Carnaval Gastblog Halloween Producten voor kids

Verkleedkleding voor kinderen – 6 leuke kostuums

Voor de kinderen is het altijd leuk om een mooie verkleedkist te maken. In de kist kan je verschillende kostuums plaatsen. Alleen welke kostuums moeten er absoluut inzitten? Dit kan je aan de kinderen vragen, maar je kan ook zelf een selectie maken met verkleedkleding voor je kind!

De stoerste kostuums voor je zoon(s)!

Natuurlijk wil je zoon er stoer bijlopen op school. Hij wil graag de superheld uithangen op het schoolplein. Of gewoon lekker thuis als de verkleedkist weer opengaat. Soms hoeft een kostuum niet veel moeite of geld te kosten. Met een Batman masker en een beetje fantasie duikt jouw zoon weg in zijn nieuwe fantasiewereld. Als een soort superheld duikt hij op om zijn vriendjes te redden van de schurken.

Jouw zoon speelt dit keer liever de slechterik. Natuurlijk moet je hiervoor ook een outfit in de kist hebben zitten. Met een Darth Vader kostuum is je zoon natuurlijk één van de machtigste badguys uit Star Wars. Papa zal het stiekem ook wel schattig vinden om zijn zoon in een Darth Vader kostuum te zien lopen. Een andere superheld die niet mag ontbreken is de Hulk! Met een Hulk Pal kostuum blaast je zoon van woede zijn spieren op en is hij het groene monster uit de superhelden films!

De liefste kostuums voor meisjes

De meeste meisjes zijn helemaal fan van de Disney wereld. Ze kunnen zich geen wereld zonder Disney prinsessen voorstellen. Natuurlijk willen ze zich heel graag gaan verkleden als hun favoriete prinses. Eén van de kostuums die in de kist moet zitten is een Sneeuwwitje kostuum. Sneeuwwitje is één van de oudste tekenfilms, maar nog steeds één van de populairste. Elk meisje wil graag een Sneeuwwitje jurk aan.

Niet alleen klassiekers horen thuis in de verkleedkist. Elsa van Frozen is de laatste jaren super populair. Elk meisje wil minimaal een jurkje van Elsa in haar kist. Ze kan zo haar favoriete scenes uit de film naspelen. De laatste klassieker die de laatste jaren enorm in populariteit gestegen is Belle. Belle en het beest is opnieuw als film uitgebracht en de kinderen willen graag net zo’n mooie jurk als Emma Watson. Reden genoeg om deze prachtige gele baljurk in de kist te doen.

Wat is de favoriete verkleedkleding van jouw zoon of dochter?

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Krystle/Batboy
  6 april 2017 at 08:53

  Deon gaat altijd voor een gemenerik! Darth Father is bij hem favoriet

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  5 april 2017 at 09:31

  Bij mij gingen ze vaak voor Harry Potter!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.