Producten voor kids

Monsters, auto’s en voetballen: Boys will be boys

Boys will be boys, dus monsters, auto’s, voetbal, vechten en ninja-geluiden zijn hier in huis niet vreemd. 


Ook LEGO Ninjago en Marvel superhelden zijn hier volop in trek. Natuurlijk ook leuk voor meisjes die van dit soort stoere dingen houden, maar eerlijk is eerlijk: het zullen voornamelijk jongens zijn die dit soort speelgoed kiezen.

Niet te eng

Het hoeft van mijn jongens niet eng te zijn, liever niet zelfs. Want wat dat betreft zijn het toch ineens weer twee kleine mannetjes. Een tijdje terug zag ik een dekbedovertrek met een dinosaurus, met op de kussensloop het hoof van de dino met zijn bek wijd open. Als je in je bed gaat liggen, lig je met je hoofd in de bek van die dino. Nou, ik weet 100% zeker dat ik daar dus echt niet mee aan hoef te komen, daar gaan ze dus echt niet op liggen! Best wel schattig eigenlijk. Hoewel ze vooral boos worden als ik ze schattig noem 😉

Monsters en voetbal

Vorige week vond ik trouwens wel twee erg leuke dekbedovertrekken. Een met super grappige monstertjes en een voetbal dekbedovertrek. Die laatste heb ik Jesse dus ontzettend blij mee gemaakt! Hij wordt met de week enthousiaster over voetballen. Het zal dan ook geen maanden meer duren voordat hij zijn eerste voetbaltraining mee gaat maken. (maar eerst nog even zwemdiploma B en C binnenslepen!) Maar hij is al enorm blij met zijn coole slaapjamer inclusief coole bed, dat dus een heus voetbalbed geworden is.

Grappige monstertjes

Maar ook Daan gaat echt heel happy zijn, want hij is wel echt onze grapjas. De grappige monstertjes gaat hij dus helemaal geweldig vinden. En aangezien ze grappig zijn en niet eng, wordt slapen ook geen probleem.
De monstertjes op het dekbedovertrek kijken allemaal even grappig en sommige hebben zelfs een feestmutsje op!
Ik shopte beide dekbedovertrekken trouwens bij Dekbed Discounter, daar hebben ze echt veel keuze! Van Batman tot de Minions, maar ook Jungle Book, Marvel Superhelden en Ice Age. En dus nog veel meer, dus zeker een kijkje waard hoor.

monsters beddengoed

Houdt jouw zoon ook zo van jongensdingen of je dochter juist van die echte meisjesdingen? Of mengt het juist ook wel?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  11 april 2017 at 11:17

  Ik vind die hoes met de monsters echt fantastisch. Heel mooi en vrolijk ook.

 • Reply
  Tanja
  11 april 2017 at 00:29

  Wel leuk voor jongens inderdaad – denk niet dat het iets is voor onze Princess. 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.