegels rennen. Ik hield mijn hart vast.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.