Huis & Tuin Producten voor kids

Hoe richt je een Mancave voor 7-jarige jongens in?

mancave
Linda - Go or No Go

Mijn jongens werden 7 jaar en ik ben nu eenmaal zo’n mama die haar kids graag verwent op dit soort speciale dagen. Dus ik pak altijd flink uit en ik geniet ontzettend van die blije gezichtjes en de nodige “wow’s” en “eujjj’s”. Deze keer waren ze door het dolle heen, want de mannen kregen namelijk een echte Mancave. 

Yep, een Mancave

Internet is dan ook mijn grote vriend als ik op zoek ga naar leuke cadeaus voor de mannen. Zowel tweedehandse spulletjes via ruilhoeken op Facebook als nieuwe spullen via websites, alles komt aan bod.
Dit jaar werden de jongens toch wel echt onwijs verwend, want ze kregen voor hun 7e verjaardag een heuse gameroom cadeau. Yep, een Mancave. Maar geen medelijden met mij hoor, als enige vrouw in huis. Ik kan me daar namelijk ook prima vermaken denk ik zo! Als ze me toelaten dan…

Tweedehands

Zoals gezegd snuffelde ik rond in ruilhoeken op Facebook. Vrijwel ieder dorp heeft volgens mij wel zo’n ruilhoek groep op Facebook en het is gewoon erg handig dat je nooit rekening hoeft te houden met verzendkosten. En ook deze keer slaagde ik er goed, want ik vond er een super toffe voetbaltafel voor de heren! Onmisbaar natuurlijk in een Mancave. Daarnaast haalde ik bij iemand anders voor een leuk bedrag een vrij nieuwe Xbox op, want natuurlijk moet er ook gegamed worden in een gameroom.

man cave kind gameroom

Relaxhoekje

Maar om alles ook een beetje relaxed te houden, heb ik ook ruimte gemaakt voor een relaxhoekje. Door het schuine dak is daar een perfect plekje voor en met de kussens, kleedjes en lekkere grote knuffel-knuffels is het een heerlijk relaxhoekje geworden.

Omdat D. en J. nog altijd hélemaal dol zijn op knuffels, maakte ik twee speciale knuffels voor hen. Want naast hun liefde voor knuffels hebben ze nog een grote liefde: Pokémon. Dus hoe tof is het als je knuffel een Pokémon shirtje aan heeft? Ja, heel tof inderdaad! Deze knuffels met fotoshirt vond ik tussen de fotocadeaus van Webprint. Je kunt zelf kiezen welke knuffel je favoriet is en welke foto er op het shirtje mag komen te staan. Voor de jongens maakte ik twee shirtjes met hun favoriete Pokémon erop. Super schattig toch?!

pokemon knuffel

Bij Webprint kwam ik trouwens ook nog hele leuke items tegen voor zowel kleine als grote kinderen, namelijk Studio 100 cadeautjes. Een schattig kussentje met Bumba en een foto van jouw kleintje erbij, of een memoryspel met Maya de bij en je kindje. Maar ook bijvoorbeeld een gave etui van K3 met een foto van je dochter.

Aankleding

De aankleding van de kamer is ook precies gericht op mijn jongens. Zo staan er kleine Pokémon figuurtjes, een paar coole autootjes en hangt er een LEGO poster en wereldkaart aan de muur. Wat de jongens ook enorm gaaf vinden zijn de Pokémon muurstickers boven de televisie. Daar ben ik ook wel erg blij mee!
Voor de tv ligt een onwijs groot en dik kleed, waar ze lekker op kunnen springen en dansen, want ook dat is tegenwoordig een must bij een hoop games. En tot slot natuurlijk twee heerlijke fauteuils, waar ze lekker in onderuit kunnen zakken.

Wat vonden ze van de ManCave?

De grote vraag: Wat vonden ze ervan? Toen ze ‘s ochtends wakker werden vlogen ze meteen uit bed om hun cadeau te bekijken. Ze wisten natuurlijk dat papa en mama al weken aan het klussen waren op zolder, maar de inrichting was nog een groot geheim. Hun reactie was héérlijk!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.