Inspiratie

Valentijnsdag overslaan? No Go!

Linda - Go or No Go

Het is nu écht bijna Valentijnsdag. Onze jongens hebben al verklapt dat ze een mooie tekening gemaakt hebben op school voor papa en mama. En mijn cadeautje voor Arno ligt ook al ingepakt te wachten.

Veel koppels slaan Valentijnsdag over. Ik zelf moet eerlijk zeggen dat ik Valentijnsdag vooral heel erg leuk vindt voor singles, die op Valentijnsdag een liefdesbrief, een cadeautje of whatever versturen aan de man of vrouw waar hun oog op is gevallen. Anoniem natuurlijk.
Ik zelf heb ook eens een anonieme Valentijnsbrief gehad én ook wel eens verstuurd…jongens, wat een spanning!

Valentijnsdag overslaan

Maar zoals gezegd slaan veel koppels Valentijnsdag over. Typisch, want uit een onderzoek dat ik op Nu.nl tegenkwam, blijkt dat 6 op de 10 vrouwen balen als Valentijnsdag wordt overgeslagen. Ook al vinden veel vrouwen Valentijnsdag cliché, tóch vinden ze het erg leuk om verrast te worden. Logisch ook, wie wil er nu niet graag verrast worden door zijn of haar partner.

Arrow overhemd

De afgelopen jaren hebben mijn man en ik niet echt aandacht besteedt aan Valentijnsdag. Hoog tijd om daar dit jaar verandering in te brengen dacht ik zo. Overhemden.com hielp me daar bij, want ik kreeg een berichtje of ik een mooi overhemd wilde uitzoeken voor mijn man. Erg leuk, ik zie mijn man graag in een overhemd! Tussen de Arrow overhemden vond ik een mooi lichtblauw overhemd wat me direct aansprak. In de stof zit heel subtiel een klein motiefje verwerkt en het overhemd heeft een regular fit, precies zoals mijn man het fijn vindt.

Online een overhemd kopen

Ik had nog niet eerder een overhemd online gekocht voor mijn man, dus ik was benieuwd hoe dat uit zou pakken. Qua verzending ben ik zeer tevreden, het overhemd zit nog gewoon strak in de verpakking en er is niets verschoven of gekreukt. Perfect dus! Dan is het natuurlijk altijd even afwachten of het overhemd ook daadwerkelijk past. Gelukkig heeft mijn man in de kast meer overhemden hangen, dus ik kon de maat van zijn favoriete overhemd makkelijk aanhouden. Maar de pasvorm moet natuurlijk ook nog goed uitkomen. Ik heb het overhemd na ontvangst vergeleken met een ander overhemd dat mijn man graag draagt, en hij is vrijwel gelijk qua mouwlengte. Ik verwacht dus dat ook dat helemaal goed gaat komen. Twijfel je toch over de maat bij het bestellen van een overhemd, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Ze geven je namelijk graag persoonlijk advies!

Surprise

Hoe het overhemd mijn man staat? Dat is voor zowel jullie als voor mij nog een verrassing. Eerst even wachten tot het 14 februari is. Maar na Valentijnsdag zal ik zeker nog even een fotootje met jullie delen! 🙂

Baal jij ook als Valentijnsdag wordt overgeslagen door je partner?

Uitgelichte foto via Shutterstock

Lees ook: Valentijnsknutsels maken

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.