Fashion & Styling

Een kinderkamer om u tegen te zeggen!

Linda - Go or No Go

De kinderkamer kan in 1001 stijlen worden ingericht. De laatste jaren zien we dat kinderkamers steeds minder druk en chaotisch worden en de monochrome kinderkamers zijn helemaal hot. Rustige kleuren, mooie meubels en hippe accessoires toveren iedere kinderkamer om tot een prachtige slaapkamer. 

Design meubelen

In een kinderkamer is het heel tof om te kiezen voor design meubelen. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar als ik je enkele voorbeelden laat zien, zul je begrijpen waarom het zo leuk is.  Kijk bijvoorbeeld deze super toffe boekenplank. Super uniek en als je er boeken oplegt ziet hij er onwijs tof uit. En wat je niet ziet, maar wat er nu juist zo gaaf aan is, is dat deze boekenplank flexibel is. Je kunt hem helemaal naar eigen smaak vormen, zonder dat hij daardoor breekt of kapot gaat. Een flexibel boekenrek dus!

Olifanten kinderstoel

Een andere favoriet van mij is deze geweldige olifanten kinderstoel. Super schattig met die grote oren en kleine oogjes. Deze olifantenstoel werd trouwens al in 1945 ontworpen door Charles & Ray Eames. Zij maakten meer van dit soort bijzondere meubels, maar die waren voornamelijk voor volwassenen. Deze olifantenstoel is trouwens net zo geliefd onder volwassenen als onder kinderen. Hij is er in 6 verschillende kleuren, waaronder in het zwart en in het wit, waardoor hij perfect past op een monochrome kinderkamer.

design olifant

Wandplank

Wat in 2017 ook echt een trend is, is de wandplank waarbij het metalen ophangsysteem juist de eyecatcher is. Doordat je de metalen houders combineert met een houten plank, krijg je een stoere look. Het merk Ferm Living heeft deze stoere wandplanken met metalen ophangsysteem ontworpen. Ze passen in ieder kinderkamer thema, maar zeker in een industrial thema. Super leuk om er verzorgingsproducten op te zetten, of leuke beeldjes, autootjes, noem maar op!

En nog veel meer..

Dit zijn maar enkele van de vele design producten die super leuk zijn voor de kinderkamer. Ik zag laatst bij mijn collega op de babykamer nog een gewéldig item, deze super gave Nijntje lamp! Hij is maar liefst 50cm groot en echt eye candy voor in de kamer! Deze vond ik online op de website van MisterDesign.nl. Als je gek bent op design spulletjes moet je daar zeker een kijkje nemen, ze hebben ontzettend veel toffe producten!

kinderkamer nijntje lamp groot
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    28 april 2017 at 11:01

    Wat een leuke spullen allemaal. En zo’n wandplank vind ik onmisbaar. Daar kun je vervolgens zoveel mee doen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.