De zomercollectie van het comfortabele merk Spruit

In de kleding van Spruit kunnen baby’s en peuters heerlijk rollen en kruipen. Elk seizoen komen er nieuwe items beschikbaar die onderling super leuk met elkaar te mixen en matchen zijn.

Boys

De zomercollectie van Spruit voor jongens staat dit jaar voor vrij bewegen, springen, vallen en weer opstaan. De kleding is heerlijk comfortabel.
De collectie bevat leuke T-shirts met stoere prints in kleuren als kobaltblauw, groen, koraal, indigo en grijs. Ook denim ontbreekt niet in de zomercollectie. Met de accentkleur knalgeel worden er vrolijke en frisse kleuren ingebracht.

Girls

De meisjescollectie van deze zomer heeft een sportieve look met een lieve uitstraling. Met vrolijke kleuren als roze, indigo en mint. De sweaters en denim jasjes zijn voorzien van vrolijke en hippe patches van ijsjes en regenbogen. Erg leuk en tegelijkertijd geeft het een stoere look. In de vlotte, comfortabele jurkjes en toffe broekjes (ook met patches) zien de meisjes er fantastisch uit.

spruit

Over Spruit

Spruit is een eigen kinderkledinglabel van winkelketen tuunte, speciaal voor de allerkleinsten. Tuunte heeft 38 kledingwinkels in Nederland en een webshop www.tuunte.nl. Tuunte betekent “tuintje met omheining”; een rustige groene plek met uitzicht op de wereld, jouw wereld!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.