Verjaardag & Traktaties Winnen

Een Pokémon slagroomtaart maakte het kinderfeest compleet!

De verjaardag van de jongens is weer achter de rug en wat was het gezellig! Een kamer vol bezoek en natuurlijk volop leuke cadeautjes, lekkere hapjes en taart.

Pokémon thema feest

De jongens zijn dol op Pokémon en daarom hadden we het feest voor hun een extra Pokémon tintje gegeven. Twee mooie folieballonnen, een tafelkleed en vlaggetjes in de stijl van Pokémon en de huiskamer was perfect volgens de jongens!

Pokémon slagroomtaart

Natuurlijk hoorde er ook een leuke taart bij de verjaardag. Vorig jaar hadden we een grote 3D Pokémon taart, maar dit jaar kozen we voor een lekkere slagroomtaart. Die vinden Daan en Jesse erg lekker en daarnaast wilden we dit jaar graag een taart met foto. Papa was namelijk creatief op de computer geweest en had een ontzettend leuk plaatje gephotoshopt van de jongens samen met een groepje Pokémon.

Bezorgen

De Pokémon slagroomtaart bestelden we bij gefeliciTAART.nl. Bij het bestellen konden we aangeven wanneer we de taart precies wilden laten bezorgen. We kozen ervoor om hem ‘s ochtends te laten bezorgen, want het feestje begon ‘s middags pas. De taart werd rond 11 uur bezorgd, perfect dus!

7 kaarsjes

De taart zag er super uit, de foto stond er erg mooi op gedrukt. Ik had nog 7 kaarsjes thuis liggen want er moest natuurlijk gewenst worden.
Toen de jongens de taart zagen, waren ze natuurlijk helemaal happy. “WOW! Hoe kunnen wij nou tussen die Pokémon staan?!” Jaja, die papa regelt dat gewoon! 🙂
De kaarsjes werden, na een geheime wens, door beide heren uitgeblazen. Eerst samen, maar ze vonden het zo leuk dat ze beide ook nog een keer alleen de kaarsjes uit wilden blazen. Er zijn dus lekker veel kaarsjes uitgeblazen!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 17 Comments

 • Reply
  Knuffelen met de nieuwste Pokémon knuffels! - Go or No Go
  3 februari 2021 at 14:59

  […] Lees ook: Een Pokémon slagroomtaart […]

 • Reply
  Anita H.
  31 maart 2017 at 02:25

  Op de valreep: ik doe ook mee!!

 • Reply
  Sharon de Ridder
  29 maart 2017 at 14:15

  Zo, dat ziet er lekker uit! Ik doe graag mee; met name mijn dochters zijn dol op slagroom (en ik ook)!

 • Reply
  Celina
  29 maart 2017 at 14:04

  Super leuk! Ook erg leuke foto, nog gefeliciteerd! Ik doe erg graag mee voor mijn zoontje die bijna 2 wordt 🙂

 • Reply
  gea vd hoff
  28 maart 2017 at 20:24

  Jippie!
  Mijn zoon is net jarig geweest en 4 april is mijn dochter jarig.
  Bij feest -hoort taart!
  Dus…..ik wij doen graag mee!

 • Reply
  melissa
  28 maart 2017 at 09:14

  Echt heel gaaf. en vast ook heel lekker! we zijn hier dol op slagroomtaart en er zijn genoeg feestjes de komende tijd waarvoor we deze zouden kunnen laten maken!

 • Reply
  Iris
  28 maart 2017 at 08:03

  Wat is die foto leuk geworden zeg! Ik doe graag mee

 • Reply
  Fleur
  27 maart 2017 at 21:07

  Wat een heerlijke taart! Hier hebben we ook grote Pokemon fans in huis en vieren we binnenkort van beide dames hun halve verjaardag en dat betekent tijd voor de kinderfeestjes. Deze prijs zou daarbij dus goed van pas komen!

 • Reply
  Liesbeth
  27 maart 2017 at 13:02

  Leuk! Wij hebben wel wat te vieren hier! Schoonmoeder wordt 65 en ik hoor eind deze week of ik mijn opleiding gehaald heb! Dat wordt smikkelen!

 • Reply
  Maaike
  23 maart 2017 at 11:40

  Binnenkort jarig dus ik doe mee!

 • Reply
  Marian Zw
  22 maart 2017 at 14:09

  Dat ziet er heel erg lekker uit! Volgende maand hebben wij ook weer een jarige, dan kunnne we ook zo’n fijne taart bestellen! Ik doe mee!

 • Reply
  Ingrid Hopster
  22 maart 2017 at 07:25

  Ikdoe erg graag mee

 • Reply
  Jolein koolske
  21 maart 2017 at 22:40

  Oh woooowww laat mijn dochter nou bijna jarig zijn ? Ik waag dus echt dolgraag een kansje want zo een lekker taart vliegt er hier wel in ! En met een zelf uitgekozen foto erop is toch wel echt veel specialer dan als een gewone slagroomtaart ?

 • Reply
  Corinne de graaf
  21 maart 2017 at 20:32

  Ja lekker voor mijn zoon zijn verjaardag!

 • Reply
  Christin@
  21 maart 2017 at 18:23

  Erg leuk , maar wij zijn geen zoetekauwen .

 • Reply
  Marian B
  21 maart 2017 at 18:08

  Erg leuk en vast ook lekker zo’n fototaart! De verjaardagen komen er hier weer aan, dus zo’n taart komt zeker van pas. Als ik win dan ga ik mijn zoontje er mee verrassen, weet al een leuke foto.

 • Reply
  Lieke van Veen
  21 maart 2017 at 18:06

  Super leuk, maar ik gun de taart aan iemand anders. Ik hou zelf niet zo van slagroomtaart.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.