3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Game reviews

{ Review } | Een kleine robot puppy: Zoomer Zupp

Zoomer, het bekende interactieve robothondje heeft een nieuw familielid erbij: Zoomer Zupp. Een kleine interactieve puppy. 

Zoomer Zupp is een product van Spin Master, een van de grootste speelgoedfabrikanten in de wereld. Zij zijn bekend van onder andere de Hatchimals, een grote hit in 2016. Voor een review ontvingen wij Husky Barkhem, een blauwe pup.

Een interactieve Zoomer Zupp

De puppy’s, oftewel de Zoomer Zupps zijn schattig en klein. De puppy’s zijn interactief en kunnen spelen en reageren. De Zoomer Zupp herkent een aantal signalen zoals aaien en op zijn neusje duwen. Wanneer je bepaalde combinaties maakt, ontgrendel je speciale kunstjes of een spelletje.

24 puppy’s bij elkaar

Er zijn maar liefst 24 Zoomer Zupps beschikbaar, leuk om er een aantal bij elkaar te sparen natuurlijk. Behalve een eigen kleur en uiterlijk heeft iedere Zupp zijn of haar eigen karakter en functie. Extra leuk is dat je je puppy nieuwe geluiden en trucjes kunt leren door Zupps met elkaar te verbinden. Zodra je beide puppy’s met de neusjes tegen elkaar aan houdt, worden ze vriendjes. Hierdoor krijgen beide Zoomer Zupps meer trucs en geluiden.

 Wat kan de Zoomer Zupp?

Je kunt de Zoomer Zupp aan- en uitzetten met een knopje op de borst van de pup. De oogjes van de pup gaan lichtgeven en hij maakt een geluidje. Als je niets doet met de pup, zal hij zelf geluidjes maken om zo om aandacht te vragen. Verder zijn er de volgende handelingen die je met de puppy kunt doen en daarbij horen de volgende reacties:

* Zodra je je puppy aait over zijn hoofd, zal hij lief blaffen.
* Als je je vingers stilhoudt op zijn hoofdje, blaft hij ‘I love you’. Net te verstaan als je het weet, maar als ik het niet had gezegd hadden de jongens dat niet doorgehad.
* Als je op het neusje van de Zoomer Zupp drukt, maakt hij schattige geluidjes of een kusgeluidje.
* Een speciaal trucje kun je ontgrendelen door over zijn hoofd te aaien en daarna twee keer snel op zijn neusje te duwen. Bij onze Zoomer Zupp is het een speciaal geluidje van ongeveer 5 seconden wat hij maakt. De jongens zijn een beetje teleurgesteld, ze hadden iets specialers verwacht.
* Als je tegelijkertijd je pup aait en zijn neusje indrukt, zal hij een spelletje met je doen. Bij onze pup is het de bedoeling dat je zijn blafpatroon nadoet. Als je vervolgens snel over zijn hoofdje aait zal hij blaffen en als je je vingers op zijn hoofdje houdt, zal hij janken.
Bij dit spelletje is het voor Daan en Jesse niet duidelijk of ze het goed doen of niet, dus ze vinden het spelletje al gauw niet meer interessant.

De Zoomer Zupp maakt verschillende geluiden waaruit je kunt opmaken wat hij wil. Zo kan hij honger hebben, verdrietig zijn of moe zijn. Verder kan je zijn achterpootjes verstellen zodat hij bijvoorbeeld kan zitten. Onder zijn voetjes zitten wieltjes, waardoor je hem over de grond kan rollen. Zijn staartje is flexibel en kan een beetje buigen.

Go or No Go

Ik vind het lastig. Ik kan me namelijk voorstellen dat sommige kindjes deze puppy’s super schattig zullen vinden en dat ze ze overal mee naar toe nemen. Zeker als een vriendinnetje er bijvoorbeeld ook heen heeft, is het leuk om er samen mee te spelen. Mijn jongens echter zijn er snel op uitgekeken, dus voor hen is het een No Go.
Breder gezien vind ik het wel leuk dat het interactief speelgoed is en ook het idee dat je er meerdere kunt sparen vind ik leuk. Ik had er alleen net iets meer van verwacht. Ik had gehoopt dat ze er iets langer door geboeid zouden zijn, zoals dat wel gebeurde bij de Hatchimal.

Feitjes

Aantal: Er zijn 24 verschillende Zoomer Zupps
Leeftijd: Geschikt vanaf 4 jaar
Prijs: De adviesprijs is € 19,99 en de Zupps zijn onder andere te koop bij bol.com

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Christin@
    13 maart 2017 at 13:01

    Ik ben niet zo voor speeltjes op batterijen .

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.