Een nieuwe zomerjas en andere zomerse inspiratie

Een zomerjas shoppen lijkt zo makkelijk, maar ik heb er ieder jaar weer de grootste moeite mee. Ik eindig ook ieder jaar met een jas waarvan ik denk: prima, goed genoeg, maar niet echt een knaller ofzo. Maar dit jaar heb ik een jasje, woohhh! I love it!

Ik ga natuurlijk niet meteen met de deur in huis vallen en mijn jasje showen…eerst even wat anders. Want ik shopte niet alleen dat super toffe jasje, ik zag nog veel meer tofs! En ik shopte trouwens ook nog meer, namelijk een t-shirt met een briljante quote. Echt…briljant. Maar ook die komt zo pas aan de beurt!

Off-shoulder shirts

Eerst even wat andere trends. Te beginnen bij een van de hotste trends voor de zomer van 2017: Off-shoulder shirts. Veel gespot op de catwalk en ook de grote sterren zie je er nu veel mee lopen. Ik vind het ook wel een erg leuke trend hoor, hoewel het je wel een beetje moet staan met je schouders zo bloot. Gelukkig zijn ze er in allerlei soorten, maten en kleurtjes, dus zeker eens het proberen waard!

Shirts met quote

Ik vind shirts met een toffe quote erop gewoon echt heel leuk. Zo zag ik laatst een shirt met de tekst: “Chocolate does not ask silly questions. Chocolate understands.” Serieus, hóe briljant is die! Maar het shirt met quote dat ik shopte bij Sans-online vind ik ook wel echt heel erg grappig: “I’m not a princess, I don’t need saving. I’m a queen, I got this shit handled.” Hell yeah! Haha, super tof, ik hou ervan! D. en J. trouwens ook, want die vinden het wel heel grappig en een beetje stout dat er ‘shit’ op mijn shirt staat, hahaha.

Korte broeken

Deze zomer moet ik écht nieuwe korte broeken, want mijn huidige korte broeken zijn al wat jaren oud. Ik vind het altijd wat zonde om geld te besteden aan een korte broek, omdat ik die maximaal 20x per jaar aan heb (inclusief op vakantie). Ik ben nu eenmaal niet zo van de korte broeken en ik draag ze dus eigenlijk alleen maar op vakantie. En thuis als het echt echt echt heel warm is. En dat is het niet zo vaak in Nederland. Ik hou gewoon niet zo van korte broeken, ik draag dan liever een dunne zomerbroek. Maar nu zag ik dus wel hele gave korte spijkerbroekjes van EDC van Esprit. Die vind ik dan wel weer erg leuk en hip!

Zomerjas

Dan komen we bij het laatste item, het zomerjasje waar ik het zojuist al over had. Ik shopte een geweldig zwart zomerjasje, ook bij Sans-online trouwens, en ik ben er zó blij mee! Ik heb de afgelopen maanden al behoorlijk wat meiden met dit soort jasjes zien rondlopen, en ik snap wel waarom; ze zitten heerlijk en zien er lekker stoer uit. Ze zijn heerlijk dun en dus niet te warm als het zonnetje zich een beetje laat zien. In combinatie met mijn BeWitched sjaal vind ik het echt een toffe outfit, dus ik ben helemaal happy!

Foto shoppingbags via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Cassandra
    29 april 2017 at 08:35

    Knappie! Dat jasje staat je heel stoer!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.