Een nieuwe keuken, badkamer en gietvloer

Verhuizen is hot! Maar liefst drie vriendinnen van mij zijn met een verhuizing bezig op het moment. De een is net verhuisd, de ander is volop aan het verbouwen en de laatste krijgt over een maandje de sleutel. Je kunt je voorstellen dat onze gesprekken dus nogal vaak over verhuizen en verbouwen gaan. 

Verhuizen en verbouwen

Inmiddels zijn er al keukens uitgezocht, is er een badkamer gekozen door iemand en zijn er al nieuwe meubels geshopt. Eén vriendin kwam er het makkelijkste vanaf, want haar vriend had al een huis en zij hoefde alleen maar haar spullen over te verhuizen. Haar meubels gingen op Marktplaats en klaar was ze.

Klusfoto’s

Er wordt door één vriendin volop gesloopt en de klusfoto’s komen regelmatig langs op WhatsApp. Wij hebben de afgelopen jaren ook het een en ander verbouwd, dus ik ben blij dat wij daar voorlopig even klaar mee zijn.

Keuken

Eén van de meiden heeft een prachtige keuken uitgezocht met alles erop en eraan. Ze moet nog even wachten tot hij klaar is, maar het resultaat was al een beetje te zien op de 3D tekening en dat belooft veel goeds!

Gietvloer

Ook hebben beide meiden al een vloer uitgekozen. De één gaat voor een prachtige houten vloer, de ander voor een mooie gietvloer. Een houten vloer hebben wij zelf ook maar een gietvloer zei me nog niet zo veel, ik ken het vooral van grote bedrijven die zo’n gietvloer hebben.
Op de website van Van Hollandse Bodem zag ik wat voorbeelden en las ik dus dat ook particulieren vaak kiezen voor een gietvloer. Omdat de vloer geheel naadloos is, wordt de kamer heel ruimtelijk. Daarnaast zijn gietvloeren onderhoudsvriendelijk en ook niet geheel onbelangrijk, simpel te reinigen. Even een vochtige doek erover en klaar.
Ik ben super benieuwd naar het resultaat in ieder geval!

gietvloer

Genieten

Verhuizen en verbouwen, het is nogal wat hoor. Zoals gezegd vind ik het heerlijk om even rust in huis te hebben. Ik sluit overigens niet uit dat het over een jaartje weer begint te kriebelen en we het volgende in huis weer gaan aanpakken. Maar voor nu, geniet ik gewoon lekker van ons mooie huisje én ben ik heel benieuwd naar het resultaat bij mijn vriendinnen!

Foto’s gietvloer via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.