5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Creatief & Knutselen

{ Review } | Play-Doh Touch: Breng je creaties tot leven

Linda - Go or No Go

Dit weekend maakten we kennis met Play-Doh Touch, de nieuwe vorm van kleien! Vrijdag ontvingen we een tof pakket van Play-Doh, namelijk de Breng Ze Tot Leven Studio van Play-Doh. Bij deze studio hoort ook de gratis Play-Doh app. Kleien wordt opnieuw weer super leuk doordat je je zelf gemaakte creaties terug krijgt te zien in de app. En niet alleen zien, je kunt er zelfs mee spelen in allerlei verschillende werelden.

review ervaringen play-doh Touch

Play-Doh Touch

In de studio zitten ook speciale actiestempels, namelijk digitale figuurstempels. Hiermee maak je nieuwe vriendjes die hun eigen unieke werelden en persoonlijkheden ontgrendelen wanneer je ze scant in de app. Heel tof om op die manier dus de app steeds verder te ontdekken. Zoals gezegd zijn er verschillende werelden, zoals bijvoorbeeld de Waterwereld, Grotwereld, Boswereld, Woestijnwereld en Wolkenwereld.

Digitale actiestempels

Ook kun je creaties die je met de digitale actiestempels gemaakt hebt extra scannen om te zien wat voor effect die hebben op andere creaties in de app. Erg leuk om uit te proberen!  Daarnaast zitten er bij de studio ook een aantal bekende steekvormpjes en gereedschapjes om je creaties extra mooi te maken.

Het maakt niet uit wat voor creatie je maakt, ieder klei figuurtje wordt door de app tot leven gebracht. Zodra je alles opruimt en je nieuwe klei vriendjes weer opgeruimd worden, blijven ze in de app wel bewaard zodat je er altijd mee kunt blijven spelen en ze kunt blijven bewonderen.

play-doh Touch studio

Facebook live

Vandaag was er op de Facebookpagina van PlayDohwereld een uitgebreide live video te zien over Play-Doh Touch. Twee dames liepen stap voor stap de Breng Ze Tot Leven Studio door en beantwoordde velen vragen. Dit filmpje kun je gewoon nog eens terugkijken als je benieuwd bent.

Go or No Go

Bianca van Fulltimemama.nl testte Play-Doh Touch uit samen met haar zoontje van bijna 5. Hij was super enthousiast en vond het geweldig dat zijn creaties in de app tot leven kwamen. Bianca zelf is ook erg enthousiast over de Breng Ze Tot Leven Studio van Play-Doh en vindt dit echt weer een toffe nieuwe toevoeging aan het gewone kleien. Play-Doh Touch krijgt van ons dus zeker weten een GO!

play-doh Touch

Feitjes

Prijs: €35,99 en te koop bij onder andere bol.com
Leeftijd:
Inhoud: Zie foto hieronder

Lees ook: Review van Play-Doh drollendraaiende unicorn

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.