Producten voor kids

Als je kind incontinent is | Incontinentie onderbroeken

Het is vast en zeker een onderwerp waar niet veel over gesproken wordt, maar wat wel belangrijk is om juist over te spreken. Incontinentie bij kinderen. 

Ik zal meteen met de deur in huis vallen. Incontinentie onderbroeken voor kinderen zijn echt een uitkomst, indien het nodig is natuurlijk. Mijn zoontje had met zijn 3 jaar en 10 maanden moeite om zindelijk te worden. We begonnen bewust zo laat met hem omdat hij daarvoor er gewoon echt nog niet aan toe was. Zijn tweelingbroer wel, die was al wat eerder zindelijk. En geen probleem hoor, wij zijn heel relaxt in dit soort dingen.

De Media

In de media verschijnen ieder jaar wel weer nieuwe adviezen. Het ene jaar moeten kinderen vanaf hun twee jaar al starten met zindelijkheidstraining en het andere jaar moet je vooral wachten tot het kind er zelf aan toe is. Wij keken gewoon naar onze kinderen en op het moment dat ze er aan toe waren, zijn we gestart.
Hoewel dat dus bij de een wat makkelijker ging dan de ander. Je weet dat met vier jaar je kindje naar school moet en dan is de verwachting vanuit school wel dat je kind zindelijk is. En terecht hoor, vind ik. Tenzij er een medische uitzondering is uiteraard.

Incontinentie onderbroeken

Maar bij mijn zoontje ging het behoorlijk moeizaam. Met beloningssystemen kwamen we gelukkig op een punt dat het steeds beter ging, maar met zijn vier jaar ging het soms toch nog wel een klein beetje mis. Dan was hij net te laat op het toilet. Ik kocht toen incontinentie onderbroeken. Je ziet totaal niets raars aan deze onderbroeken, ze zien er hetzelfde uit als andere onderbroeken. Alleen hebben ze een absorberend, dikker stukje aan de binnenkant wat net dat beetje plas op vangt als je iets te laat naar de toilet loopt. Geen problemen dus met een natte broek of een rare geur.

Incontinentie onderbroeken

Ook oudere kinderen

Mijn zoontje is er inmiddels helemaal vanaf en het gaat gelukkig perfect. Deze incontinentie broekjes hebben ons echt wel geholpen. Ook mijn zoontje, want iedere keer nét een natte broek door die eerste druppels is gewoon echt vervelend. Helaas hebben ook veel oudere kinderen last van incontinentie. En hoe ouder je wordt, hoe lastiger het wordt om er mee om te gaan. Deze incontinentie onderbroeken zijn er daarom voor kinderen van 4 tot 14 jaar.

Als je kind incontinentie problemen heeft, zou ik deze onderbroeken echt een kans geven. Het kan je kind echt helpen om een stukje zelfverzekerder te worden. Houdt het probleem aan, dan is een plaswekkertraining wellicht een goede optie.

Incontinentie onderbroeken


Uitgelichte foto via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.