Fashion & Styling

Vijf design musthaves voor in de kinderkamer

Ik vind het heerlijk om internet af te struinen, op zoek naar inspiratie voor mooie en bijzondere kinderkamers. Vandaag 5 design musthaves voor in de kinderkamer

1. Lamp / Kruk Olifant

Ik vind een grote kinderlamp echt heel gaaf. Iedereen kent wel de hele grote Nijntje lamp, maar er zijn ook hele toffe andere varianten. Deze ontzettend mooie olifant is extra speciaal, want naast een lamp is het ook nog eens een kruk voor kinderen. De olifant is maar liefst 58 centimer hoog en het licht wordt zacht verspreid, waardoor het een mooie sfeervolle lamp is.

olifant

2. Puzzel vloerkleed

Kids spelen graag op de grond, ik denk dat dat in ieder huis herkenbaar is. Mijn jongens waren dol op puzzelen. Dit vloerkleed slaat 2 vliegen in 1 klap. Het vloerkleed bestaat uit puzzelstukken en je kunt er zoveel aan elkaar leggen als je wil. Heb je een hele grote kinderkamer? Geen probleem, want je kunt dus ook een heel groot vloerkleed aan elkaar puzzelen! De tegels komen in drie kleuren: groen, beige en blauw.

3. Factory spaarpot

Een kleiner item voor op de kinderen is deze – waar ik inmiddels verliefd op ben – factory spaarpot. Het model is gebaseerd op de fabrieken van vroeger en ook de kleur is daar op afgestemd. Heel gaaf als je de kinderkamer een industriële look wil geven. Ik vind deze echt geweldig!

design spaarpot

4. Wandkastjes

Praktisch, mooi en strak: De wandkastjes die je steeds vaker in kinderkamers voorbij ziet komen. Dit zijn losse vakken die je symetrisch kunt ophangen of gewoon door elkaar. Drie keer dezelfde vorm of allerlei verschillende vormen door elkaar. Ook kun je ze in plaats van ophangen op elkaar stapelen. Je kunt er echt alle kanten mee op.

5. Magisch beddengoed

Als ouder zoek je vaak oneindig lang naar leuk en mooi beddengoed. Vaak is alles wat je kind leuk vindt niet persé mooi en alles wat jij mooi vindt, vindt je kind vaak saai. Tenminste, zo gaat dat hier. Daar hebben de makers van het SNURK beddengoed een briljante oplossing voor bedacht. Prachtig beddengoed en super tof voor de kinderen om onder te liggen. Zodra je kind onder zijn of haar dekbed kruipt, verandert hij of zij in een dino, een brandweerman of een prinses.

Voor onze jongens hebben we op hun kinderbedden een ridder dekbedovertrek en een ruimtereiziger dekbedovertrek van SNURK. Het staat erg gaaf en wat mij betreft zoooo veel beter dan die televisie figuren dekbedovertrekken!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.