Inspiratie

30 party: de uitnodigingen!

Linda - Go or No Go

Over een paar weken is het zover…een dag waar ik enorm naar uit kijk! Samen met mijn vriendinnen geven we een groot feest: Onze 30 party! 

We worden met z’n alle 30 jaar en dus is het hoog tijd voor een feest! Nu kijk ik niet persé uit naar de dag dat ik 30 wordt hoor, maar van de andere kant ben ik ook niet het type dat er moeite mee heeft. Ik vind 30 juist een mooie leeftijd. Toen ik een jaar of 25 was, en ik kwam iemand van een jaar of 30 tegen dacht ik altijd: Goh, hoe zou mijn leven eruit zien als ik 30 ben?! En jawel…nu is het dan zover! Ik ben bijna 30 jaar en gelukkig ziet mijn leven er wel zo ongeveer uit als dat ik gehoopt had. Moeder, werknemer, blogger én student. Lekker druk, maar dat is mooi, want ik verveel me niet graag ;).

Foto’s van vroeger

Voor ons grote feest zijn natuurlijk wel wat voorbereidingen nodig. De zaal hebben we inmiddels geregeld en aan de muziek wordt gewerkt. We gaan ook zorgen voor een groot scherm met een beamer, waar we foto’s langs laten komen van vroeger. Nog iets verder terug gaan de foto’s die we hebben gebruikt op onze 30 party uitnodiging.

Deze foto’s zijn van toen we een jaar of 5 tot 7 waren. Met de klassieke kanten boordjes die toen natuurlijk onwijs hip waren en geweldige kapsels. Bij Kaartje2go kozen we voor een enkele kaart met eigen ontwerp. Zo kun je precies de uitnodiging naar je eigen smaak ontwerpen. De enkele kaarten zijn dubbel bedrukt, dus aan de voorkant maak je een leuke creatie en op de achterkant kun je alle informatie kwijt.
Het maken van de kaartjes gaat erg simpel en spreekt helemaal voor zich. Je kiest je eigen versieringen, kleuren, kaders, letters en noem maar op.

Proefdruk

Wij bestelden eerst een proefdruk, vanwege de grote bestelling die we gingen plaatsen. Ideaal want zo konden we kijken of de kinderfoto’s wel duidelijk zouden zijn. Dat waren natuurlijk geen digitale bestanden maar foto’s van foto’s of ingescand. Door de proefdruk konden we testen of dat voldoende was en dat bleek gelukkig zo te zijn. De fotootjes zijn heel erg duidelijk!

We plaatsten vervolgens onze bestelling en binnen enkele dagen lag de kartonnen envelop met daarin de uitnodigingen al in de brievenbus.

Nu de uitnodigingen binnen zijn, kan ik echt niet meer wachten op ons feest! Eind maart is het zover…dus het duurt nog even. Maar we hebben dan ook nog wel een aantal andere voorbereidingen waar we nog mee moeten starten. Zo is het idee gekomen om een libdub op te nemen, die we die avond gaan afspelen. En dat is nog maar één van de ideeën, dus voorlopig hebben we het er nog druk genoeg mee! 🙂

Wat vind jij van onze uitnodiging?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.