Mijn favoriete en minst favoriete kleding

Ik shop vaak voor mijn kids en daar vertel ik jullie ook alles over, maar over mijn eigen kleding schrijf ik niet zo vaak. Tijd om daar vandaag verandering in te brengen, want ik ga jullie vertellen over mijn favoriete en minder favoriete kleding.  

Ik heb namelijk echt wel een duidelijke voorkeur qua kleding. En door jullie er wat meer over te vertellen, kunnen jullie me ook weer een stukje beter leren kennen.

Rokjes

Om te beginnen heb ik een hekel aan rokjes. Ik zal nooit een rokje dragen! Het laatste rokje dat ik gedragen heb was met carnaval, hihi. Dán vind ik het wel leuk. Maar echt in het normale leven een rokje is minstens 15 jaar geleden.
Dat geldt trouwens ook voor jurkjes. Daar heb ik overigens geen hekel aan, in tegendeel, er zijn genoeg jurkjes die ik erg mooi vindt. Maar helaas vind ik jurkjes echt voor geen meter staan bij mij. Dus helaas, geen jurkjes voor mij.

Nog maar even door op wat ik nog meer niet mooi vindt? Over de top laarsjes, dus met glitterige gespjes. En vast nog veel meer, maar laten we vooral overgaan op wat ik wél leuk vindt.

Jeans en lange vesten

Ik ben dol op jeans. Vooral skinny jeans vind ik erg mooi. Qua kleur heb ik niet echt een voorkeur, al houd ik het niet zo van die gebleekte jeans. ‘Kapotte’ jeans vind ik bij sommige meiden wel stoer, maar bij mezelf vind ik het niet meer passen. Van onderstaande broeken die ik bij Sans online tegen kwam vind ik de rechter broek met de streepjes op de bovenbenen echt heel mooi. Heel stoer!


Verder ben ik DOL op vesten. Het liefste lange vesten tot over mijn billen. Ik heb minstens 10 van die vesten, vergelijkbaar met hieronder op de foto, in mijn kast en ik draag ze in de winter vrijwel dagelijks. En stiekem het liefst in de lente en zomer ook, als het even kan.


Ook jasjes vind ik erg leuk. Leren jacks, spijkerjasjes of bomberjacks. Ik draag ze zelf niet zo vaak omdat ik het lastig vindt om een model te vinden wat we mooi staat met mijn redelijk brede heupen. Met een jasje wat op heuphoogte eindigt, worden mijn heupen juist geaccentueerd…precies wat ik juist niet wil. Wel jammer, want op het rechter spijkerjasje ben ik echt een beetje verliefd!

favoriete kleding

Verder word ik altijd erg blij van trainingsjacks. Als ze mooi aansluiten, lekker zitten en er stoer uitzien. Bij Sans vond ik een tof trainingsjack van Only Play. Erg welkom, want mijn vorige trainingsjack is door iemand meegenomen bij een volleybalwedstrijd, dus ik zat al een tijdje zonder. Niet handig! Maar gelukkig is deze echt nog 10x vetter, ik ben er super blij mee! 🙂


Laarzen en sneakers

Wat betreft schoenen ben ik dol op sneakers en laarzen. Laarzen met lage hakken overigens, want anders kan ik er niet op lopen, haha. En de laars zelf vind ik op tot net iets boven de enkels, niet hoger. Hoewel ik vroeger juist dol was op hoge laarzen (tot net onder de knie), ben ik nu meer van de iets lagere laarzen.
En dan natuurlijk sneakers. Als het buiten weer wat lekkerder warm wordt, draag ik altijd sneakers. Die vind ik gewoon heerlijk zitten én ze passen bij vrijwel iedere outfit. Ideaal!

Nu nog even een mooie maar goedkope inloopkast en klaar ben ik! Wat draag jij het liefste? Laarzen of sneakers?

Foto kledingkast via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.