3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Gastblog Poppen & Knuffels Speelgoed Trends & Hypes

{ Review } | L.O.L. Surprise; alle poppen verzamelen!

Mary-Lou

De kindersurprise ken je vast nog wel uit je jeugd. En anders misschien wel van je eigen kinderen? De spanning over wat er in het eitje zou kunnen zitten was groot. Even schudden, nog even wachten met openen. Alles om het leukste moment, het openmaken, nog even uit te stellen. Heel veel stelde de inhoud vaak niet voor, maar dat mocht de pret niet drukken. Neem deze zoete jeugdherinneringen mee naar het heden, denk groter, voeg daar een ruilelement aan toe en je hebt het verzamelspeelgoed van dit voorjaar; de L.O.L. Surprise.

Lil Outrageous Littles

Waar vroeger met het openen van het ei de verrassing eraf was, wordt dat nu juist zorgvuldig opgebouwd tijdens het uitpakken. De Lil Outrageous Littles, zoals de L.O.L. poppetjes voluit heten, zitten in een bol. En die bol mag jij uitpakken. Laag na laag, 5 in totaal, moet je afpellen en na elke laag wordt je beloond met een kleinigheidje. Ik ben net zo enthousiast als Mila, zo mogelijk nog iets enthousiaster. Ik heb dan ook met plezier eentje helemaal zelf uitgepakt. Je bent nooit te oud om met poppetjes te spelen. 🙂 Tijdens het uitpakken vind je aanmoedigingen, stickers, kleertjes en kleine accessoires speciaal voor jouw poppetje. Zeven maar liefst! Hierbij heb ik maar 1 kleine aantekening: er zitten superkleine onderdelen bij die je echt uit de buurt van kleine kinderen moet houden. Denk aan een ienieminie speentje en schattige kleine schoentjes.
De popjes hebben een beetje de grootte van een troll.

L.O.L. surprise leuk voor 4 jaar

L.O.L. Surprise; alle poppen verzamelen!

Ik stipte het verzamelelement al even aan. Er zijn 45 verschillende popjes te verzamelen. Elk poppetje heeft een naam, een eigen stijl en daardoor ook een heel eigen persoonlijkheid. Wij pakten Cheer Captain, Roller Sk8ter en Super B.B. uit. Dit zijn allemaal zogenaamde Fancy poppetjes. Met de termen Popular, Fancy, Rare en Ultra-Rare wordt aangegeven hoe groot de kans is dat je een dergelijk poppetje uitpakt. Van sommigen is het bekend dat er twee verschillende uitvoeringen van bestaan. Die zien er wel hetzelfde uit, maar hebben iets anders als specialiteit. Over de specialiteiten lees je verderop meer. Eerst nog even terug naar het verzamelen. Want de kans bestaat dat je ze allemaal wilt hebben. En helaas gaat het zo zijn dat je hierbij dubbelen treft. Die kunnen misschien geruild worden met een vriendje of vriendinnetje. Als dat niet lukt kun je altijd nog terecht in één van de vele facebookgroepen die hier speciaal voor opgericht zijn.

L.O.L. surprise verzamelen

Verrassing!

Maar wat maakt deze poppetjes nou zo speciaal? Naast het verrassings- en verzamelelement heeft een L.O.L. surprise nog een laatste verrassing in petto. Elk poppetje heeft iets speciaals. Alle Lil Outrageous Littles hebben als accessoire een drinkbeker en hieruit kunnen ze echt drinken. Na het drinken kunnen ze iets bijzonders… De één huilt tranen met tuiten, weer een ander doet rustig een plasje, sommigen spugen en een enkeling verandert gewoon eventjes van kleur. Waar je bij staat!

Go or No Go

Uitpakken, ruilen en verzamelen, zo kun je de L.O.L. Surprise, die €9,99 per stuk kost, in enkele woorden samenvatten. Getuige de vele unboxingfilmpjes is het uitpakken een heuse trend te noemen trouwens. Het zal mij dan ook niet verbazen als dit het niewste rage wordt. Mila heeft veel plezier beleefd aan het uitpakken, maar daarna begon voor haar de lol pas echt. Ik had verwacht dat de poppetjes snel zouden vervelen, maar dat is nog eventjes niet aan de orde. Waar de inhoud van de kindersurprises na het uitpakken ergens verloren raakten of kapot gingen, blijven deze poppetjes leuk om mee te spelen. En regelrechte Go dus voor deze kleine schattige opdondertjes!

Wat denk jij, wordt dit de nieuwe rage van 2017?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

 • Reply
  De 10 leukste adventskalenders 2019 voor kinderen - Go or No Go
  26 oktober 2019 at 10:00

  […] de Action, voor een klein prijsje. Daar hadden ze ook een mooie Celebrationskalender en zelfs een L.O.L. chocolade adventskalender, dus zeker de moeite waard om even te kijken! Wees er wel snel bij, want […]

 • Reply
  Christin@
  28 maart 2017 at 13:00

  Leuke poppetjes , maar om er nu 45 X 9,99€ aan te geven ???

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  28 maart 2017 at 10:45

  Wat een schatjes zeg! En briljant dat je ze ook nog kunt verkleden en zo!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.