{ Filmverslag } | Beauty and the Beast (2017)

Beauty and the Beast, het klassieke verhaal komt opnieuw tot leven in een live-action. Deze maand was de persvoorstelling van deze nieuwe film in de Pathé Arena in Amsterdam.

Het verhaal

Belle woont in een dorp waar elke dag hetzelfde gebeurt, nooit gebeurt er iets spannends. Dit wil Belle niet meer en zo gaat ze de wijde wereld in. Op een dag overkomt haar vader iets en wordt ze gevangen genomen door het Beest. In ruil voor haar gevangenschap mag haar vader in vrijheid leven. In het begin is Belle erg bang en vindt ze het niet leuk. Alles voelt voor haar als een verplichting. Maar zodra ze de andere ‘betoverde bewoners’ in het kasteel ontmoet gaat ze zich steeds meer thuis voelen. Ze krijgt een band met deze bewoners en door hen krijgt ze ook een steeds betere band met het Beest.

review beauty and the beast

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast is een echte Disney-film, door de hele film verspreid zitten zangstukken gezongen door Belle, het Beest maar ook nog vele andere personages uit de film. De hele film is echt prachtig gemaakt en doordat je ook de mogelijkheid hebt om de film in 3D te zien, leef je echt mee met de personages. Tijdens de film waren er momenten van spanning, maar ook momenten waarvan je tranen in je ogen krijgt. Niet omdat het zielig is, maar omdat de film zó mooi en echt aanvoelt. Deze film beschrijft ware liefde. Belle kijkt door het uiterlijk van het Beest heen en ontdekt zo hoe zijn persoonlijkheid echt is. Elke relatie zou op deze manier tot stand moeten komen, niet naar het uiterlijk kijken van de persoon maar kijkend naar het innerlijk.

beauty and the beast 2017

De aftiteling

De film duurt ruim twee uur, dus het is een vrij lange zit maar het is het totaal waard. Als je na de twee uur durende film nog even blijft zitten beleef je de mooiste aftiteling ooit mee. Ik heb nog nooit zo’n mooie aftiteling bij een film gezien. Je ziet de personages van de film op twee manieren en je hoort nog een keer een nummer dat tijdens de film is gezongen.

beauty and the beast kinderen

Is Beauty and the Beast geschikt voor kinderen?

Beauty and the Beast is vanaf 29 maart in elke Pathé bioscoop in 2D en 3D te zien en het is absoluut een aanrader om heen te gaan. De aanbevolen leeftijd van de film is 12 jaar en ouder. Het Beest kan voor kinderen best angstaanjagend zijn. Daarnaast zitten er enkele scènes in de film die beangstigend kunnen zijn. Als voorbeeld wordt het Beest in een bepaalde scène aangevallen door dorpsbewoners en doen zij een poging om hem te doden. Bedenk dus vooraf goed of je kind dit te eng zal vinden of niet.
Voor kinderen van 12 jaar en ouder en zeker ook voor volwassenen is de film in ieder geval onwijs mooi en ik vind dat je hem echt gezien moet hebben!


Deze blog is geschreven door Louanne, eigenaresse van www.Louanne.nl. Zij ging voor Go or No Go naar deze persvoorstelling.    





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    17 maart 2017 at 11:06

    Dit lijkt me echt een prachtige en romantische film! En die gele jurk zou ik zo aantrekken!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.